sebo8877 31.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sebo , do tego syfu chcesz wracać ? może otworzymy- jako firma instalatorsko ? mój wkład Ty jebiesz jo kasuja A może na opak??? Taki knif to yno z Baksikym by mogł Ci wynś Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sebuś...wracaj, wracaj.... gdzieś se wyjechałeś, porzuciłeś nasze strony....nie tęskno Ci? pozdrawiam, smoczyca Podychomy - zoboczymy sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 31.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ....ale jej nie chcą przyjąć do MZK bo stwierdzili , że kobiet nie przyjmują.... Może iść do sądu i ma wygrane na 1000 %. W Rybniku laski () jeżdżą czerwonymi. Sebo - z 17 stówkami to tyś je czysty ideowiec a nie materialista. Nie wiym z jakiej żeś je branży abo jaki mosz uprawnienia ale jak dobrze poszukosz to znojdziesz. Wszystkie biura projektowe majom roboty po uszy i ludzi im raczej brakuje. A do smrodu wracej. Co z tego że śmierdzi jak ludzie fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cześć ludziki kochane , Sebo pokaż się jakiś opalony przed 4 złażeniem skóry Jak ja nie lubię ostatniego dnia miesiąca Daggulka częstuję się kawką i uciekam do papierzysk. Graszka to kiedy wpadniesz po garnek i zabawki pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wpadłam się pochwalić.... a ja idę dzisaj do kiiiiinaaaaa ....z córą i małżem.... na Harryego Pottera .... jestem fanatyczką...każdą część czytałam i ogladałam...zresztą tak jak Władcy Pierścieni . Tylko trza się urwać z roboty...musze obmyslić plan jak to zrobić bezboleśnie dla wszystkich . Allle się cieszę.... uwielbiam takie spontaniczne zdarzenia...jeszcze wczoraj ani bym nie pomyślała, że dziś pójdę norrrrmlalnie do kina . Mała rzecz a cieszy . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia, dziekuję i też pozdrawiam....widze , że my wszystkie dziś w papierzyskach.... jakie my biedne ....a faceci to myślą, że my siedzimy i tylko kawę pijemy . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Cześć ludziki kochane , Sebo pokaż się jakiś opalony przed 4 złażeniem skóry Jak ja nie lubię ostatniego dnia miesiąca Daggulka częstuję się kawką i uciekam do papierzysk. Graszka to kiedy wpadniesz po garnek i zabawki pozdrawiam Edzia Dzień dobry EDZIU Kiedyś wpadnę, będzie okazja sie zobaczyć. A jak nie to może kiedyś w Rybniku się umówimy. Ja pracuję do 16- tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 kurna ...tu same księgowe Ksiyngowe - to i majom za co budować sebo8877 Księgowe to mają mężów co mają kasę A tak z innej beczki, nie wiem dlaczego , ale niekiedy mam wrażenie, że ludzie postrzegają księgowe jako zmierzłe baby..... Ja tam tylko trochę zmierzła jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 31.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Potwierdzam, nasze forumowe księgowe są tylko trochę zmierzłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia, dziekuję i też pozdrawiam....widze , że my wszystkie dziś w papierzyskach.... jakie my biedne ....a faceci to myślą, że my siedzimy i tylko kawę pijemy . pozdrawiam, smoczyca Daggulka bo tak myślą. U nas w pracy to prawie sami faeci ( nie mamy jeszcze kobiety kierownicy TIR-a - a wiem, że są takie). Wchodzi taki do biura i mówi: "A co Wy tam, w biurze siedzicie i tylko papierki przewracacie....." - PANU już podziękujemy -do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Graszka...bo wiesz, to jest tak....zależy dla kogo ....mam klientów dla ktorych jestem do rany przyłółż a też takich , których jak widze w drzwiach, to %$#&*$%#@ ....wiem, że to nieprofesjonalne.... ale ludziem jestem tylko, nie? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Graszka...bo wiesz, to jest tak....zależy dla kogo ....mam klientów dla ktorych jestem do rany przyłółż a też takich , których jak widze w drzwiach, to %$#&*$%#@ ....wiem, że to nieprofesjonalne.... ale ludziem jestem tylko, nie? pozdrawiam, smoczyca zgadzam się z Tobą Daggulka całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Potwierdzam, nasze forumowe księgowe są tylko trochę zmierzłe jak tylko trochę...tys mnie jeszcze chyba zmierzłej nie widział...i radzę nie ogladać bo godżilla to przy mnie potulny smoczek fakty sa takie że kobiety księgowe czy nieksięgowe dopóki im sie na odcisk nie nazdepnie to są ok....a jak sie już nazdepnie to lepiej pomieszczenie opuścić...najlepiej po angielsku czyli szybciutko i niepostrzeżenie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 A wiecie co ???? Przed chwilą się dodzwoniłam !!!! Do naszego budowlańca. Przepraszał, mówił ze wszystko współnikowi przekazał, ale ten wspólnik to taki nieśmiały, i że on o wszystkim musi myśleć. Dzisiaj wieczorem poda nam zestawienie materiałowe , umówi sprzęt i w tym tygodniu wjadą do nas. Mieli robić jescze u kogoś innego ale tamten nie ma kasy. A mnie kurka odsetki od kredytu lecą Kasa jest nie ma ludzi do roboty. Co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Graszka....no to bardzo dobre wieści ...super ... U mnie juz kończą dach .... jak już skończą to się zacznie bonanza z wykańczaniem...także siebie . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Może teraz nabiorę większej ochoty na kontynuowanie dziennika, bo do tej pory to dosłownie nic mnie nie cieszyło. Daggulka, mój starszy syn, jest fanem Harrego i Władcy Pierścieni. Ja wieczorami próbowałam w łóżku czytać ale co brałam książkę do rąk to od razu zasypiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Graszka...bo wiesz, to jest tak....zależy dla kogo ....mam klientów dla ktorych jestem do rany przyłółż a też takich , których jak widze w drzwiach, to %$#&*$%#@ ....wiem, że to nieprofesjonalne.... ale ludziem jestem tylko, nie? pozdrawiam, smoczyca Smoczek jak przeczyta to jakiś facet nie z naszej grupy może sobie dziwnie pomyśleć Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sebuś...no ale tam wcześniej pisało, że my księgowe ...więc mam nadzieję, że nie wyrwie z kontekstu ino całośc przeczyta Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie. Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić - to może drugie spotkanie u mnie co? Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był . Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza.. sebo8877 Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie. Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić - to może drugie spotkanie u mnie co? Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni gratuluje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts