selimm 02.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Utex-u i tej jakości już dawno ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.08.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 kostka w Knurowiehttp://www.zpb.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.08.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Utex-u i tej jakości już dawno ni ma Sellim tej jakości kostki co była jeszcze 5 lot tymu juz downo ni ma. Dzis kostki som robione nie na wieki ale na max 10 lot Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 hej ludziska taki mam dzisiaj stosunek do pracy http://www.obrazki.jeja.pl/img/0043.jpg Wy też??? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 kostka w Knurowie http://www.zpb.com.pl/ no prosze, a ja już myślałam ,że w mojej rodzinnej wsi to nic się nie da kupić. Mogę drogę pokazać albo za rączkę zaprowadzić niedaleko jest fajna knajpa, tzn. była 10 lat temu, kiedy prowadziła ją moja znajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 okna....kochani....okna..... czas zamawiać okna ....dajcie jakies namiary..... skąd wziąć tanie i dobre okna....nie muszą być 125-komorowe w najnowszym modelu ....potrzebuje po prostu w miarę tanie i dobre okna podzieli się ktoś namiarami skąd ma swoje okna? pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 okna....kochani....okna..... czas zamawiać okna ....dajcie jakies namiary..... skąd wziąć tanie i dobre okna....nie muszą być 125-komorowe w najnowszym modelu ....potrzebuje po prostu w miarę tanie i dobre okna podzieli się ktoś namiarami skąd ma swoje okna? pozdrawiam, smoczyca http://www.pamoplast.pl jo mom stond Podpowiadom ze jak zawiezom do Ostravy to w Rybniku tysz zamontujom. Trza sie yno spytać Moj łojciec mo okna s Pszowa (nie pamiyntom skond) robione na Vece i se chwili - były nataniejsze w Regione Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja miałem z Izotermu w Rybniku 3 komorowe profil Rehau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.08.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No, chopaki i dziwczynki....wysłałam blisko 20 mailów i faxów z zapytaniem ofertowym o okna.... też do tych poleconych przez Sebusia i Piejarka.... to czekamy . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No to Daggulka wykańczaj ten dom, wykańczaj, bo na parapetówkę by się poszło , ale najpierw się wykuruj.. . U mnie robią chłopaki aż sie kurzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 kurcze, załamałam się trochę .... bo już myślałam, że znalazłam ofertę swojego życia (na okna )....a jak poczytałam w necie i na forum to nie jest tak różowo co do jakości i obsługi ....to sa okna dobroplastu avantgarde 5-komorowe ...wyceny połowe mniejsze niż u pozostałych.... ....ale się kuźwa zeźliłam.... gdyby nie net to bym kupiła i problem z głowy..... a tak to będe zaś rozważać, zastanawiać się.... i pewnie w ostateczności nie kupię nooo, kochani....weekend a ja w robocie ...porażka Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 04.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dzień dobry wieczór wszystkim . U nas ławy fundamentowe zalane. Beton stygnie i się podlewa. Pewnie pod koniec przyszłego tygodnia będą stawiać bloczki.... Czy ktoś z Was jest na podobnym, etapie budowy lub orientuje się w obecnych cenach? Pytam bo dzisiaj placiliśmy za robociznę i trochę nas zszokowała cena ( od razu wiadzieliśmy że są drodzy- ale dobrzy). Owszem wszysto podrożało, ale teraz to się za granicę nie opłaca wyjeżdzać.....Zapraszamy do kraju, Panowie budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Do wylewania ław szpeca nie trzeba ale można i to spieprzyć kierownik budowy -odebrał ? no to wal ..ceną wreszcie trochę wolnego .... leje u nas ? ...trofke posiałem mogłoby trochę pokropic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryst 05.08.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Potrzebuję beton B20(grucha + podajnik) ok 27m oraz stal 8 i 12. Buduję w Rybniku gdzie najtaniej dostanę. Oraz namiar na dobrego zbrojarza (jednego mam jedynie prosiłbym o podpowiedz ile mogę mu zamłacić za strop 180m z obstęplowaniem i odeskowaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 05.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Do wylewania ław szpeca nie trzeba ale można i to spieprzyć kierownik budowy -odebrał ? no to wal ..ceną wreszcie trochę wolnego .... leje u nas ? ...trofke posiałem mogłoby trochę pokropic wysłałam Ci moją listę płac na priv. Boże, co nas podkusiło, żeby w tych czasach brać się za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 wreszcie trochę wolnego .... leje u nas ? ...trofke posiałem mogłoby trochę pokropic selimm a coś Ty sie teraz wzieł za trofke jak nie wiosna to chyba wrzesień no to teraz wiesz co zrobisz z wolnym cały dzien z konewką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.08.2007 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dobra trofka, dobra. Jak odrośnie to wysuszyć i w bibułkę . Graszka - Wy nie pokazujcie że dużo kasy macie bo dostaniecie same "promocyjne" oferty. Karton husteczek higienicznych i płakac że drogo . A Ametysta to nie kojarzę. Proponuję użyć funkcji "szukaj". Na tym forum to prawdziwy klucz do skarbca wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 06.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dzień dobry Nie wiem, jak Wam ale mnie to znowu nie chce się pracować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 06.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 kurcze, załamałam się trochę .... bo już myślałam, że znalazłam ofertę swojego życia (na okna )....a jak poczytałam w necie i na forum to nie jest tak różowo co do jakości i obsługi ....to sa okna dobroplastu avantgarde 5-komorowe ...wyceny połowe mniejsze niż u pozostałych.... ....ale się kuźwa zeźliłam.... gdyby nie net to bym kupiła i problem z głowy..... a tak to będe zaś rozważać, zastanawiać się.... i pewnie w ostateczności nie kupię nooo, kochani....weekend a ja w robocie ...porażka Pozdrawiam, smoczyca daggulka ja mam najtańsza ofertę od miłego pana z wodzisławskiej - dwa typy wspomniany przez Ciebie avangarde oraz na profilu aluplasta. tez poczytałam w necie dużo nieciekawych rzeczy o tym pierwszym i sama nie wiem co o tym sądzić. jak już to chyba wybiorę tego aluplasta - ponoć niemiecki profil i całkiem całkiem. ale powiem Ci że różnica w cenach jest zabójcza - te moje gośc z Wodzisławskiej wycenił na jakieś 7,5 tyś (jedna strona w kolorze) a jak zrobiłam wycenę na Mikołowskiej z tym że na profilu schucko (czy jak to sie tam pisze) to myślałam ze padnę - 20 tyś - podpowiem że to te same okna. zastanawiam się cóż takiego magicznego i cudownego jest w tych oknach ze tyle kosztują. może ile razy przez nie wyjrzę to będę widziała piekne słoneczne lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 O profilu aluplasta słyszałem, że ponoć jest miękki ale to jedynie opinia innych ludzi. Ja tym profilem nie interesowałem się w ogóle, właśnie z powodu obiegowej negatywnej opinii. Podobnie negatywne opinie słyszałem o profilu gealan (chyba tak się to pisze) a to podobno z racji dodawania "czegośtam" do tworzywa. Poszukaj dobrze na forum bo temat okien jest jednym z lepiej zorganizowanych. Ja brałem jeszcze pod uwagę vekę ale zaważyło to, że powierzchnia ramy nie była błyszcząca (mam białe okna) - miała takie jakby rysy wzdłuż. Na profilu rehau tak bardzo tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts