Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

....ale jej nie chcą przyjąć do MZK bo stwierdzili , że kobiet nie przyjmują....

Może iść do sądu i ma wygrane na 1000 %. W Rybniku laski (;-)) jeżdżą czerwonymi.

Sebo - z 17 stówkami to tyś je czysty ideowiec a nie materialista. Nie wiym z jakiej żeś je branży abo jaki mosz uprawnienia ale jak dobrze poszukosz to znojdziesz. Wszystkie biura projektowe majom roboty po uszy i ludzi im raczej brakuje.

A do smrodu wracej. Co z tego że śmierdzi jak ludzie fajni :D :D :D :D :D :D :D :D

Cześć ludziki kochane :D , Sebo pokaż się jakiś opalony przed 4 złażeniem skóry :wink:

Jak ja nie lubię ostatniego dnia miesiąca :evil: :evil: :evil:

Daggulka częstuję się kawką i uciekam do papierzysk.

Graszka to kiedy wpadniesz po garnek i zabawki :roll:

pozdrawiam

Edzia

Wpadłam się pochwalić.... a ja idę dzisaj do kiiiiinaaaaa :D ....z córą i małżem.... na Harryego Pottera :lol: .... jestem fanatyczką...każdą część czytałam i ogladałam...zresztą tak jak Władcy Pierścieni :D . Tylko trza się urwać z roboty...musze obmyslić plan jak to zrobić bezboleśnie dla wszystkich :D .

Allle się cieszę.... uwielbiam takie spontaniczne zdarzenia...jeszcze wczoraj ani bym nie pomyślała, że dziś pójdę norrrrmlalnie do kina :lol: .

Mała rzecz a cieszy :D .

Pozdrawiam, smoczyca.

Cześć ludziki kochane :D , Sebo pokaż się jakiś opalony przed 4 złażeniem skóry :wink:

Jak ja nie lubię ostatniego dnia miesiąca :evil: :evil: :evil:

Daggulka częstuję się kawką i uciekam do papierzysk.

Graszka to kiedy wpadniesz po garnek i zabawki :roll:

pozdrawiam

Edzia

Dzień dobry EDZIU :)

Kiedyś wpadnę, będzie okazja sie zobaczyć. A jak nie to może kiedyś w Rybniku się umówimy. Ja pracuję do 16- tej :)

Edzia, dziekuję i też pozdrawiam....widze , że my wszystkie dziś w papierzyskach.... jakie my biedne ....a faceci to myślą, że my siedzimy i tylko kawę pijemy :lol: .

pozdrawiam, smoczyca

Daggulka bo tak myślą.

U nas w pracy to prawie sami faeci ( nie mamy jeszcze kobiety kierownicy TIR-a - a wiem, że są takie). Wchodzi taki do biura i mówi: "A co Wy tam, w biurze siedzicie i tylko papierki przewracacie....." :evil:

- PANU już podziękujemy -do widzenia

Graszka...bo wiesz, to jest tak....zależy dla kogo :lol: :lol: :lol: ....mam klientów dla ktorych jestem do rany przyłółż a też takich , których jak widze w drzwiach, to %$#&*$%#@ ....wiem, że to nieprofesjonalne.... ale ludziem jestem tylko, nie? :lol:

pozdrawiam, smoczyca

Graszka...bo wiesz, to jest tak....zależy dla kogo :lol: :lol: :lol: ....mam klientów dla ktorych jestem do rany przyłółż a też takich , których jak widze w drzwiach, to %$#&*$%#@ ....wiem, że to nieprofesjonalne.... ale ludziem jestem tylko, nie? :lol:

pozdrawiam, smoczyca

zgadzam się z Tobą Daggulka całkowicie :)

Potwierdzam, nasze forumowe księgowe są tylko trochę zmierzłe :D :D :D

jak tylko trochę...tys mnie jeszcze chyba zmierzłej nie widział...i radzę nie ogladać bo godżilla to przy mnie potulny smoczek :D :D :D

fakty sa takie że kobiety księgowe czy nieksięgowe dopóki im sie na odcisk nie nazdepnie to są ok....a jak sie już nazdepnie to lepiej pomieszczenie opuścić...najlepiej po angielsku czyli szybciutko i niepostrzeżenie :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam, smoczyca :D

A wiecie co ????

Przed chwilą się dodzwoniłam !!!!

Do naszego budowlańca.

Przepraszał, mówił ze wszystko współnikowi przekazał, ale ten wspólnik to taki nieśmiały, i że on o wszystkim musi myśleć.

Dzisiaj wieczorem poda nam zestawienie materiałowe , umówi sprzęt i w tym tygodniu wjadą do nas. Mieli robić jescze u kogoś innego ale tamten nie ma kasy.

A mnie kurka odsetki od kredytu lecą :cry:

Kasa jest nie ma ludzi do roboty. Co za czasy

pozdrawiam, smoczyca

Smoczek jak przeczyta to jakiś facet nie z naszej grupy może sobie dziwnie pomyśleć :p

Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był :). Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza..:)

sebo8877

Edzia - lepiej sie nie bede pokazywaoł przed zejściem 3 skór bom syn młynarza był :). Edzia w razie zmiany miejsca zamieszkania chodzi mi po głowie chalupa z bali... jak cos to cie odwiydza..:)

sebo8877

Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie.

Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić :wink: - to może drugie spotkanie u mnie co?

Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać :D

A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni :D

sebo8877

Sebo, nie ma sprawy- zapraszam serdecznie.

Hmmm, Graszka zostwiła u nas garnek i zabawki Kuby, Sebo chce dom zobaczyć i opalenizną się pochwalić :wink: - to może drugie spotkanie u mnie co?

Dziewczyny stwierdziły , że takich gości to możemy zapraszać :D

A to jeszcze się pochwalę, ze moje starsze dziecię dostało się na studia i to aż do dwóch uczelni :D

gratuluje !!!!! :D