daggulka 25.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No proszę....jaki zachłanny ...to jedna Ci nie styknie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 25.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No proszę....jaki zachłanny ...to jedna Ci nie styknie??? A myślisz że to tak łatwo wybrać?? Pozatym gdybym wybrał jedną, pozostałe mogłyby poczuć się urażone że nie wybrałem którejś z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 25.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No proszę....jaki zachłanny ...to jedna Ci nie styknie??? A myślisz że to tak łatwo wybrać?? Poza tym gdybym wybrał jedną, pozostałe mogłyby poczuć się urażone że nie wybrałem którejś z nich To się nazywa dyplomacja U nas zakończył się montaż kuchni. Trwał 2 dni do 20-tej! Nawet nie wiedziałam, że z tym jest tyle roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.07.2007 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ...a selimm to wolny? bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Coś tam słyszałem o stanie cywilnym selimm-a . A tak w ogóle - jak są fajne koleżanki "do kupienia" to każdy facet staje się wolniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Nie no, Piejar....taki porządny i takie herezje wygłasza to ja już wiem, dlaczego Ty na spotkania towarzyskie żonki nie zabierasz txk ... dobre.....a swoją drogą współczuję Twojej babeczce Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Szybkie pytanko gdzie mają duży wybór blatów kuchennych ? ps.każdy facet jest wolny drugie pytanko szukam stołu z litego drzewa - znacie jakieś salony? ," komisy Holenderskie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 No proszę....jaki zachłanny ...to jedna Ci nie styknie??? A myślisz że to tak łatwo wybrać?? Pozatym gdybym wybrał jedną, pozostałe mogłyby poczuć się urażone że nie wybrałem którejś z nich chcesz mieć dwie teściowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ...a selimm to wolny? bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Coś tam słyszałem o stanie cywilnym selimm-a . A tak w ogóle - jak są fajne koleżanki "do kupienia" to każdy facet staje się wolniejszy piejar wyjąłeś mi to z ust i selimmowi pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 a nie mówiłam? selimm ubiegł mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
txk 26.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 chcesz mieć dwie teściowe ? O k****** - nie pomyślałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 chcesz mieć dwie teściowe ? O k****** - nie pomyślałem o tym Nie no.. co Wy??? Przecież mówimy o WOLNOśCI a nie o teściowych. Czy trzeba kopać studnię żeby napić się wody ? Duży wybór blatów jest przeważnie w studiach kuchennych. Tam gdzie mieszkasz (jeżeli dobrze pamiętam) jest ich sporo. Przeważnie blaty oferowane są jako ksztalt + okleina więc pokazują Ci ".. łooo taki ten tam zaokrąglony..." a kolor i fakturę se pan wybierz z wzornika. Sklepy raczej tym nie handlują, bardziej markety. Sprawę stołu i krzeseł załatwiłem szybko i tanio. W IKEA kupiłem duuży stół (max 2,7 mb) fornirowany za niecałe 700 i krzesła "ikeowate" a do nich gąbkowe poduchy jako poddupnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.07.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 thx - myśl chopie ło zarabianiu kasy a nie ło d... Maryni. Dalij w stopce mosz "Jeszcze tylko 250.000zł i będzie mnie stać na własny dom " Tela czasu minyło a Tyś nic nie naszporowoł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 thx - myśl chopie ło zarabianiu kasy a nie ło d... Maryni. Dalij w stopce mosz "Jeszcze tylko 250.000zł i będzie mnie stać na własny dom " Tela czasu minyło a Tyś nic nie naszporowoł? jak na Maryny wydowo to wnet poleci do SKOK-u po pożyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 IKEA - kuchnie i szafę tam kupiłem blatu nie brałem , bo podoba mi się trawertyn niestety kamieniarz mnie oświecił ,ze to sie nie nadaje tylko granit ! cena ok.1000zł za metr (nie moja wina ,ze tylko taki mi się podoba ) termin realizacji 1.5 miesiąca ! to dobry pretekst- by się wycofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 26.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Jak wolne to biorę wszystkie w takim razie podeślij CV i PIT za 2 ubiegłe lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 26.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ps.każdy facet jest wolny tylko wtedy jak się z łancucha na moment kobitce zerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ps.każdy facet jest wolny tylko wtedy jak się z łancucha na moment kobitce zerwie O nie... kochana w kiblu tez jesteśmy wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 bo ja mam fajne koleżanki do sprzedania Jak wolne to biorę wszystkie w takim razie podeślij CV i PIT za 2 ubiegłe lata a zaświadczenie o niezaleganiu to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 hej!wiecie gdzie w Rybniku i okolicy mozna kupic produkty tej firmy?http://www.sanitop-wingenroth.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 hej! wiecie gdzie w Rybniku i okolicy mozna kupic produkty tej firmy? http://www.sanitop-wingenroth.pl/ Nie wiem. Wolnoopadająca deska wywołuje moją irytację. Ten granit to pewno czarny. Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts