piejar 03.07.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 No chopie mosz recht! Pamiyntom że Ciebie chyba te POŚ-e admin uwalył ni? Bo reklamować to sie trza z gowom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFAR_instalacje 03.07.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Witam wszystkich budujących w rybniku i okolicach. Ja mieszkam w tym malowniczym mieście od roku i bardzo sobie chwalę rybnickie klimaty (a konkretnie spokojny Radziejów, gdzie wybudowałem mój domek ) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.07.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Sebo - ^następny^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Sie noralnie zabija Co za bezczeleństwo:) Jo to chocioz we stopce wpisoł A ci lecom po bandzie Straszne Piejarku - mi admin uwalył te Posie- boch nie poczytoł regulaminu Moja kulpa wielko Ale teraz mom myk psychologiczny zapożyczony od Zielonej (zielonookiej - bardzo pieknej kobiety) Jo sie pytom kaj je Administrator sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 04.07.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Szukom klinkierki grafitowej. Niby jest POTSDAM CRH, ale mo nietypowe wymiary. Jak ktos mo namiary na jakos inno firma to dejcie znac. W otatecznosci kupia POTSDAM. P.s. Ewentualnie dom jakos jasniejszo pod kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 selimm - wstrzymali Ci budowę??? Gdzieś tam podsłyszałem przechodząc obok kozetki psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 widza ze tu faktycznie po bandzie jadą jeszcze brakuje tu jakij rozklapichy czynnej open 24h faktycznie nadzor mi budowe wstrzymał pirdolone sąsiady - zakompleksione frustraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Sellimku za co cie zachaltowali ??? Niedobrzy ludzie (nie chca kląć) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 tak do konca to nawet nie wiem nie widziałem łosia nigdy na oczy pod moją nieobecnosc zrobił będac pijanym awanture mojej brygadzie ..niby za jego płot ...na koniec dodał ze skad taki ma pieniądze na auta i budowe domu ..on tyle lat przepracował i tak dalej ...typowy niespełniony frustrat ps. szykuje mu juz niezłą niespodzianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.07.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ...na koniec dodał ze skad taki ma pieniądze na auta i budowe domu ..on tyle lat przepracował i tak dalej ...typowy niespełniony frustrat To faktycznie jakis łosiu. Bydziesz mioł chopie ciu...tego somsioda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Przeje...ane :> Nasrej mu pod łokolnik Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 powiem Wam ze sie załamałem ...mieszkac koło takij ciuli podobno to stary piernik -wiec ani z bani mu dać nie idzie ja sie interesuje tylko swoją budową , swoimi sprawami i miałem nadzieje ze inni rowniez sie do tego dostosują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ida posłuchać klachów na Gliwicko ( wiem przeniesione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 04.07.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ja sie interesuje tylko swoją budową , swoimi sprawami i miałem nadzieje ze inni rowniez sie do tego dostosują Selimm! Wszyscy sąsiedzi, nawet ci najmilsi, wieczorami przy piwku zastanawiają się skąd masz kasę, że jesteś za młody itp.Każda budowa mąci odwieczny spokój danej ulicy. Dewiza prawdziwego sąsiada to - nie to, żeby on miał lepiej, tylko żebyś Ty miał gorzej!!! Trzymaj się! My też mamy niedaleko FAJNEGO sąsiada.Na razie jest cicho..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AFAR_instalacje 04.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Do wszystkich krzyczących:przepraszam za ogłoszenie - sam je sobie wykasowałem - po prostu jestem w rybniku nowy i chcialem się troszkę zadomowićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.07.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Do wszystkich krzyczących: przepraszam za ogłoszenie - sam je sobie wykasowałem - po prostu jestem w rybniku nowy i chcialem się troszkę zadomowić pozdrawiam Z tej stopki tez to usuń bo za niedługo ci się pojawi hasło REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 powiem Wam ze sie załamałem ...mieszkac koło takij ciuli podobno to stary piernik -wiec ani z bani mu dać nie idzie ja sie interesuje tylko swoją budową , swoimi sprawami i miałem nadzieje ze inni rowniez sie do tego dostosują A czeba Ci być takim młodym Doklej sie pieroni epora siwych włosów napisz na czole mom 50 lot i bydziesz mioł świynty spokój Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Echhh ludzie to mają problemy ...Damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 a widziołes kiedys biednego doktora ??? Jo widzioł dochtorka Niekierzy som mało kumaci, bez inicjatywy, przesadnie ( ) uczciwi itp. Taki to mo ciynżej znam takowych, choc sam nie jestem dochtor jeden znajomy DOCHTOR siedzi juz na stale, ale w GB - cala rodzina bo w PL dorobil sie zawalu i debetu na koncie, starej rozpadajacej sie chaty, wszystko mimo pracy w SZPITALU i na prv teroz to on jest DOCHTOR i go tam szanuja, ma czas a my sie bedziem leczyc u ........ kurna, no wlasnie u kogo? Ale do rzeczy zaczyna budowac w Stodolach jestem troche kumaty, jestem z inicjatywa, uczciwy wg. std. PL, bez zawalu ale nie wiem czy dobrze robie z ta budowa w PL ps czytam dalej posty, bo dopiero jestem na 2 str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 05.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Na starosc jak byda starzykiem na pensiji sprzedom wszystko,kupia se malo halupka nad morzem w Chorwacji i byda se pił Rakija to bedzie nos wiencej, jo tyz jada, no moze trocha wczesniej, bo na starosc to juz byda miol swoj plac nad woda, a i wino musi zgierowac ,coby smaku nabralo ale to plany .... och Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts