Graszka1970 07.08.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piejar, akcja wykańczanie trwa ? rozumiem, że pod koniec sierpnia wpadamy całą bandą na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Moja polowica kazala wszystkich pozdrowic i przekazac ,ze lezy w szpitalu-dlatego sie nie odzywa.pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Piejar, akcja wykańczanie trwa ? rozumiem, że pod koniec sierpnia wpadamy całą bandą na parapetówkę Tja.. dziś startnęliśmy z obmurówką kominka. Niestety straciłem ekipę do tynku zewnętrznego (akrylowy na styropian) i jestem podłamany. Może macie jakieś namiary na tynkarzy ozdobnych? Pozdrowienia dla daggulki i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Moja polowica kazala wszystkich pozdrowic i przekazac ,ze lezy w szpitalu-dlatego sie nie odzywa.pozdro! hej Tomek ! pozdrow ja ode mnie i od Froscha i zycz Dagguli szybkiego powrotu na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dagmara - wracjaj szybko:) Piejar - spróbuj - Podjechac do gościa - Andrzej Milej ul. Jasminowa 28 na Głożynach. Telefonu niestetu do niego ni mom. Ale pocztowy znajdziesz w ksionżce telefonicznej. Robi wszystko - docieplenieami zajmuje się też. Gościa znam z tej dobrej strony i wiem że solidna (choc kilkuosobowa) to firemka. Pracowałem w niej przez 9 lat (kazde wakacje począwszy od szkoły średniej do zakończenia studiów) Pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif Tego gifa nie widza bo mom w robocie blokada ale domyślom sie co przedstawio Dziynki - wkroczyłech w wiek nowej generacji.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/12/37.gif Sebo wszystkiego naj żonę naj już masz dom naj tyż to teraz będzie naj baby naj działka w Radlinie i zaś naj dom No chłopie! dołączyłeś do Rybnickej grupy 30-latków nie mówię o sobie bo ja oczywiście mam 18 (że nie wspomnę że mam baby sztuk 2 i we wtorek 8 lat po ślubowaniu ) eeee tam kto się doliczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Sebo- żałuj chłopie że nie widzisz a jest na co popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Najlepszego Staruszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/12/37.gif Sebo wszystkiego naj żonę naj już masz dom naj tyż to teraz będzie naj baby naj działka w Radlinie i zaś naj dom No chłopie! dołączyłeś do Rybnickej grupy 30-latków Dołączam się do życzeń i zmałpuję malmuc, bo ja nie umiem takich ładnych życzeń pisać Wszystkiego naj, naj, naj SEBO. Witaj w klubie 30- latków ). Nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 tyn gif to nic srogiygo ino tako golo baba co wyskakuje z torty Sebo- żałuj chłopie że nie widzisz a jest na co popatrzec No chopie... jakie balony, a jako MYSZKA !!! Urwij sie z roboty bo musisz to łoboczyć . Oczywiście przyłączam się do życzeń dla młodziana sebo. Ja już pukam do klubu 40 latków . Ale trzeba powiedzieć, że młodzież forumowa dorabia się w niezłym tempie (i stylu oczywiście) Wielkie dzięki za namiary na wykonawcę. Bezzwłocznie sprawdzę, choć nadzieja niewielka malmuc - z tą działką w Radlinie to był pewno żart. Takie działki to tylko dla koneserów "świeżego" luftu i "fajnych" widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 08.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebo - 100 lat! Daggulka wracaj kobieto prędko bo nie ma co pić z rana Ludziska ma ktoś może jakiś wzór umowy o wykonanie dachu/więźby? Chodzi o to, że mam ekipę która mi robi więźbę bez rachunku a chcę mieć dla siebie tak na wszelki wypadek jakiś dokument podpisany przez nich że to oni robili i że dają mi jakąś gwarację na tąże usługę. w ogóle orientuje sie ktoś ile miesięcy/lat gwaracji jest na usługe układania więźby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ewelinka - pewno zdajesz sobie sprawę, że nie mając faktury umowa ma znaczenie czysto symboliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 malmuc - działka w Radlinie juz mom:) - yno rolno - ale coś w kierunku budowlanej trzebabydzie zrobić Z przenosin na razie nici - moje korzynie wrostajom mocnij w podkarpacko Ziymia. Trocha szkoda - ale jak narazie OK Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif no to zdążołech na koniec fajeru Sto Lot..... 0,75 hanysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Seba http://www.eleladys-gifworld.de/Geburtstag/mickeyhappy.gif Sebo, spóźnione życzenia Wszystkiego Naj.... Prawdziwe życie zaczynie Ci się po 30 tce a dokładnie 17.02.2008r. Masz dokładnie tak jak my, pierwsze dziecko urodziłam w wieku 30 lat i od tego dnia nasze życie stało się pełniejsze, piękniejsze i nabrało głębszego sensu. Dopiero dziś zauważyłam, że Wasze maleństwo urodzi się w dniu kiedy ja skończę 50 lat . 17 lutego rodzą się sami wspaniali ludzie pozdrawiam seniorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Przy okazji się jeszcze pochwalę, że moje starsze dziecko dostało się ostatecznie na kierunek o którym marzyło czyli na psychologię na UJ Graszka, czy to Ciebie Ola spotkała w poniedziałek w Plazie? No i kiedy się zjawicie po te swoje rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Edzia - coż więcej dodac do Twych słow:) pełne, piękne i trza korzystac z doświdczeń starszych - dzięki A co do Twojego wieku Abraham to je to moj foter tera poczuł wiater w żagle - mo 52 lata dzieci wyfurgły z chałupy - to tera dycho:) - ale... jest jedno ale do dziecków majom 300 km do jednego a do drugij 1000km - a czasami jednach nas - im brakuje..... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts