Sarnaaa 17.06.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 hej,ja jeszcze nie mam projektu przyłącza niestety,ale powiedziano mi ,że czeka się około 2 mc i wątpię,że da się to przyśpieszyć,no chyba ,że masz znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 17.06.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 No właśnie nie mam znajomości.... Ale ja jestem optymistką i mam nadzieję, że nie będzie tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 17.06.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 A oto nasz wymarzony domek: http://www.archipelag.pl/projekty-domow/stanislaw/?Name=stanis%C5%82aw zrobiliśmy małą adaptację,tzn. upchaliśmy w bryle garaż dwustanowiskowy i wylaliśmy strop nad salonem ( pokój dla starszego syna). Reasumując mamy pierwszy wspis w dzienniku budowy - WYTYCZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 17.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Sarnaaa, nie wiem czy wiesz,że teraz przy składaniu projektu do wodociągów należy mieć mapkiw formie elektronicznej ( świeżutki przepis). My właśnie odebraliśmy- koszt około 50zł.-chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 17.06.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 hehe tak wspomniała babka o tym:)nie wiadomo co jeszcze wymyślą.A propos Twojego projektu to bardzo mi się podoba,choc jestem nie za bardzo za garażem w bryle domu:)ale ciekawie się zapowiada Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 17.06.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Jest dużo plusów garażu w bryle domu, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma . To nasz drugi zapłacony projekt ( poprzednio architekt zapomniał sprawdzić nachylenie dachu i zrobił poprawki do dachu stylu czapki krasnoludka Po dwóch latach "przyjemnej gonitwy za tym wymarzonym" moża powiedzieć,że chyba ruszamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.06.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 O! widzę troszkę nowych Graszka1970 piękny ten Twój projekt, czy to nie jest ten sam, który wybudowała forumowa pontypendy? i w Rudach ktoś mieszka , piękne okolice i o Ochojcu się mówi, gdzie mam nadzieję jeszcze w tym roku się osiedlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 18.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj Malmuc Szkałam kogoś kto buduje Stanisława a tu proszę..... Poszukam dziennika pontypendy i zobaczę jak na żywo wygląda ten mój wymarzony ) Malmuc ja też Ochojec ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Fajny mom suwaczek ni Jamles - a jednak kapusta Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sebo - gratulacje!!! Już ech sie boł, żeś se obcioł nie tyn palec Znaczy sie tyn ... tego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sebo - gratulacje!!! Już ech sie boł, żeś se obcioł nie tyn palec Znaczy sie tyn ... tego ... To by była tragedio Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.06.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 sebo - gratulacje!!! Już ech sie boł, żeś se obcioł nie tyn palec Znaczy sie tyn ... tego ... To by była tragedio Sebo8877 Nie no... a od czego ma sie kolegów I sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj Malmuc Szkałam kogoś kto buduje Stanisława a tu proszę..... Poszukam dziennika pontypendy i zobaczę jak na żywo wygląda ten mój wymarzony ) Malmuc ja też Ochojec ...... a na jakim jestes etapie? w zasięgu wzroku mam kilka budujących się domków Dom Pontypendy bardzo mi sie podoba, że nie wspomnę o dachówce na którą baaaaardzo chorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 18.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witaj Malmuc Szkałam kogoś kto buduje Stanisława a tu proszę..... Poszukam dziennika pontypendy i zobaczę jak na żywo wygląda ten mój wymarzony ) Malmuc ja też Ochojec ...... a na jakim jestes etapie? w zasięgu wzroku mam kilka budujących się domków Dom Pontypendy bardzo mi sie podoba, że nie wspomnę o dachówce na którą baaaaardzo chorowałam Jestem na etapie wytyczenia - tzn. już jest I mam już ustawiony garaż - kupiony u sprawdzonego sprzedawcy . W moim zasięgu też wszyscy prawie wybudowani Gdyby nie to, że kopią mi kanalizację i nie ma jak dojechać to mogłabym już zacząć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Sprawdzony sprzedawca pozdrawia Graszkę1970 i małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 18.06.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Graszka1970 pozdrawia sprawdzonego sprzedawnę i bardzo miłą małżonkę. Piejar domek poprostu CUDNY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 taka tam... stodoła z garażem A ja dzielnie kafelkuję. Mam już gotowe dwa pomieszczenia w piwnicy, dzisiaj "pęknie" następne (małe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 18.06.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 też bym już chciała tak kafelkować u siebie......tzn. może nie ja ale mogłabym popatrrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.06.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 no widzisz Graszka1970 to Ty dobrze masz, że kopią ja nie wiem czy sie doczekam na te kanalizacje, niby blisko, ale daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 18.06.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Malmuc, sąsiadko Wasz domek jest śliczny, w klimacie mojego Stasia, też lubimy proste formy a nie domy w stylu dworków - nie obrażając oczywiście innych gustów. Bardzo chcielibyśmy być na tym etapie co Wy, ale jeszcze trochę musimy poczekać. Jak na razie to wszystko macie ładniutkie, ale gdzie ten Wasz domek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts