txk 06.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 no to skoro wszyscy sie tak życzom to i jo wom powinszuja na tego zajonczka. Wesołego jajka wszystkim życzy tomuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Txk , za te 250 tys. coraz trudniej ten dom wybudować ...spiesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Txk , za te 250 tys. coraz trudniej ten dom wybudować ...spiesz sie A to niy widzisz że tam yno pisze o piyniondzach kerych mi brakuje na mojo chałpa?? Zresztom żeby było na moja chałpa to jużech nawet zaczoł na piwie łoszczyndzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 oj pifka se synku nie odmawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 oj pifka se synku nie odmawiej Jak wczoraj powiedziałem mojej klientce której piszę sklep internetowy, że zaczynam oszczędzać na piwie żeby na własny domek starczyło, to się zlitowała i postawiła mi..... czteropaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mondrala ,a na pozycjonowaniu sie znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 07.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 mondrala ,a na pozycjonowaniu sie znasz ? no to wpisz sobie w googlach: pisanie stron www albo: pisanie stron internetowych Moja strona istnieje w sieci od około miesiąca. Znalezienie się na pierwszej stronie wyników wyszukiwania to naprawdę dobry wynik (sam się czegoś takiego nie spodziewałem). Teraz będzie jeszcze trzeba popracować nad "projektowaniem stron www" ale z tym będzie ciężko się skutecznie przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://img.interia.pl/facet/nimg/Najserdeczniejsze_serwisu_1557466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matf 10.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Jakies dobre doświadczenia w sprawie okien w Rybniku? jestem na etapie decyzji zakupu i sie zastanawiam gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Cześć Hanysie na wygnaniu . Wszyscy odsypiają świąteczne przejedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jezzzzu....ale mam stresa..... za 6 dni wjeżdża mi kopara na działkę i zaczynają mi dom budować ..... boję się jak cholera...nie wiem czego ale sie boję.... ja się przy tej budowie jakiejś nerwicy lękowej nabawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jezzzzu....ale mam stresa..... za 6 dni wjeżdża mi kopara na działkę i zaczynają mi dom budować ..... boję się jak cholera...nie wiem czego ale sie boję.... ja się przy tej budowie jakiejś nerwicy lękowej nabawię Kurwicy nabawisz się na 100% Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.04.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 jezzzzu....ale mam stresa..... za 6 dni wjeżdża mi kopara na działkę i zaczynają mi dom budować ..... boję się jak cholera...nie wiem czego ale sie boję.... ja się przy tej budowie jakiejś nerwicy lękowej nabawię Kurwicy nabawisz się na 100% Sebo8877 daggulka jak chatka rosla to geba sie smiala dzien w dzien (no teraz to czort wie bo z tymi materialami budowlanymi to poprostu jakies jaja) ale teraz cholera to jest jazda kasa leci, a postepu cholera nie widac masz dobrych ludzi od tynkow? wylewek? zamawiaj ich juz dzis chociaz cholera ich wie, ja jestem teraz bez tynkarza, jeden, drugi, trzeci poprostu sie nie pojawili, najpierw biją sie w piersi ze przyjda - slowo honoru, na drugi dzien nie odbieraja juz telefonu a jak sie w koncu do nich dorwiesz to Ci powiedza ze zlapali wieksza robote, albo ze im sie co popinkoliło w kalendarzu i nie maja dla ciebie czasu musielismy poprzestawiac prace, a wiec wejda Panowie od wod-kan i co, potem wylewki, a tynki? tynki to chyba se sama zarzuce albo pozostanie mi przykrecenie do scian plyt gk tia......... teraz juz wiem dlaczego wykonczeniowka zwie sie wykonczeniowka ludzi ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ło matko...na razie to ja mam takie zaptrywania: -wiem że do końcowych prac typu kafelki, malowanie, montaz drzwi....do tego będę miała do pomocy rodzinę i znajomych.... -.na tą chwilę przeprowadzam kasting na instalatora do co, kanalizy i wody....mam 2 na razie delikwentów, wyceny lada dzień..... -do prądu mam już kogoś ( na szczęście niedrogo ), -okna bede brała z montażem więc tu nie mam co marudzić, -wylewki ni huhu..... -do tynków ni huhu.....ale jak tak mówicie to czas szukać czy jeszcze o kimś zapomniałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 11.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Czołem prawie ziomkowie-ja z Tychów ,ale to blisko was.Lubie czytac wasz wątek,bo ciągle coś nowego,a n ŚLĄSKIM to rzadko ktoś coś napisze.Może jak to po blisku,ktoś mi pomoże.Szukam na tzw.gwałt dobrej,solidnej,taniej ekipy do stanu surowego.Termin na wczoraj.Nie, nie odbiło mi.Sprawa beznadziejna.Wczoraj miała wejść ekipa.Murarz z powodów losowych-wierzę mu,bo nikt o zdrowych zmysłach nie żartuje z takich tematów i nie kusi losu-powiedział w piątek,że nie będzie budował naszego domu.Szok.Dziura wykopana,materiał na cały dom jest,dachówkę dziś przywieżli,a rąk do pracy nie ma POMÓRZCIE PROSZĘ.Może ktoś coś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tak sobie mysle ze o rok za pozno złapałem sie budowy w tym miesiącu tylko łazienke zrobie ..reszta jak jakiś jasniebudowlaniec sie do roboty zgłosi ... Basia ...roboty jest wiecej niz ekip i wychodzi na to ,ze masz pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Widże że roboty u Was sporo - trzebabyłoby rozwazyć propozycje powrotu na śląsk Jak komus trza cos do C.O. - pytać - moze pomogę Grzejniki, bojlery, kotły itp. sprawy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ... -wylewki ni huhu..... -do tynków ni huhu.....ale jak tak mówicie to czas szukać To "huhu..." to się pisze przez "ch" . Z ekipami faktycznie ciężko. Jeszcze qrna te 200m2 wylewek i będę wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts