Graszka1970 24.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 kto nie był na spotkaniu nie dostaje zdjęć selimm już próbował ode mnie coś wycignąć, ale nu nu nu może zmobiliuje się i przyjedzie na następne spotkanie a te butelke, wyskokową Babule upatrzył sobie mój syn taka fajna lala, a mama nie dała się pobawić Odnośnie wódeczki. Trzeba będzie autokar zamówić bo póki co to zawsze jakiś kierowca poszkodowany. Kobitki też ludzie i wódeczkę też lubią, prawda malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 kto nie był na spotkaniu nie dostaje zdjęć selimm już próbował ode mnie coś wycignąć, ale nu nu nu może zmobiliuje się i przyjedzie na następne spotkanie a te butelke, wyskokową Babule upatrzył sobie mój syn taka fajna lala, a mama nie dała się pobawić Odnośnie wódeczki. Trzeba będzie autokar zamówić bo póki co to zawsze jakiś kierowca poszkodowany. Kobitki też ludzie i wódeczkę też lubią, prawda malmuc yyyyy.............. eeeeeeee.......... ja powiem jak to ze mną jest dwa głębsze i efekt może być następujący: 1) śpiewam 2) natychmiast zasypiam 3) zjeżdzam pod stół 4) śmieje się jak głupi do sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.07.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 kto nie był na spotkaniu nie dostaje zdjęć selimm już próbował ode mnie coś wycignąć, ale nu nu nu może zmobiliuje się i przyjedzie na następne spotkanie a te butelke, wyskokową Babule upatrzył sobie mój syn taka fajna lala, a mama nie dała się pobawić Odnośnie wódeczki. Trzeba będzie autokar zamówić bo póki co to zawsze jakiś kierowca poszkodowany. Kobitki też ludzie i wódeczkę też lubią, prawda malmuc yyyyy.............. eeeeeeee.......... ja powiem jak to ze mną jest dwa głębsze i efekt może być następujący: 1) śpiewam 2) natychmiast zasypiam 3) zjeżdzam pod stół 4) śmieje się jak głupi do sera Aaaaa, ja mam to samo Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja też piszę się na fotki. Maila mam w stopce. Kiedy następna impreza? Jak u EDZI - to za tydzień . Sałatki są gotowe i czekają w lodówce Piejarku, trzy razy wysyłałam do Ciebie zdjęcia. I wracają. Chyba masz skrzyneczkę pełną a do mnie nic nie wróciło Piejar przyznaj sie? dotałeś fotki? a takie ładne zdjęcie Ci zrobiłam Dostałem fotki od daggulki i malmuc-ów. DZIĘKI !!! Skrzynka powinna być pusta bo na bieżąco staram się ją opróżniać - sprawdziłem i jest ok 24 MB. Jeżeli zdjęcie od Graszki jest "takie ładne" to aż przebieram nogami. Wreszcie będę miał jakieś fajne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ... 4) śmieje się jak głupi do sera Qkra - też tak czasem mam. Nawet na trzeźwo, jak jestem baaardzo zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jeżeli zdjęcie od Graszki jest "takie ładne" to aż przebieram nogami. Wreszcie będę miał jakieś fajne zdjęcie z tego co widzę to ja i Graszka mamy podobne zdjęcia a przynajmniej te same ujęcia Piejar czuję się urażona na moich fotkach jestes na pierwsyzm planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zdjęcia doszły i jedne i drugie- są super i faktycznie niektóre ujęcia bardzo podobne.Bardzo dziękuję Zostało żółte wiaderko i zielona łopatka - czyje to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nasze nie ....Kaśka potwierdza, że wiaderka i akcesoriów nie zabierała . Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Piejar czuję się urażona na moich fotkach jestes na pierwszyzm planie Sorrrrrrkki. Poproś męża żeby Cię utulił w smutku. Mnie nie wypada choć chciałbym Graszka - fotki doszły, DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zostało żółte wiaderko i zielona łopatka - czyje to? Selimm-a ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zostało żółte wiaderko i zielona łopatka - czyje to? Selimm-a ??? Selimma jest flaszka, którą zresztą osobiście przywiozłeś i chwilowo jest zdeponowana u mnie. Trzeba ustalić warunki i okoliczności w jakich ją otworzymy i wypijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 24.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Zdjęcia doszły i jedne i drugie- są super i faktycznie niektóre ujęcia bardzo podobne. Bardzo dziękuję Zostało żółte wiaderko i zielona łopatka - czyje to? moje, moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 24.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 pochwal się -jaką masz glazurę pośmiejemy się Jedna łazienka to Venus Bamboo, druga to mozaika Azteca Colors B i Kappa ( kappa to podłoga) Wszystko kwestia gustu.Ale pośmiać się możemy Witaj Akwarysto. Piękna ta łazienka Venus Bamboo. Ale mozaiki Azteka Colors B nie mogę znaleźć. Taki jest teraz wybór, że ciezko się będzie zdecydować . Tobie to dobrze, że macie to za sobą. Szkoda, że dziennika nie prowadzisz. Byłoby na co popatrzeć Przepis na bograczyk prześlę Ci na priv. Będzie jak znalazł na parapetówkę Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 .a selimm to już normalnie ....kuźwa , chyba już nigdy nie zobacze jak wygląda "live" zapraszam na przeprowadzkę gwarantowane - niezapomniane wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 25.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 U mnie również przeprowadzka. nawet nie wiedziałam ile śmieci zgromadziłąm w domu. Chyba obowiązkowo trzeba będzie się przprowadzać co kilka lat by nie zginąć w "potrzebnych" śmieciach. Co do wyglądu Selimma -to on wprowadza aurę tajemniczości , podsyca nasza wyobraźnię - uważaj - cobysmy się nie rozczarowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 .a selimm to już normalnie ....kuźwa , chyba już nigdy nie zobacze jak wygląda "live" zapraszam na przeprowadzkę gwarantowane - niezapomniane wrażenia jassssne.... .... nie wątpię.... ...mnie tez to czeka, tylko w przyszłym roku..... a wtedy pod pozorem zjazdu ściągnę tu wszystkich do pomocy ....to był żart oczywiście ....zjazd będzie typowo rekreacyjny i jak juz napisałam wcześniej za uszy przytargam jak ktoś nie wyrazi chęcii uczestniczenia dobrowolnie akwarysta..... hm.... trza go podpuścić bo jak go nie spotkamy to sie nie przekonamy ....allllle ...przyjdzie kryska..... Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 25.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co do wyglądu Selimma -to on wprowadza aurę tajemniczości , podsyca nasza wyobraźnię - uważaj - cobysmy się nie rozczarowały Nie rozczarujecie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co do wyglądu Selimma -to on wprowadza aurę tajemniczości , podsyca nasza wyobraźnię - uważaj - cobysmy się nie rozczarowały Nie rozczarujecie się no teraz to już na bank selimm nie pokaże się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 25.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Co do wyglądu Selimma -to on wprowadza aurę tajemniczości , podsyca nasza wyobraźnię - uważaj - cobysmy się nie rozczarowały Nie rozczarujecie się a selimm to wolny? bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 25.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Jak wolne to biorę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts