Graszka1970 29.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Aaaale, no ja oczywiście tez reflektuję ...jeśli chodzi o termin to dowolnie, też nie planujemy wyjazdu wkacyjnego (budowa.....budowa.....budowa..... ). Noooo, i sama będe mogła przyjechać jeśli cos wypali mojej staremu..... prawko w poniedziałek odbieram . Pozdrawiam, smoczyca. Daggulka - gratulacje !!! Kobitki muszą sobie same radzić także za kierownicą. Moje prawko jest już pełnolenie i nie wiem jak bym sobie bez niego poradziła. Mąż też człowiek i lubi wypić piwko ze znajomymi )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 daggulka gratulacje! teraz mów jakim pojazdem się poruszasz ? nie będę Cię wyprzedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 29.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i szerokości na drogach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 dzięki, dzięki....za gratki jo mom ino cicquecento (czerwone ) ..... ale, na mnie samą i dzieciaki wystarczy....mój małż ma swoje w przyszłym tygodniu juz sama se bede smigac i nikogo sie prosić pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mąż też człowiek i lubi wypić piwko ze znajomymi Ludzko żona. Mo szczynście tyn Twój chop froschka - herzlich wilkomen (czy jakoś tak ). Kaj je tyn Twój fajny seksowny avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Więc albo 21-22 lipca, albo 28-29 lipca. Mnie pasują obydwa terminy. Jeżeli chodzi o skład osobowy to nie więcej niż 2-3 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 dzieki p.s. avatar czeko na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) mosz to i na pogórze podkarpacki mogiesz przyjechać na wczasy froszka - jo miyszkołech w Radlinie 28 lot - tera mie wygnało pod Rzeszów - ale si enie przjmuja - pisza jak swój - a tutejsi grupowicze som OK i mie nie wygoniajom Co do spotkanio to planujcie jak Wom pasuje - jak yno byda mog to tam wpadna do Wos Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 29.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) Po drogach kere jo zbudowoł w Leszczynach też możecie jeździć Yno jest jedyn problym - ekipa była tako że nie chciało sie im dobrze zagynszczać podkładu.... Efekt - autym na niskim zawieszyniu do Leszczyn lepij sie nie wybiyrać Można za to zbierać pourywane kołpaki i tłumiki i handlować tym na allegro Ale te odcinki kere jo ubijoł są OK - jak żech dostoł zagynszczarka to moje drogi żech sie dobrze ubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Jeszcze nie kopie bo mąż czasu nie ma nawet zadzwonić i zapytać. Ale droga już jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Graszka1970 kopiesz już ? Jeszcze nie kopie bo mąż czasu nie ma nawet zadzwonić i zapytać. Ale droga już jest ) coś mi się wydaje, że na wiosne zaczniemy....... przy tym tempie rozmów........ a kysz, a kysz......żeby się moje słowa w ....... obróciły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.06.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 jeśli chodzi o panele deske i okna.drzwi to mogę polecić firmę REWON z ul. Wiejskiej....bardzo solidna firma i duży wybór, proponuję powołać sie na panią która chce budować dom na Hetmańskiej A kto oprócz mnie buduje się na Hetmańskiej?? w planach...ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) Po drogach kere jo zbudowoł w Leszczynach też możecie jeździć Yno jest jedyn problym - ekipa była tako że nie chciało sie im dobrze zagynszczać podkładu.... Efekt - autym na niskim zawieszyniu do Leszczyn lepij sie nie wybiyrać Można za to zbierać pourywane kołpaki i tłumiki i handlować tym na allegro Ale te odcinki kere jo ubijoł są OK - jak żech dostoł zagynszczarka to moje drogi żech sie dobrze ubił Pieronie u Nos sie jeździ Walcami po drogach a u Wos zagynszczarkami ??? Jo godom o drogach krajowych Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 29.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Smoczyca - no rolmalnie jo Ci gratuluja - pozwoleństwo na poruszanie sie po drogach (kiere buduja:)) Po drogach kere jo zbudowoł w Leszczynach też możecie jeździć Yno jest jedyn problym - ekipa była tako że nie chciało sie im dobrze zagynszczać podkładu.... Efekt - autym na niskim zawieszyniu do Leszczyn lepij sie nie wybiyrać Można za to zbierać pourywane kołpaki i tłumiki i handlować tym na allegro Ale te odcinki kere jo ubijoł są OK - jak żech dostoł zagynszczarka to moje drogi żech sie dobrze ubił Pieronie u Nos sie jeździ Walcami po drogach a u Wos zagynszczarkami ??? Jo godom o drogach krajowych Sebo8877 W zeszłymroku przez wakacje żech robił w firmie kiero u nos robi kanalizacja. W wykopach my ubijali zagynszczarkom. Tam kaj kumple ubijali już nawet poleku robiom sie wyrwy w asfalcie. Asfalt tyż żech ukłodoł. Robili my to rycznie w najwiynsze upały - horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 29.06.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mogiesz sie pochwolic co to boła za fyrma?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.06.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 a gdzie dokładnie jest ta Hetmańska? Graszka1970 ty sie krecisz gdzies koło szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 29.06.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 prawko w poniedziałek odbieram . . no to jak to mawiaja gumowych słupoów i wiele cierpliwości do trąbiąch "gentelmanów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 a gdzie dokładnie jest ta Hetmańska? Graszka1970 ty sie krecisz gdzies koło szkoły? Malmuc, nasz dom ma stać niemalże vis a vis sklepu meblowego. Ale do szakoły w zasadzie też mamy blisko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hetmańska jest gdyby sie jechało z Wodzisławskiej w strone Biertułtów, dzielnica Niedobczyce, Graszka1970 nie moge skojarzyć tego sklepu ja mam działkę jadąc od Rybnika jakieś 300 m przed szkołą po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts