Graszka1970 29.06.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hetmańska jest gdyby sie jechało z Wodzisławskiej w strone Biertułtów, dzielnica Niedobczyce, Graszka1970 nie moge skojarzyć tego sklepu ja mam działkę jadąc od Rybnika jakieś 300 m przed szkołą po prawej Gueene, witaj Czyżbyś była lub zamierzasz być "Ochojczanką"? Jadąc z Rybnika w stronę Gliwic - w Ochojcu- jest skęt w prawo na ulicę Łukową. Zaraz po zjeździe jest sklep meblowy a dalek już wiesz co jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hetmańska jest gdyby sie jechało z Wodzisławskiej w strone Biertułtów, dzielnica Niedobczyce, Graszka1970 nie moge skojarzyć tego sklepu ja mam działkę jadąc od Rybnika jakieś 300 m przed szkołą po prawej Gueene, witaj Czyżbyś była lub zamierzasz być "Ochojczanką"? Jadąc z Rybnika w stronę Gliwic - w Ochojcu- jest skęt w prawo na ulicę Łukową. Zaraz po zjeździe jest sklep meblowy a dalek już wiesz co jest .... Queene, a może Ty jesteś właścicielką niezabudowanej działki, graniczącej z naszą, którą z chęcią byśmy odkupili bo mamy mało ziemi pod uprawę kartofla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Patrzcie ludki co mam w kotłowni ....PTASZKA mam http://images28.fotosik.pl/11/b525c4973624637dmed.jpg Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 29.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ptaszka powiadasz Witam Ja jestem z Żor, studiowałam w Rybniku, a kupujemy z małżem dom w Woszczycach (oby się udało)..... Na razie nie dokopałam się do grupy żorskiej, więc witam się tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ehhhh źle sie zrozumieliśmy ul. Hetmańska - tam gdzie mam działkę - znajduje sie w dzielnicy Niedobczyce i też blisko szkoły...a z Ochojcem mam takie powiązania ze mieszkają tam moi teście ale nie w tej nowobudującej sie "osadzie" tylko ciut dalej z drugiej str szkoły a domki koło meblowego są piękne..co jade tamtędy to podziwiam i zazdroszczę... daggulka a ten ptaszek dobrze wróży temu domowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 30.06.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dzień dobry wszystkim:) mi mała dzisiaj nie dała się wyspać,więc kawkę stawiam dla wszystkich!!! mam do Was pytanie z samego rana....bo mi wczoraj znajomy namieszał. Po jakim czasie od zalania fundamentów można stawiać ściany nośne? I to samo pytanko jeśli chodzi o dach...można od razu jak tylko postawi się ściany nośne? P.S Queene Ty masz działeczkę obok szkoły 21?... przez 8 lat codziennie dreptałam tą hetmańską:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 mam do Was pytanie z samego rana....bo mi wczoraj znajomy namieszał. Po jakim czasie od zalania fundamentów można stawiać ściany nośne? I to samo pytanko jeśli chodzi o dach...można od razu jak tylko postawi się ściany nośne? moim zdaniem ok.tygodnia, beton powinien się trochę wody napić, potem izolacja pozioma i można murować z dachem to chyba podobnie, bo na ścianie z pewnością będzie wylewany wieniec jak to będzie robić firma to albo skróci ten czas w obu przypadkach do jakichś 3 dni lub ......3, 4 tygodni jeżeli maja jescze inną budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 30.06.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dziekuję za odpowiedź...nie jest tak źle:) my zamierzamy zrobić strop lekki bo domek parterowy...więc raczej szybko to powinno pójść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dziekuję za odpowiedź...nie jest tak źle:) my zamierzamy zrobić strop lekki bo domek parterowy...więc raczej szybko to powinno pójść.. ale wieniec pod rymsztiki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.06.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a gdzie dokładnie jest ta Hetmańska? Graszka1970 ty sie krecisz gdzies koło szkoły? Malmuc, nasz dom ma stać niemalże vis a vis sklepu meblowego. Ale do szakoły w zasadzie też mamy blisko ) eeeeeee............ to ja sie na detektywa nadaję kiedy ostatnio jechałam na budowę, pomyśłałam że wjadę od strony Rybnika i drogą przed meblowym wjąde na budowę HA! nawet zwolniłam w Twojej okolicy by sie rozejrzeć czy to właśnie nie jest Twoja działka Wczesniej mielismy kupic dzialke blisko Ciebie taka wąską długą ze słupem energetycznym (bardziej pod lasem), ale w koncu znalezlismy naszą obecną czyli od meblowego jedziesz w kierunku kościoła, za kościołem jest taki duży dom w stanie surowym już od dawna nikt nic tam nie robi, moj domek jest wlasnie w tamtej okolicy. Graszka buduj sie, mialabym do kogo na kawke wpadac, albo raczej ty chłopa odstaw na budowie a wpadnij do mnie, zaopikeuje sie Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 30.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Malmuc, ja tak z innej beczki....... czytam, czytam i widzę, że chyba macie GWC ? A mogę wiedzieć kto jest wykonawcą ? My rówież mamy w planach ale chyba na razie szukamy wykonawcy. A mąż dodatkowo pyta jaki: żwirowy czy rurowy ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Malmuc, ja tak z innej beczki....... czytam, czytam i widzę, że chyba macie GWC ? A mogę wiedzieć kto jest wykonawcą ? My rówież mamy w planach ale chyba na razie szukamy wykonawcy. A mąż dodatkowo pyta jaki: żwirowy czy rurowy ? Pozdrawiam no wiec wykonawca to: malmucowy mąż, a GWC jest rurowe miejmy nadzieję że będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 P.S Queene Ty masz działeczkę obok szkoły 21?... przez 8 lat codziennie dreptałam tą hetmańską:D no patrz...ja też tylko z drugiej strony tzn od ul. Niedobczyckiej tuptałam...jestem rocznik 77 a Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 he he he jeszcze sie okaze, ze na tym forum odnajdą się ludzie, ktorzy przed laty siedzieli w jedej szkolnej ławce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.07.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Lookałem za Twoją budową queene ale nic nie widać. Czy to będzie za tym betonowym płotem obok szkoły? Dziś ostatni dzień wygrzewania podłogówek na 50 degC. W końcu wybraliśmy kafelki do górnej łazienki - horror. Już zaczynałem tęsknić za komuną, kiedy były dwa modele kafli i najfajniejszy był właśnie ten za którym była krótsza kolejka . Dałem se luz z kafelkowaniem "góry". Skończymy z teściem piwnice i tyle. Niestety czasu nie można go dokupić jak go brakuje. Kuchnia już prawie prawie wybrana. Już dokładnie wiemy jaki będzie układ. Żeby jeszcze ta cena spadła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hej ludziska! tłoczno tu w grupie rybnickiej pewnie dlatego, że poniedziałek to ulubiony dzień tygodnia i wszyscy sumiennie zasuwają w pracy no ale do rzeczy szukam kogos do zrobienia sufitów z GK jak macie kogoś to poprosze o namiary wymiary tez mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 02.07.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hehe, w końcu i ja kogoś mam Wysłałam Malmucowemu na komórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Hehe, w końcu i ja kogoś mam Wysłałam Malmucowemu na komórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarnaaa 02.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 hejka,ja jestem rocznik 80:) ale znam pare osób z rocznika 78,79... ja dzisiaj dostałam umowę z energetyki i będziemy mieć prąd najpóźniej 17.09 wieć tylko 2 mc czekania:) Z wodą pewnie gorzej wyjdzie..ale jestem dobrej myśli. Znacie może jakiegoś murarza ?? albo kogoś kto się poprostu na tym zna ,my zaczniemy prawdopodobnie dopiero w połowie września...ale niestety ciężko z fachowcami:( Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Lookałem za Twoją budową queene ale nic nie widać. Czy to będzie za tym betonowym płotem obok szkoły? moja budowa jest na razie virtualna tylko chciałabym zacząć w przyszłym roku jak ceny wreszcie staną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts