daggulka 23.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję Edzi za umożliwienie wszystkim spotkania i poznania się . Imprezka oczywiście super.....niech żałuje kto nie dotarł ..... pogoda dopisała , ludziska jak jedna wielka rodzina ... od razu napiszę , że "ja wiedziałam że tak będzie" ...bo poznałam już wcześniej Edzię i Marka i wiedziałam, że po prostu inaczej być nie mogło ..... czyli atmosferka luźna i domowa . No i Edziu pozdrów córki i podziękuj w moim imieniu za pierwszorzędną opiekę nad Kasią...tak szybko się zmyliśmy że nie miałam możliwości sama tego zrobić .....a Kasia całą drogę o nich opowiadała w samych superlatywach ......zresztą sama widziałam i stwierdziłam że to po prostu jakiś cud wychowawczy .....jak chcesz to podrzucę Ci moje na wychowanie , zgłoszę się za kilka latek . Tak, że kochani..... jest co wspominać . Acha, co do zdjątek...wszyscy widzieli jaki mój małż był chętny ....mam kilka na krzyż , więc gdyby ktoś mógł mi użyczyć swoje to byłabym bardzo wdzięczna....jedno słówko chęci i adresik mailowy wyślę na PW. Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 23.07.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzień dobry wszystkim Edziu, dziękujemy na tak mile spędzony dzień. Pozdrów cierpliwego mężusia i i jeszcze raz podzięuj córkom za opiekę nad dzieciakami. Moi synowie są oczarowani Kuba zanim go załadowaliśmy do samochodu już zdążyl paść i również nie obudził się nawet na chwilę. Było suuuper ! I tak jak to powiedziała moja przedmówczyni, "jak wiedziałam, że tak będzie" Edziu, domek jak z bajki. A ten zapach długo będziemy pamiętać... Może kiedyś my będziemy mieli okazję szystkich zaprosić. Zdjęcia mogę powysyłać chętnym na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Acha, co do zdjątek...wszyscy widzieli jaki mój małż był chętny ....mam kilka na krzyż , więc gdyby ktoś mógł mi użyczyć swoje to byłabym bardzo wdzięczna....jedno słówko chęci i adresik mailowy wyślę na PW. Pozdrawiam, smoczyca. Hej no i nie tylko Twój małż przyślij mi swoje kilka na krzyż a wyślę Ci moje kilka na krzyż i cosik z tego będzie musze Ci daggulka powiedzieć, że ja zawsze mam najmniej zdjęć z najlepszych imprezek wszyscy się tak świetnie bawią, że nikt nie che biegać z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich. Cieszę się, że Wam się podobało. Moja rodzinka podsumowała, że takich fajnych ludzi z tak fajnymi dziećmi możemy gościć co tydzień. Dziewczyny też zmęczone, ale zdowolone. Największym problemem po spotkaniu było poupychanie wszystkich sałatek i innego jedzenia w lodówce. Aleście nazwozili tych pyszności. No to kiedy następne spotkanie? A na zdjęcia też się piszę, bo mój mąż nawet nie zdązył wyjąć aparatu pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wszystkie miłe słowa. Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też piszę się na fotki. Maila mam w stopce. Kiedy następna impreza? Jak u EDZI - to za tydzień . Sałatki są gotowe i czekają w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pilna sprawa http://www.nelissen-polska.pl/ szukam takich cegieł- do kupienia od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też chcęęęęęę!!! Kiedy replay??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pilna sprawa http://www.nelissen-polska.pl/ szukam takich cegieł- do kupienia od ręki Eśśś se wymyślił. Nie widziałem tego nigdzie. Powodzenia. Flaszkę 40% C2H5OH którą kiedyś od Ciebie dostałem przekazałem na spotkaniu jako widzialny znak Twojego wirtualnego bytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 23.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Też dołączam się do specjalnych poodziekowań dla Edzi i jej całęj rodzinki. Na imprezie było super. Wika całą drogę opowiadała jak było super (tunel, łowienie ryb???, żółwik i czerwone włosy sąsiadki ) Moje psy tez padły - ta brązowa chyba sniła o tych kurkach, które przegoniła..... całą droge chodził mi bograczyk po głowie - pychotka. Prosze o przepis Mój mąż skapitulował - bierzemy malarza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też chcęęęęęę!!! Kiedy replay??? no chyba wkrótce jakieś buteleczki się ostały nieruszone no i jeszcze trzeba spotkanie zgrać z obecnościa Edzi córek w domu Dostałam pozwoleństwo od Edzi na odwiedziny jak mi się tak kurcze zachce poczuć ten cudny zapach drzewa i w ogołe klimacik domu mnie wystarczy nawet kabina prysznicowa, zeby domownikom nie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 23.07.