Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :-?

Szkoda, że nie zabraliśmy się zabudowę tak jak wszyscy-wcześniej. Moglibyśmy się trochę wtopićw Wasz swojski klimat. A tak to nawet o spotkaniu niema co marzyć. :cry: Ale parę zacnych osób zdążyliśmy poznać (dobre i tyle )

Graszka no co Ty?

Spotkanie jest dla wszystkich i jest to okazja żeby się spotkać w realu i sobie o budowaniu i nie tylko porozmawiać :D

Zapraszamy :D

pozdrawiam

Edzia

Dziękuję bardzo za zaproszenie. Oczywiście skorzystam (y). Proszę o listę rzeczy za stół ofiarny :D

Skoro piejar zobowiązał mnie do wybrania terminu spotkania to co powiecie na niedzielę 22 lipca?

Proszę chętnych o dopisywanie się, zaproszeni są wszyscy bez względu na stopień zaawansowania budowy,/ Graszka/

Lista gości:

1. Piejar + 3

2. Daggulka - narazie sama,

3.Akwarysta 2+1+2

4. malmuc 2+2+ciacho+sałatka+coś na gril? (Edziu masz jakiś kojec na te moje łobuzy? :roll: )

My przyjedziemy z naszymi psami - mają 5 miesięcy i są małymi :wink: łobuzami, ale jeśli ktoś ma alergię lub wstręt do psów- dajcie znać.Są łagodne.Machają jęzorami i ogonami.....

Dziękujemy za zaproszenie.Coś przygotujemy pysznego.....

Akwarysto, mój młodszy urwis jest wychowywany z psem i każdego psiaka przytula i CAŁE szczęście nie mamy alergii na psy ( z kotem byłoby gorzej ).

Może w związku z tym będę mogła przystanąć na chwilę i porozmawiać, kiedy synuś będzie zajęty z psiaczkami :).

Malmuc, mój urwis i Twój urwis - niezły duet - myślę, że damy radę zamienić słówko :)

Kilka informacji i pytań technicznych.

Podajcie w jakim wieku macie dzieciaki?

Kto pojedzie przez Jejkowice a kto przez Orzepowice?

Na wszelki wypadek wspomnę, że mieszkam na wsi, więc szpilki i eleganckie stroje mogą być kłopotliwe :wink:

Teren jest dość spory ale nieogrodzony, do dyspozycji jest ognisko i grill,

Zamówię chleb u miejscowego piekarza, zrobię smalec i może ogóreczki małosolne, przygotuję też mięsko na grilla.

To tyle na szybko, bo jestem na urlopie i tradycyjnie net na wsi mi ciągle siada.

pozdrawiam

Edzia

Nasza Kasia ma 6 lat , podaj Edzia mi na priva adres ...mój powiedział że jak będzie miał adres to Cię znajdzie :D .

Przywiozę sałatkę tuńczykowo-ananasową, górę chipsów (jestem uzależniona :oops: ), jakieś dobre winko (więcej wezmę ...bo nas tam będzie jak mrówków :lol: )....i co jeszcze to wyjdzie w praniu (znaczy na zakupach :D ).

Pozdrawiam, smoczyca.

My przyjedziemy z naszymi maluchami, tzn. chłopaki lat 2 i 16 ( mam nadzieje, że starszy będzie chciał, bo mały póki co musi :lol: ).

Mozna powiedzieć, że mamy opiekę. Szkoda, że prawka jeszcze nie ma, Można by się winka z Dagulką (i ne tylko z Dagulką pewnie) napić :D. My jedziemy od strony Gliwic, tzn. przez Ochojec ( :D ), Golejów i pewnie przez Orzepowice.

Napisz Edzia w czym masz braki ( na stół ofiarny) to uzupełnimy.

Standartem są napoje bo dzieci piją jak smoki i słodkości.

Wygląda na to, że my będziemy w 3 osoby bo prawdopodobnie córki nie wyciągniemy. Ponieważ w gotowaniu nie jesteśmy mistrzami będziemy jeść Wasze potrawy i baardzo je chwalić :wink: .

Oczywiście przywieziemy jakąś "padlinę" na grilla i coś słodkiego.

Ziemia do Sebo, ziemia do Sebo... Zgłoś się.

Nie dostał bana ale zniknął z naszej grupy. Czyżby założył jakoś własno dla ćwierćgoroli ? :D :D :D

Piejar....Sebuś jest na urlopie....chyba gdzieś wyjechał, bo nie odpowiada na maile....też chciałam się z nim skontaktować kilka dni temu w sprawie pieca i pogrzebałam w jego ostatnich wpisach....żegnał się na forum pisząc że idzie na urlop....chyba go nie będzier na naszym zjeździe :( ...szkoda.

Ale pozostali będą więc nie ma co się smucić :D .

Pozdrawiam, smoczyca.