daggulka 24.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 może i nie ma kalorii ....ale szybko uzależnia pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A my dziś urlopik. Mój M wlaczy z drewnem do kominka - widzieliście ile tego jest A ja z balkonami i obwódkami wokół okien - masssakra Fajnie, że tyle chętnych na comberek to kiedy w sobotę, czy w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A comberek to tylko babski? sebo - poszołeś po bandzie, widać żeś hanys Laseczki pierwsza klasa. Tzn. pierwszy rok studiów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 24.09.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 może i nie ma kalorii ....ale szybko uzależnia pozdrawiam, smoczyca no co TY??? kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A my dziś urlopik. Mój M wlaczy z drewnem do kominka - widzieliście ile tego jest A ja z balkonami i obwódkami wokół okien - masssakra Fajnie, że tyle chętnych na comberek to kiedy w sobotę, czy w niedzielę? no przyjedziem sprawdzić jak poszło no mnie sobota pasuje przyjechać samochodem? czy se taksówkarza zamówić no wiecie, nie wiem co tam planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jo na braki nie narzekom - ale wkleiłem te ciasteczka do tych za fest nerwowych. Szkoda że na tym waszym comberku ni moga byc. Piejar - nie wiysz że tyn I-szy rok zawsze je najbezpieczniejszy:) A co do "ciasteczek" to som bez krymu bo by mie Edzia zbanowała- jakbym krym pokozoł Mom nadzieja ze nadpobudliwi juz sie uspokojili:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mnie w zasadzie obojętnie czy sobota czy niedziela...dostosuję się Oczywiście tradycyjnie: ja robię sałatki z tuńczyka i jarzynkową oraz przywiozę również tradycyjnie górę chipsów , i napoje tym razem niewyskokowe bo najprawdopodobniej przyjadę bez małża ino z Paradoxem więc prowadzić będę musiała ja.... czyli będę Wam towarzyszyć trzeźwa ciałem i umysłem ....oczywiście jesli trafię.... jak wiecie prawko mam od niedawna , więc będę się motać i bładzić...nic ino wyjechać 2 godzinki wcześniej Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Sebuś...toć se nie żartuj....pociermu nie chcesz przyjechać?. ...przeca to tylko jedno popołudnie ...a zresztą za te wszystkie molestowania hydrauliczne wiszę Ci dobre piwko ....a ty sie migasz ...oj,, nieładnie...nieładnie Ludziska, to co? sobota? Edziu, pasuje Ci sobota? Pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A comberek to tylko babski? sebo - poszołeś po bandzie, widać żeś hanys Laseczki pierwsza klasa. Tzn. pierwszy rok studiów oczywiście Piejar...oczywiście, że nie tylko babski pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A comberek to tylko babski? sebo - poszołeś po bandzie, widać żeś hanys Laseczki pierwsza klasa. Tzn. pierwszy rok studiów oczywiście Piejar...oczywiście, że nie tylko babski pozdrawiam, smoczyca a co będzie tort z wkładką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Może być sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 To o której kobity ten zlot/nalot u Edzi, jak wam pasuje? Jakieś mnie cudne wieści doszły, że u Edzi jakiś gąsior czeka, żeby się nim zająć coś mi sie wydaje, że ja na noc nie wrócę do domu wyląduje na budowie, na styropianie sie przekimam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 widok na obóz czerwonoskórych z mojego balkonu http://images12.fotosik.pl/107/25f3e864cba4c709med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 To o której kobity ten zlot/nalot u Edzi, jak wam pasuje? Jakieś mnie cudne wieści doszły, że u Edzi jakiś gąsior czeka, żeby się nim zająć coś mi sie wydaje, że ja na noc nie wrócę do domu wyląduje na budowie, na styropianie sie przekimam Chętnie cię przenocuję w nieco lepszych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam, właśnie wróciliśmy z budowy.... norrrmalnie z nóżek padam...ale za to teren przygotowany pod fadromę do wyrównania ...a potem już tylko ogrodzenie i może nastać zima . A co do zlotu czarownic i czarowników u Edzi ... przyjadę z małżem albo sama, bo Paradox'owi coś wypado ważnego w sobotę (stwierdził, że w niedzielę by mógł ) . Kurcze, Edzi trza zapytać co do godzinki nawiedzin ... szkoda tylko że tak wcześnie się już ciemno robi . Trochę chaotyczne te moje stwierdzenia, ale mój mózg chyba zakończył już na dziś swą dzaiałalność ....trza iść spać bo dziś już do niczego się nie nadaję . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 zara zara zara daggulka to Twój będzie siedział w tym torcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No dzień dobry Muszę nadrobić zaległości i poczytać co się działo. Coś jaskółki mówią, że spotkanie u naszej EDZI się szykuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Graszka...jak dobrze, że już jesteś Spotkanie się u Edzi szykuje.... mojego niestety nie będzie w torcie...w zasadzie wcale go chyba nie bedzie ... bo na budowie huk roboty . Z tortu mógłby wyskoczyć Paradox, ale jeśli imprezka będzie w sobotę to też go nie będzie . Tak, że kochane....zostaje nam Piejar ...jak już wcześniej się zaoferował możemy sobie wybrać z bitą smietaną albo bez . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Tak, że kochane....zostaje nam Piejar ...jak już wcześniej się zaoferował możemy sobie wybrać z bitą smietaną albo bez . Pozdrawiam, smoczyca. z wisienkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts