daggulka 04.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A tak w ogóle to gdzie ta wyprzedaż? ...może jeszcze ktoś skorzysta pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 No to ja mam takie jak te pierwsze z prawej w górnym rzędzie. Czy to jest Gres Aragon? I tak na moje oko to nie są szerokości 30 cm tylko 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.10.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Tu masz linka do tej aukcji co Sebek zdjątko wkleił pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.10.2007 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Tu masz linka do tej aukcji co Sebek zdjątko wkleił pozdrawiam, smoczyca A gdzie link? Smoki zjadły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.10.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Noż kuźwa... faktycznie...smoki zjadły ale już zwróciły http://www.allegro.pl/item247460970_plytki_schodowe_klinkier_schody_taras_elewacja.html to wszystko z tego pośpiechu a jak tam humorki z rana? Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czyli 32,75 za stopnicę z kapinosem. Wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Noż...ależ spadliśmy na dół strony ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z alarmem?założyłam o tym wątek bo w temacie jestem zielona http://forum.muratordom.pl/alarm-czy-jestescie-z-niego-zadowoleni,t114077.htm Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Noż...ależ spadliśmy na dół strony ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z alarmem?założyłam o tym wątek bo w temacie jestem zielona http://forum.muratordom.pl/alarm-czy-jestescie-z-niego-zadowoleni,t114077.htm Pozdrawiam, smoczyca. mam Satel, zanim załozyłem to mi się włamali, jak się wprowadziłem to nie zawsze uzbrajam monitoringu nie mam, do mnie z Gliwic czy Rybnika w ciągu 15 min nie dojadą, a to musztarda po....złodzieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 No to dziś ja wrzucam poranną kaffkę, ale tylko dla spostrzegawczych (nawet dwie stoją). W tle kawek nasza jadalnia i "plecki" kuchni.http://piejar.republika.pl/images/100_5077.jpgKolejna niedziela w naszym domu... W końcu zaczyna to przypominać normalne życie. Roboty wciąż jest dużo ale dzień po dniu uzupełniamy kolejne "drobiazgi".W końcu odgraciliśmy i umeblowaliśmy naszą sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 No to dziś ja wrzucam poranną kaffkę, ale tylko dla spostrzegawczych (nawet dwie stoją). W tle kawek nasza jadalnia i "plecki" kuchni.http://piejar.republika.pl/images/100_5077.JPGKolejna niedziela w naszym domu... W końcu zaczyna to przypominać normalne życie. Roboty wciąż jest dużo ale dzień po dniu uzupełniamy kolejne "drobiazgi".W końcu odgraciliśmy i umeblowaliśmy naszą sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbarella 07.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dzięki za rady, będę nadal czytać i w razie czego pytać. Teraz jestem na etapie studni, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.10.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Piejar...teraz Tobie smoki zeżarły .... link ci się nie otwiera ...bardzo proszę szybciutko poprawić coby można było pooglądać Jamles....no właśnie, ja z monitoringiem nie chcę... ewentualnie z powiadomieniem na komórkę ...ceny .... nieporównywalne: -Satel CA-5 z 4 czujkami kosztuje 510zeta na allegro- bez możliwości powiadomienia -Satel CA-6 z 5 czujkami i możiwością powiadomienia 850zł+ moduł Gsm 550zeta + starter np. z Orange 50zeta-razem około 1500zeta Z drugiej strony u nas to tylko z powiadomieniem, bo sąsiedzi jeszcze też nie mieszkają ...więc nawet nie miałby kto zareagować na wyjącą syrenę. Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sorki za martwy link ale robiłem to wszystko przez modem z komórki i miałem transfery po 600 bajtów na sekundę. Jak w magnetofonie kasetowym z Atari . Zmieniłem tylko jpg na JPG i gro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sorki za martwy link ale robiłem to wszystko przez modem z komórki i miałem transfery po 600 bajtów na sekundę. Jak w magnetofonie kasetowym z Atari . Zmieniłem tylko jpg na JPG i gro. Hej! mi sie podoba, chyba masz tam dużo fajnej przestrzeni piejar co powinnam wiedzieć o opale z kop. czeczot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.10.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Piejar...noż kurcze....jak z katalogu ....super macie kuchnię ...oczywiście gratuluję . a w ogóle to dzień doberek wszystkim pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Niestety o opale z kopalni Czeczot nie wiem nic. Polecam groszek z Chwałowic. Palę tym drugi rok i naprawdę jest superowy tzn świetnie się dopala i jest czysciutki, bez miału i kamieni. Nigdy nie zerwała mi się zawleczka w podajniku. Słyszałem narzekania na węgiel z kop Julian (kiedyś był na topie) ale nie jestem w stanie tego zweryfikować. Niestety ceny podskoczyły paskudnie. Ja kupowałem jeszcze w sierpniu po 360 PLN/t. Potem było 385 a teraz chyba 439 - horror. Dzięki za ciepłe słowa nt kuchni. Łagodzą ból spowodowany jej wysoką ceną . Przestrzeni mamy sporo w salonie choć i to może się zmienić kiedy go "zameblujemy". Przy malowaniu domu kołatało mi się po głowie "za duże to cholerstwo zbudowaliśmy". Teraz po umeblowaniu dom skurczył sie o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A propoz płytek (stopnic ) z klinkieru - dostałem 32 szt po 1 zł/szt- wyprzedaż w danex Rzeszów Do tego dokupiłem podobny klinkier na podstopnice (już w cenie 80/m2) i materiał na schodu=y mam. Stopnice z progami zwalniajacymi ale bez kapinosów Na zawodach 33 miejsce na 55 zawodników- mogłobyć lepiej... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 piejar co powinnam wiedzieć o opale z kop. czeczot? http://www.kwsa.pl/?m=22&ind=pia Czeczot to teraz jest część kop. Piast .........Retopal ma chyba gorsze notowania od piekarskiego ekogroszku. Ekogroszek można kupić w Pilchowicach w firmie Atex http://www.pwatex.pl/cms/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Na zawodach 33 miejsce na 55 zawodników- mogłobyć lepiej... Sebo8877 glizdy nie spasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 08.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam wszystkich serdecznie No Piejar...... kuchnia śliczna ! Gratuluję gustu. Miłe wrażenie ciepełka domowego..... Warto było czekać na zdjęcia......... ......aż by się kawkę u Was wypiło Życzę samych miłych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts