Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my dziś urlopik. :D

Mój M wlaczy z drewnem do kominka - widzieliście ile tego jest :wink:

A ja z balkonami i obwódkami wokół okien :( - masssakra

Fajnie, że tyle chętnych na comberek to kiedy w sobotę, czy w niedzielę?

A my dziś urlopik. :D

Mój M wlaczy z drewnem do kominka - widzieliście ile tego jest :wink:

A ja z balkonami i obwódkami wokół okien :( - masssakra

Fajnie, że tyle chętnych na comberek to kiedy w sobotę, czy w niedzielę?

no przyjedziem sprawdzić jak poszło :lol:

no mnie sobota pasuje

przyjechać samochodem?

czy se taksówkarza zamówić :wink:

no wiecie, nie wiem co tam planujecie :lol:

Jo na braki nie narzekom - ale wkleiłem te ciasteczka do tych za fest nerwowych.

Szkoda że na tym waszym comberku ni moga byc.

Piejar - nie wiysz że tyn I-szy rok zawsze je najbezpieczniejszy:)

A co do "ciasteczek" to som bez krymu bo by mie Edzia zbanowała- jakbym krym pokozoł:)

Mom nadzieja ze nadpobudliwi juz sie uspokojili:)

Sebo8877

Mnie w zasadzie obojętnie czy sobota czy niedziela...dostosuję się :lol:

Oczywiście tradycyjnie: ja robię sałatki z tuńczyka i jarzynkową :D oraz przywiozę również tradycyjnie górę chipsów :lol: , i napoje tym razem niewyskokowe bo najprawdopodobniej przyjadę bez małża ino z Paradoxem więc prowadzić będę musiała ja.... czyli będę Wam towarzyszyć trzeźwa ciałem i umysłem :lol: ....oczywiście jesli trafię.... jak wiecie prawko mam od niedawna , więc będę się motać i bładzić...nic ino wyjechać 2 godzinki wcześniej :D :wink:

Pozdrawiam, smoczyca :D

Sebuś...toć se nie żartuj....pociermu nie chcesz przyjechać?. :o ...przeca to tylko jedno popołudnie :lol: ...a zresztą za te wszystkie molestowania hydrauliczne wiszę Ci dobre piwko :lol: ....a ty sie migasz :( ...oj,, nieładnie...nieładnie :wink:

Ludziska, to co? sobota? :roll:

Edziu, pasuje Ci sobota?

Pozdrawiam, smoczyca

To o której kobity ten zlot/nalot u Edzi, jak wam pasuje?

Jakieś mnie cudne wieści doszły, że u Edzi jakiś gąsior czeka, żeby się nim zająć :oops: 8)

coś mi sie wydaje, że ja na noc nie wrócę do domu

wyląduje na budowie, na styropianie sie przekimam :lol:

Chętnie cię przenocuję w nieco lepszych warunkach :D

Witam, właśnie wróciliśmy z budowy.... norrrmalnie z nóżek padam...ale za to teren przygotowany pod fadromę do wyrównania :lol: ...a potem już tylko ogrodzenie i może nastać zima :lol: .

A co do zlotu czarownic i czarowników :wink: u Edzi :lol: ... przyjadę z małżem albo sama, bo Paradox'owi coś wypado ważnego w sobotę (stwierdził, że w niedzielę by mógł :roll: ) .

Kurcze, Edzi trza zapytać co do godzinki nawiedzin :wink: ... szkoda tylko że tak wcześnie się już ciemno robi :roll: .

Trochę chaotyczne te moje stwierdzenia, ale mój mózg chyba zakończył już na dziś swą dzaiałalność :lol: ....trza iść spać bo dziś już do niczego się nie nadaję :roll: .

Pozdrawiam, smoczyca.

Graszka...jak dobrze, że już jesteś :D

Spotkanie się u Edzi szykuje.... mojego niestety nie będzie w torcie...w zasadzie wcale go chyba nie bedzie :roll: ... bo na budowie huk roboty :wink: .

Z tortu mógłby wyskoczyć Paradox, ale jeśli imprezka będzie w sobotę to też go nie będzie :roll: .

Tak, że kochane....zostaje nam Piejar :wink: :D ...jak już wcześniej się zaoferował możemy sobie wybrać z bitą smietaną albo bez :wink: :D .

Pozdrawiam, smoczyca.