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Zdjęcia wysłane. Przepraszam,że tak chaotycznie, ale nie mam dzisiaj totalnie czasu na "przebierkę" bo Matys wyjażdza za chwilkę. Edziu, nie mam Twojego maila. Jeśli jesteś chętna na zdjęcia to podaj mi na priv. Piejar - Tobie chyba z wrażenia wysłałam dwa razy. Przepraszam za zapchanie skrzynki Pozdrawiam Graszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Mój mąż skapitulował - bierzemy malarza..... skąd ja to znam tez biorę ...wole już cegły nosić niż pędzelkiem machać zdjęcia wysłane ? ...do mnie nic nie trafiło cegłę znalazłem w Budozbycie ...jutro jadę obadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pilna sprawa http://www.nelissen-polska.pl/ szukam takich cegieł- do kupienia od ręki Eśśś se wymyślił. Nie widziałem tego nigdzie. Powodzenia. Flaszkę 40% C2H5OH którą kiedyś od Ciebie dostałem flaszkę przekazałem na spotkaniu jako widzialny znak Twojego wirtualnego bytowania Potwierdzam, ten niebezpieczny trunek, nietknięty został zdeponowany u mnie. Niebezpieczny, bo najmłodszym się najbardziej podobał. Też dołączam się do specjalnych poodziekowań dla Edzi i jej całęj rodzinki. Na imprezie było super. Wika całą drogę opowiadała jak było super (tunel, łowienie ryb???, żółwik i czerwone włosy sąsiadki ) Moje psy tez padły - ta brązowa chyba sniła o tych kurkach, które przegoniła..... całą droge chodził mi bograczyk po głowie - pychotka. Prosze o przepis Mój mąż skapitulował - bierzemy malarza..... Ja też chcęęęęęę!!! Kiedy replay??? no chyba wkrótce jakieś buteleczki się ostały nieruszone no i jeszcze trzeba spotkanie zgrać z obecnościa Edzi córek w domu Dostałam pozwoleństwo od Edzi na odwiedziny jak mi się tak kurcze zachce poczuć ten cudny zapach drzewa i w ogołe klimacik domu mnie wystarczy nawet kabina prysznicowa, zeby domownikom nie przeszkadzać Nooo, trochę bograczyku jeszcze zostało to co , obiadek dziś u mnie? Mój mąż skapitulował - bierzemy malarza..... Ciekawe kiedy mój mąż skapituluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 23.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 no to widzę, że imprezka się udała - może i nam sie uda na następną wpaść.chętnie pooglądam fotki.....[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.07.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zdjęcia wysłane ? ...do mnie nic nie trafiło do mnie też nie a jo tak rzykoł żeby się pogoda utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 jamles....Ty nie ściemniaj bo my do samego końca myśleli, że jednak przyjedziesz....bo w końcu daleko ni masz....kuźwa, a tyś sie tak wymigał tak samo reszta....a selimm to już normalnie ....kuźwa , chyba już nigdy nie zobacze jak wygląda "live" ...a taka okazja była....jeszcze się wódzią zasłaniał co ją Piejarek obowiązakowy przytargał... oj, nieładnie.... nieładnie.... jak ja będę robiła u siebie zjazd w przyszłym roku to niech mi spróbuje ktoś nie przyjechać...osobiście za włosy przytargam pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.07.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zdjęcia wysłane ? ...do mnie nic nie trafiło do mnie też nie a jo tak rzykoł żeby się pogoda utrzymała do mnie tyż nie tak żech dziynnie u somsiada na dachu rzykoł , że spoliło mie na raka , a na kompie dopiyro dziś zech siednył ... nale nojważniejsze, co balanga sie udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 kto nie był na spotkaniu nie dostaje zdjęć selimm już próbował ode mnie coś wycignąć, ale nu nu nu może zmobiliuje się i przyjedzie na następne spotkanie a te butelke, wyskokową Babule upatrzył sobie mój syn taka fajna lala, a mama nie dała się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 24.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja też piszę się na fotki. Maila mam w stopce. Kiedy następna impreza? Jak u EDZI - to za tydzień . Sałatki są gotowe i czekają w lodówce Piejarku, trzy razy wysyłałam do Ciebie zdjęcia. I wracają. Chyba masz skrzyneczkę pełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja też piszę się na fotki. Maila mam w stopce. Kiedy następna impreza? Jak u EDZI - to za tydzień . Sałatki są gotowe i czekają w lodówce Piejarku, trzy razy wysyłałam do Ciebie zdjęcia. I wracają. Chyba masz skrzyneczkę pełną a do mnie nic nie wróciło Piejar przyznaj sie? dotałeś fotki? a takie ładne zdjęcie Ci zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts