barbarella 03.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Sebuś, ja też trzymam kciuki Barbarella... czytanie dzienników budowy dużo daje ...masz jakąś wizję przynajmniej jak to będzie...a nie tak od razu na głęboką wodę ...życzę powodzenia i cierpliwości . Pozdrawiam, smoczyca. Dzieki Twój domek fajowy Nabiera wyglądu ja jeszcze nie wiem czy będzie drewniany czy murowany, drewnianego się trochę obawiam, a i ceny niezłe. Jak poczytam co piszecie to może coś mi się w łepetynie rozjaśni. A że się przy tych waszych gadkach /nie mylić z majtkami/ ubawię to połączę przyjemne z pożytecznym POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarella 03.10.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Daggulka napisałaś ,że pracujesz w biurze czy to może jest turystyczne? Tak z ciekawości pytam bo spotkałam ostatnio osobę podobną do Ciebie i z podobnym poczuciem humoru i nie daje mi to spokoju czy to nie Ciebie spotkałam, pliiiissss odpowiedz bo spać nie mogę przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarella 03.10.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ludzie jako początkującej forumowiczce napiszcie mi jak Wy dajecie sobie radę z tym natłokiem informacji budowniczych Ja w tym gąszczu informacji się gubię Chyba coś ze mną jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 We sobota 3-mać cokolwiek od 10:00-13:00 bo jada na zawody..... coby żech nie był ostatni W bala grosz abo gołymbie puszczosz??? Na zawody wyndkarski jada do Mrągowa Sebo8877 glizdów Ci nakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 We sobota 3-mać cokolwiek od 10:00-13:00 bo jada na zawody..... coby żech nie był ostatni W bala grosz abo gołymbie puszczosz??? Na zawody wyndkarski jada do Mrągowa Sebo8877 glizdów Ci nakopać Mogiesz ale koniecznie muszom byc z gnojoka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Daggulka napisałaś ,że pracujesz w biurze czy to może jest turystyczne? Tak z ciekawości pytam bo spotkałam ostatnio osobę podobną do Ciebie i z podobnym poczuciem humoru i nie daje mi to spokoju czy to nie Ciebie spotkałam, pliiiissss odpowiedz bo spać nie mogę przez to Nie, nie w turystycznym ....raczej w kierunku kadr z połaczeniem usług poligraficznych . Sebuś, to ja poprzestanę na trzymaniu kciuków....glizdy niech chętni kopią ...ino kiedy je mam trzymać .... bo kurcze...pracować też musza ....a na kompie to jak bede pisac jak tak cały czas bebe trzymać . Ludziska .... dobry dzień....nic to że pogoda do d...., ważne że nasze domki się budują a to na obudzenie http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 [....glizdy niech chętni kopią ...ino kiedy je mam trzymać aż na hoczyku zawisnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 [....glizdy niech chętni kopią ...ino kiedy je mam trzymać aż na hoczyku zawisnom Kurna....nie glizdy ino kciuki ....chociaż ostatnio trzymałam glizdy- ratowałam im życie kiedy mój małż wyrównywał podjazd pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a to na obudzenie http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg pozdrawiam, smoczyca przeczytałam odchudzenie zamiast obudzenie czyżby jakaś obsesja mnie dopadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 malmuc...nic się nie martw...ja też mam tą obsesję... kuźwa ...przydałoby sie zrucić z 10 kilosków które nadbyły na wikcie ukochanej mamusi w ciągu ostatniego roku ... ja jestem jeszcze w o tyle złej sytuacji że cały czas jadę na lekach sterydowych antyalergicznych i norrrmalnie jem 1000kcal dziennie i rezultatów ni słychu ni widu ...porażka ale co tam ... są tacy co mają gorzej...jestem w miarę zdrowa , słyszę, widzę, chodzę, mam w miarę dobrze poukładane pod kopułką, ....więc nie ma co marudzić...a że mam 10 czy 15 kilo więcej to co z tego...gdyby wszyscy byli tacy sami to ten świat byłby nudny .... i tej wersji będę sie trzymać pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 u mnie bagatelka 20 kg gdybym miała wrócić do formy z przed bycia mamusią że ten chłop jeszcze mnie nie pogonił też mam coś pod kopułką, ale czy dobrze poukładane ? trochę sie tam bajzel narobił od czasu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 04.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 malmuc...nic się nie martw...ja też mam tą obsesję... kuźwa ...przydałoby sie zrucić z 10 kilosków które nadbyły na wikcie ukochanej mamusi w ciągu ostatniego roku ... ja jestem jeszcze w o tyle złej sytuacji że cały czas jadę na lekach sterydowych antyalergicznych i norrrmalnie jem 1000kcal dziennie i rezultatów ni słychu ni widu ...porażka ale co tam ... są tacy co mają gorzej...jestem w miarę zdrowa , słyszę, widzę, chodzę, mam w miarę dobrze poukładane pod kopułką, ....więc nie ma co marudzić...a że mam 10 czy 15 kilo więcej to co z tego...gdyby wszyscy byli tacy sami to ten świat byłby nudny .... i tej wersji będę sie trzymać pozdrawiam, smoczyca No zuch dziewczyna ! Zdrowe podejście do życia ! Najważniejsze zdrowie swoje i innych. Reszta jakoś się ułoży. A kochanego ciałka nigdy nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 04.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ludzie jako początkującej forumowiczce napiszcie mi jak Wy dajecie sobie radę z tym natłokiem informacji budowniczych Ja w tym gąszczu informacji się gubię Chyba coś ze mną jest nie tak Ja np. nie radzę sobie z tym wszystkim. W porównaniu z innymi forumowiczami (dla mnie biegłymi budowlańcami) to na niczym się nie znam i nie będę się znała..... I też nie nadążam.......ale zawsze mogę prosić o radę doświadczonych kolegów i koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 04.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 a to na obudzenie http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg pozdrawiam, smoczyca przeczytałam odchudzenie zamiast obudzenie czyżby jakaś obsesja mnie dopadła zima idzie dziewczyny, trzeba się w tłuszczyk zaopatrzyć malmuc, a Ty nie przesadzaj......taka apetyczna kobitka z Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ty sie lepiej, Graszka przyznaj co robisz że z Ciebie taka lasencja... kuźwa, chyba aż 40 kilo żywej wagi ...dwoje dzieci urodziła i taka szczupła ...pozazdrościć a co do kształcenia budowlanego....wszystko przyjdzie z czasem ja np. robiłam tak: w zależności co było na tapecie dokształcałam się w temacie...i tak po kolei: jak były fundamenty to wszystko o fundamentach na forum przeczytałam.... jak były okna, to o oknach....jak były instalacje...to Sebusia molestowałam na priv już ze mnie taka bestia, że zabierając się za coś muszę mieć wiedzę teoretyczną i tak obryta mogłam dopiero zabierać się za praktykę .... tudzież rozmowy z wykonawcami pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Smoczek- w sobota od 10:00 do 13:00 eee ludzie jako że tu dzisio jest sporu ruch to zapytom - płytki klinkierowe na schody ( z tymi rowkami p.poslizwowymi) po wiela chodzom- bo mom cyna ino nie wiym czy dobro??? 3,59 zł /szt (wymiary 0,3 x0,3) wychodzi to po 40 zł/m2 - Brać???? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Sebuś - według mnie dobra cena ...nawet na allegro jest drożej . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.10.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Smoczek- w sobota od 10:00 do 13:00 eee ludzie jako że tu dzisio jest sporu ruch to zapytom - płytki klinkierowe na schody ( z tymi rowkami p.poslizwowymi) po wiela chodzom- bo mom cyna ino nie wiym czy dobro??? 3,59 zł /szt (wymiary 0,3 x0,3) wychodzi to po 40 zł/m2 - Brać???? Sebo8877 Na schody zewnętrzne to lepsze z wystającymi paskami a nie z wgłębieniami (rowkami). 40 PLN/m2 klinkierowej stopnicy to darmocha. Jo kupowoł stopnice szerokie na 25 cm po 27 PLN/szt. Trza mieć nas...ane ni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Smoczek- w sobota od 10:00 do 13:00 eee ludzie jako że tu dzisio jest sporu ruch to zapytom - płytki klinkierowe na schody ( z tymi rowkami p.poslizwowymi) po wiela chodzom- bo mom cyna ino nie wiym czy dobro??? 3,59 zł /szt (wymiary 0,3 x0,3) wychodzi to po 40 zł/m2 - Brać???? Sebo8877 Na schody zewnętrzne to lepsze z wystającymi paskami a nie z wgłębieniami (rowkami). 40 PLN/m2 klinkierowej stopnicy to darmocha. Jo kupowoł stopnice szerokie na 25 cm po 27 PLN/szt. Trza mieć nas...ane ni ? Te som z takimi małymi progami zwalniającymi:) Nie powiym żeś kupił tanio .... jest to wyprzedaż kiero zacznie sie...jutro - tak wiync mom cynk i mom dac znac czy byda to chcioł To som taki jak te na samym dole - 1-sze z lewej http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/250/24/85/250248502_2 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Podoba mi sie ta druga od prawej na górze... suuuuper ... widzisz... na allegro drożej Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts