Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

IKEA - kuchnie i szafę tam kupiłem

blatu nie brałem , bo podoba mi się trawertyn

niestety kamieniarz mnie oświecił ,ze to sie nie nadaje

tylko granit !

cena ok.1000zł za metr (nie moja wina ,ze tylko taki mi się podoba )

termin realizacji 1.5 miesiąca !

to dobry pretekst- by się wycofać :wink:

Uważaj z granitem. Jest piękny, ale meble muszą być robione pod niego. Zwykle mają wzmocnione nóżki :wink: .U mnie docelowo tez ma być granit, przejściowo jest inny blat, ale już teraz przy zamawianiu kuchni musiałam zaznaczyć, że może być tam kiedyś.... granit.

Hmmmmm.........od czegu by tu zacząć :)

Trzy tygodnie temu mieli nam zacząć budować i echo. KURKA WODA ! Znowu to samo. Czekamy na telefon, dzwonimy i nic. Zero odzewu.Zero tłumaczenia. Chyba pora szczerze powiedzieć sobie, że czas zacząć szukać kolejnej ekipy. Pewnie od wiosny - TRZECIEJ WIOSNY- bo kto w środku sezonu ma wolne przeroby mocy ??? :evil:

Wakacji nie planowaliśmy bo budowa się rozpocznie. Tralalalalala. Tylko gadanie mi pozostało, wściekła jestem :evil: :evil: :evil: Dom to pewnie dla wnuków w taim tempie wybudujemy.

Prośba moja jest tendencyjna, po raz kolejny proszę o namiary na słowne ekipy. Najlepiej od zaraz :)

Pozdrawiam

Graszka

Gość Gosc***

P.S

Queene Ty masz działeczkę obok szkoły 21?...:) przez 8 lat codziennie dreptałam tą hetmańską:D:D

no patrz...ja też :D tylko z drugiej strony tzn od ul. Niedobczyckiej tuptałam...jestem rocznik 77 a Ty ??

witam wszystkich serdecznie, też z Niedobczyc pochodzę, też tuptałem do 21, też '77' :lol:

pozdrawiam

Ja tam wiem z tymi rejonami...? Zadzwonić zawsze można, a pieniądz nie śmierdzi.

niestety, ale chyba maja rejony

ja mam znajomego i chciałem z nim załatwić sprawę, ale powiedział, że kolegom

do rejonu sie nie wp.....a, bo oni są gentelmany :lol:

PS. poszło bez bólu, należę jednak pod Gliwice