EDZIA 14.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Eeee.. co to za starszyzna z rocznika 1970 EDZIA - trzymam kciuki. Wszystko z pewnością pójdzie dobrze. Też kiedyś wylądowałem na stole operacyjnym i wszystko skończyło się bez najmniejszych komplikacji. czyżby kolega bardziej wiekowy? Edzia bydzie gut - sie czym kobieto! A może by my już przestali wiekiem się targować, bo zaroz poczuja się jak staro oma Ewelinko - byda sie czymać gylyndra jak popiwkuja u somsiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.09.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Eeee.. co to za starszyzna z rocznika 1970 EDZIA - trzymam kciuki. Wszystko z pewnością pójdzie dobrze. Też kiedyś wylądowałem na stole operacyjnym i wszystko skończyło się bez najmniejszych komplikacji. czyżby kolega bardziej wiekowy? Edzia bydzie gut - sie czym kobieto! A może by my już przestali wiekiem się targować, bo zaroz poczuja się jak staro oma Ewelinko - byda sie czymać gylyndra jak popiwkuja u somsiadow nie godo sie staro ido doświadczona życiowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 dobra, doświadczone życiowo baby i chopy ... jak zwykle w co drugą sobotę siedzę w robocie to się wpadłam przywitać to ja se dziś poczytam zaległości forumowe i newsy pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 15.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 dobra, doświadczone życiowo baby i chopy ... jak zwykle w co drugą sobotę siedzę w robocie to się wpadłam przywitać to ja se dziś poczytam zaległości forumowe i newsy pozdrawiam, smoczyca witam w klubie sobotnich pracusiów miało być slonecznie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 No, miało...miało .... kurcze, zawsze sobie powtarzam "telewizja kłamie" , a i tak łykam jak pelikan i głupia mam nadzieję . Właśnie sznupię w necie w poszukiwaniu taniego styropianu pod wylewki... najtańszy znalazłam po 183zł/m3 brutto...czyli netto to by było 150zł ...nie jest źle . pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 dzień dobry, kochani na obudzenie http://chodnik.ncse.pl/impreza/mexicana/kawa.jpg i załącznik http://republika.pl/blog_ab_3145771/3277191/tr/ciasto_z_galaretka.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Pytanko:czy stary komin wytrzyma palenie w piecu na eko-groszek? Piszą w necie, że wskazane a nawet koniecznie jest zastosowanie wkładów do komina ? Miał ktoś z tym problem? Hm... ale tu wszyscy mają nowe domki:) Bydzie goreć pod wrunkiym że spoiny w tym kuminie sie nie sypoiom. jak sie sypiom to nie czekej yno wsadzj wkłda - statyka bydzie ok - postoi on jeszcze ze 100lot. Opucuj go z zewnątrz i spokonie cie przyzyje.. Co do mojito - to fajnie sie pije ale nikiedy sie ciynszko stowo:) Co do operacje - Edek nic si enie sztresuj bydzie dobrze - mosz bezmala jeszcze sporo do zrobiynio- acha no i trocha pogody ech Wom przy okazji zalatwiył Co do przerpowadzek - Piejar wielaś wypiył juz flaszek na nowej chałupie?? - wypić bezmala trza tele wiela dzwierzi - mnożąc razy dwa - bo sie zawiyrajom i otiyrajom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 oj oj oj już prawie południe, a w grupie Rybnickiej cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 jestem, jestem ale jestem zarobiona i wykończona .... codziennie po pracy na budowę ...jest tyle do zrobienia...wczoraj walczylismy ze studzienkami chłonnymi przy rynnach pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 18.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam i pozdrawiam szanownych forumowiczów Wiosną mam zamiar rozpocząć budowę domu. Aktualnie jestem na etapie załatwiania papierków... Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 19.09.2007 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ja dawałem projekt wodociągom (co prawda wodzislawskim) żeby nie mieć problemów. Nie wiem czy znajdziesz taniej. Reklamuje się firma Prom Dragon (na banerach) że niby mają jakąś promocję na przyłącza. Zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 19.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam i pozdrawiam szanownych forumowiczów Wiosną mam zamiar rozpocząć budowę domu. Aktualnie jestem na etapie załatwiania papierków... Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi? z tego co pamiętam to w wodociągach wychodzi najtaniej - oni idą "na ilość" w związku z tym ceny mają atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 19.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam i pozdrawiam szanownych forumowiczów Wiosną mam zamiar rozpocząć budowę domu. Aktualnie jestem na etapie załatwiania papierków... Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi? mam ten sam problem...pytanie tylko, czy muszę to zrobić przed rozpoczęciem budowy, czy mogę później? to samo dotyczy przyłącza pradowego (wode i prąd mam od rodziców-sąsiednia działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 19.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wydaje mi się że nie ma problemu aby zrobić to później. Pamiętać trzeba tylko, że warunki techniczne przyłącza mają okres ważności 1 rok. Potem trzeba będzie składać nowy wniosek... Jeżeli się mylę to pewnie ktoś mnie wyprowadzi z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wczytałam sie że Edzie do doktora posłali wróciła już? Edziu zdrówka, zdrówka, zdówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wczytałam sie że Edzie do doktora posłali wróciła już? Edziu zdrówka, zdrówka, zdówka życzę Jestem, jestem. Wczoraj byłam i trochę mnie wstrząchnęło jak przeczytałam przekaz - 12.11. godz. 6.30 na czczo . Ale po południu spotkałam Graszkę chwilę żeśmy pogadały, dziś rozmawiałam z Akwarystą + Wasze wsparcie tu na forum- już jestem na duchu podniesiona i zdecydowanie mi lepiej pozdrawiam Edzia. Oby tylko pogoda dopisała, żeby z wszystkimi koniecznymi pracami do tego czasu się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 20.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 wczytałam sie że Edzie do doktora posłali wróciła już? Edziu zdrówka, zdrówka, zdówka życzę Jestem, jestem. Wczoraj byłam i trochę mnie wstrząchnęło jak przeczytałam przekaz - 12.11. godz. 6.30 na czczo . Ale po południu spotkałam Graszkę chwilę żeśmy pogadały, dziś rozmawiałam z Akwarystą + Wasze wsparcie tu na forum- już jestem na duchu podniesiona i zdecydowanie mi lepiej pozdrawiam Edzia. Oby tylko pogoda dopisała, żeby z wszystkimi koniecznymi pracami do tego czasu się wyrobić Dzień dobry wszystkim Po wczorajszej rozmowie z Malmucową i spotkaniu z Edzią poprawił mi się nastrój . Żeby człowiek miał tylko takie prolbemy jak zalane fundamenty i brak dojazdu...... więc, dla poprawy nastroju ( dzisiaj Daggulka się spóźnia, bo pewie kobita ma pełne ręce pracy): http://images21.fotosik.pl/5/b599298651d26c88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.09.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dokładnie... mnóstwo pracy i do tego już 2 razy byłam dziś na budowie ...kursuję pomiędzy Jastrzębiem i Zebrzydowicami .... Panowie instalatorzy weszli dziś z rurkami ...robią dziś wodę, kanalizację, Co ....wszystko to co mogą zrobić teraz- przed tynkami i wylewkami.... od poniedziałku będzie rozkładany prąd....a potem przerwa - czekamy na tynki . Tak, że wybaczcie mi prosze moją dzisiejszą nieobecność...a to w nagrodę http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg No i w ogóle to Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie...i że możecie na siebie "wpaść" mimochodem . Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 20.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Mam pytanie do budujących w Rybniku i okolicach - gdzie zlecaliście wykonanie projektu przyłącza wod-kan? Macie może namiary na projektanta, który zrobi to za mniejszą kasę niż wodociągi? mam ten sam problem...pytanie tylko, czy muszę to zrobić przed rozpoczęciem budowy, czy mogę później? to samo dotyczy przyłącza pradowego (wode i prąd mam od rodziców-sąsiednia działka W wodociągach projekt kosztował 470 zł (maj 2007), niewiem czy znajdziesz kogoś kto zrobi to za mniejszą kasę. Na przyłacze elektryczne projektu nie trzeba wogóle, po podpisaniu umowy przyjezdzają panowie i wieszają skrzynkę na maszcie i tyle. Projekt wod-kan najlepiej zrobić jak już będziesz mieć stan 0 i zaktualizowane mapki, bo jeśli na działce niema nic to zrobią ci projekt przyłacza do studzienki na działce, a potem do domu będziesz musiał robić nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lee28 20.09.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Mam prośbę do wszystkich dziewczyn, nie wklejajcie cały czas na forym tych zdjęć kaw, tortów i innych posiłków jak chcecie sobie pogadać o potrawach i posiłkach to jest na to osobne forum np tu : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=77To forum jest o budowaniu a nie gotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts