jamles 26.07.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 hej! wiecie gdzie w Rybniku i okolicy mozna kupic produkty tej firmy? http://www.sanitop-wingenroth.pl/ najprościej, zadzwoń do tego p.Zupoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 hej! wiecie gdzie w Rybniku i okolicy mozna kupic produkty tej firmy? http://www.sanitop-wingenroth.pl/ Nie wiem. Wolnoopadająca deska wywołuje moją irytację. Ten granit to pewno czarny. Fajny. szukam wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ...a po co Ci wanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ...a po co Ci wanna ? lubię kąpiele z pianką i z małżonkiem oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 IKEA - kuchnie i szafę tam kupiłem blatu nie brałem , bo podoba mi się trawertyn niestety kamieniarz mnie oświecił ,ze to sie nie nadaje tylko granit ! cena ok.1000zł za metr (nie moja wina ,ze tylko taki mi się podoba ) termin realizacji 1.5 miesiąca ! to dobry pretekst- by się wycofać Uważaj z granitem. Jest piękny, ale meble muszą być robione pod niego. Zwykle mają wzmocnione nóżki .U mnie docelowo tez ma być granit, przejściowo jest inny blat, ale już teraz przy zamawianiu kuchni musiałam zaznaczyć, że może być tam kiedyś.... granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.07.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 W związku ze zmianą zamieszkania do momentu uruchomienia neostrady ( buuuuu... - nie ma innych opcji ) przestaję nadawać od dzisiaj . Pozdrawiam. Rozpoczyna się akcja - wielkie sprzątanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.07.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Szykuję sie do wizyty kominiarza. Czy sprawdzają wszystko bardzo dokładnie? Zdaje się że akwaryści mają to za sobą (tyle że są offline ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 U mnie nie-specjalnie sprawdzali dłużej kwitek- na 170 zeta wypisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 U mnie nie-specjalnie sprawdzali dłużej kwitek- na 170 zeta wypisywał To bym prosił o namiary na takich słaboczepialskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 nie ma sprawy mogę posłać ale nie jest to tak ,ze każdy ma swój rejon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja tam wiem z tymi rejonami...? Zadzwonić zawsze można, a pieniądz nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Hmmmmm.........od czegu by tu zacząć Trzy tygodnie temu mieli nam zacząć budować i echo. KURKA WODA ! Znowu to samo. Czekamy na telefon, dzwonimy i nic. Zero odzewu.Zero tłumaczenia. Chyba pora szczerze powiedzieć sobie, że czas zacząć szukać kolejnej ekipy. Pewnie od wiosny - TRZECIEJ WIOSNY- bo kto w środku sezonu ma wolne przeroby mocy ??? Wakacji nie planowaliśmy bo budowa się rozpocznie. Tralalalalala. Tylko gadanie mi pozostało, wściekła jestem Dom to pewnie dla wnuków w taim tempie wybudujemy. Prośba moja jest tendencyjna, po raz kolejny proszę o namiary na słowne ekipy. Najlepiej od zaraz Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Prośba moja jest tendencyjna, po raz kolejny proszę o namiary na słowne ekipy. Najlepiej od zaraz Pozdrawiam Graszka hmmm...wymagająca jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Selimm, nie jestem wymagająca. Ale mam wrażenie,że wszyscy się boją zbudować mojego Stasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 skoro jesteś zdesperowana to mogę się spytać tego mojego paproka jak z czasem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 skoro jesteś zdesperowana to mogę się spytać tego mojego paproka jak z czasem stoi Aż tak widać,że taka jestem zdesprowana ? Selimmm, a czy tenTwój paprok, to rzeczywiście taki paprok czy to Ty taki wymagający jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 27.07.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 P.S Queene Ty masz działeczkę obok szkoły 21?... przez 8 lat codziennie dreptałam tą hetmańską:D no patrz...ja też tylko z drugiej strony tzn od ul. Niedobczyckiej tuptałam...jestem rocznik 77 a Ty ?? witam wszystkich serdecznie, też z Niedobczyc pochodzę, też tuptałem do 21, też '77' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja tam wiem z tymi rejonami...? Zadzwonić zawsze można, a pieniądz nie śmierdzi. niestety, ale chyba maja rejony ja mam znajomego i chciałem z nim załatwić sprawę, ale powiedział, że kolegom do rejonu sie nie wp.....a, bo oni są gentelmany PS. poszło bez bólu, należę jednak pod Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Selimmm, a czy tenTwój paprok, to rzeczywiście taki paprok czy to Ty taki wymagający jesteś ? srednia klasa coś mu wyjdzie coś spierd... pokaz najpierw projekt bo od tego- duzo zalezy podobno w pazdzierniku ma cos wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Selimm, Mój projekt to Stanisław-Archipelagu (w emblemacie). Ale zamiast Ytonga mamy Phoroterm 38 i trochę zmian jest w środku.. Więcej informacji to myślę, że albo na priv lub telefonicznie moglibyśmy uzgodnić. Z góry dziękuję za zaintresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts