Graszka1970 09.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Przy okazji się jeszcze pochwalę, że moje starsze dziecko dostało się ostatecznie na kierunek o którym marzyło czyli na psychologię na UJ Graszka, czy to Ciebie Ola spotkała w poniedziałek w Plazie? No i kiedy się zjawicie po te swoje rzeczy? Dzień dobry EDZIU POGRATULUJ SWOJEJ CÓRCI ! No Kobito, masz powód do dumy Edziu, jeśli Wam nie przeszkadzają bardzo te graty to czy możesz poczekasz do końca sierpnia ? Tak, spotkałam Waszą Olę w Plazie, bardzo się spieszyłam i nawet nie zagadnęłam na chwilkę . POZDRAWIAM SERDECZNIE całą Twoją rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ewelinka - pewno zdajesz sobie sprawę, że nie mając faktury umowa ma znaczenie czysto symboliczne. kurcze wiesz piejar zawsze to jakiś straszak na nieuczciwego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Edzia - coż więcej dodac do Twych słow:) pełne, piękne i trza korzystac z doświdczeń starszych - dzięki A co do Twojego wieku Abraham to je to moj foter tera poczuł wiater w żagle - mo 52 lata dzieci wyfurgły z chałupy - to tera dycho:) - ale... jest jedno ale do dziecków majom 300 km do jednego a do drugij 1000km - a czasami jednach nas - im brakuje..... Sebo8877 Sebo, dzieci generalnie odmładzają. Np. mam więcej wspólnych tematów z rówieśnikami córek niż ze swoimi rówieśnikami, z których większość jest już babciami czy dziadkami. Poza tym na podwórku, kiedy dzieci są jeszcze małe nawiązuje się kontakty z rodzicami ich rówieśników. Powoli zaczynam przyzwyczajać się do syndromu pustego gniazda, wszak jedno pisklę w październiku wyfrunie już na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.08.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzień dobry EDZIU POGRATULUJ SWOJEJ CÓRCI ! No Kobito, masz powód do dumy Edziu, jeśli Wam nie przeszkadzają bardzo te graty to czy możesz poczekasz do końca sierpnia ? Tak, spotkałam Waszą Olę w Plazie, bardzo się spieszyłam i nawet nie zagadnęłam na chwilkę . POZDRAWIAM SERDECZNIE całą Twoją rodzinkę Graszka, nic nam nie przeszkadza. Koniec sierpnia bardzo nam odpowiada, bo w niedzielę wyjeżdżamy na urlop. Choć mam powód do dumy, bo faktycznie chętnych na jej kierunek było prawie 1300 osób a ona znalazła się w pierwszej 80 tce to jakoś mi markotno. Oswoiłam się już z myślą, że będzie studiować w Raciborzu i mieszkać w domu. Pożyjemy zobaczymy. Może ktoś ma namiary na pokoje do wynajęcia w Krakowie najlepiej w okolicy Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kilka lat temu moja ciotka kupiła kliteczkę na Kazimierzu. To była chyba najlepsza inwestycja w jej życiu W ramach akcji "my się zimy nie boimy" wczoraj przywiozłem i zrzuciłem 5,5 t groszku. Dla wszystkich zainteresowanych zakupem eko-groszku z przodującej gruby Chwałowice: sprzedaż grochu jest racjonowana (oni to nazywają awizowana). W poniedziałek od 7:00 rano pod trzema numerami telefonów można zapisywać się na węgiel (max 5 ton na łeb). W zeszłym tygodniu przydział skończył się o 7:32. Po tej godzinie zapisują na listę rezerwową - ja byłem na niej 63. W czwartek ok.10 miła pani zadzwoniła i powiedziała że mam 10 minut na decyzję czy biorę groszek czy nie - znaczy miałem się ucieszyć że dostanę. Szczęśliwie udało mi się w te 10 minut ugadać kierowcę no i po kilku godzinach węgiel leżał na moim placu. Fajne nie? Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jo Wos nie chca straszyć - ale som żeście już na 2-gij stronie Seboi8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jo Wos nie chca straszyć - ale som żeście już na 2-gij stronie Seboi8877 eee, na pierszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Jo Wos nie chca straszyć - ale som żeście już na 2-gij stronie Seboi8877 eee, na pierszej na drugyj wiecie moze co u Dagguli ? chyba jej sie spodobalo w tym szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 no jezdem już, jezdem.... nie zdiagnozowali , nie wyleczyli i wypuścili ....jednym słowem rozłożyli rączki ....a w zasadzie wygląda to tak: zrobili badania (wyszło że mam alergię-poziom IGE 363, a norma to 100), zrobili testy na 44 alergeny i wyszły ujemnie... wysypkę zleksza podleczyli -znaczy że zbladła, a dziś mam znowu 2 nowe ogniska .... pan doktor pożegnał mnie słowami "do zobaczenia, Pani Dagmaro"....z czego wnioskuję że będę tam wracać .... i jeszcze powiedział, że jestem ewenementem bo z testów nic nie wyszło czyli on nie wie na co mam alergię i nie wie co mam teraz robić dalej więc , kochani jeśli macie jakieś pomysły , sugestie lub cudotwórców w pobliżu to jestem otwarta i czekam lecę, pranie trza zrobić.... odezwę się jutro....dzięki za troskę pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Może masz alergię na obecną koalicję ? Jeżeli tak, to niedługo Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro74 16.08.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam, Sprzedam barak budowlany, wymiary 6*2 (około) w dobrym stanie. Barak do odbioru w Żernicy koło Gliwic. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Hurra, udało mi się w końcu zalogować I pytanie: jakie macie systemy kominowe i gdzie kupowaliście? Bo ja potrzebuję takiego z CRH 20 na 20 i nigdzie ni ma... Ktoś coś wie? I pozdrawiam urlopowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Nooo, kochani...nie spać...kawka na obudzenie http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.08.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ooo, własnie taką piję, nie ma to jak poranki w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Hurra, udało mi się w końcu zalogować I pytanie: jakie macie systemy kominowe i gdzie kupowaliście? Bo ja potrzebuję takiego z CRH 20 na 20 i nigdzie ni ma... Ktoś coś wie? I pozdrawiam urlopowo! ja mam cegła pełna kl200, w dymowym z kominka wkład ceramiczny Marywil (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 16.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dagulka, jak dobrze Cię widzieć . Szkoda, że nie do końca wyleczona..... Może cóś słodkiego na pocieszenie do kawki ? http://images23.fotosik.pl/60/7427d88dd744e4f6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 nooo, dzięki graszka.... czekolady też mi zabronili jeść...ludzie bez serca Wiewióra.... dom ogrzewać będę ekogroszkiem....mam komin z cegły pełnej....zwykły-nie systemowy....wyszedł mnie naprawdę niedrogo bo cegłę udało mi się dostać rozbiórkową w bdb stanie po 0,50zł....wkładu kominowego nie mam .... ludzie tak, budowali od ....dziesięciu lat i nic się im nie dzieje...stwierdziłam że mnie też się nic nie stanie a coś tam kasy w kieszeni zostanie pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.08.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 nooo, dzięki graszka.... czekolady też mi zabronili jeść...ludzie bez serca Wiewióra.... dom ogrzewać będę ekogroszkiem....mam komin z cegły pełnej....zwykły-nie systemowy....wyszedł mnie naprawdę niedrogo bo cegłę udało mi się dostać rozbiórkową w bdb stanie po 0,50zł....wkładu kominowego nie mam .... ludzie tak, budowali od ....dziesięciu lat i nic się im nie dzieje...stwierdziłam że mnie też się nic nie stanie a coś tam kasy w kieszeni zostanie pozdrawiam, smoczyca daggulka witaj wśród ludzi pracy obyś nie nabrała nawyków dochtorków i nie zachciało Ci sie strajkować kurde powiedzcie mi ludziska tak a propos kominów czy ma ktoś z was komin z pustaków dymowych (np. wienerberger) 188/188/240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 16.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Wiewióra.... dom ogrzewać będę ekogroszkiem....mam komin z cegły pełnej....zwykły-nie systemowy....wyszedł mnie naprawdę niedrogo bo cegłę udało mi się dostać rozbiórkową w bdb stanie po 0,50zł....wkładu kominowego nie mam .... ludzie tak, budowali od ....dziesięciu lat i nic się im nie dzieje...stwierdziłam że mnie też się nic nie stanie a coś tam kasy w kieszeni zostanie pozdrawiam, smoczyca Hmm, ja mam w projekcie wkłady - pewnie z cegły by wyszło grubiej i zabrało mi cenne miejsce w łazience W każdym razie dziś mi w Budozbycie skompletowali kominy 18 na 18 z CRH, 20 na 20 będzie z Kamionki Bolesławieckiej, niby wielce wszystko jest, a jak łatwo ich zagiąć w tych hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.08.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Wiewióra.... dom ogrzewać będę ekogroszkiem....mam komin z cegły pełnej....zwykły-nie systemowy....wyszedł mnie naprawdę niedrogo bo cegłę udało mi się dostać rozbiórkową w bdb stanie po 0,50zł....wkładu kominowego nie mam .... ludzie tak, budowali od ....dziesięciu lat i nic się im nie dzieje...stwierdziłam że mnie też się nic nie stanie a coś tam kasy w kieszeni zostanie pozdrawiam, smoczyca Hmm, ja mam w projekcie wkłady - pewnie z cegły by wyszło grubiej i zabrało mi cenne miejsce w łazience W każdym razie dziś mi w Budozbycie skompletowali kominy 18 na 18 z CRH, 20 na 20 będzie z Kamionki Bolesławieckiej, niby wielce wszystko jest, a jak łatwo ich zagiąć w tych hurtowniach mówisz teraz o wentylacyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts