sebo8877 12.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 nie no...oczywiście co mógł napisać typowy facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 nie no...oczywiście co mógł napisać typowy facet? No powiydz mi że ni mom racji KiR - Jezus Chrystus zmyńsz ty Avatr - o oczoplonsu idzie dostać !!! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 12.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 he he zapomniałam zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Sebuś ...jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Sebuś ...jak nie jak tak Wiedziołech KiR - no tera Git Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 12.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 KiR - no tera Git Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.11.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tyn synek miyszko w Radlinie /dzielnica Biertułtowy - kole Urzyndu Miasta Sebo8877 Nic dodać nic ująć Azymut na dymy z koksowni a potem na berga z Marcela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agulakriss...niestety mój wykonawca pracuje tylko na naszym terenie....no i terminy ma zajęte już na przyszły rok a tak w ogóle to w szoku jestem.... śniegu u nas nawaliło....wszystko zasypane .... a ja boroczka musiałam mojego zgrzyta odśnieżać...to jeszcze nic.... ja musiałam nim jechać pierwszy raz w życiu w takich warunkach-jeszcze u nas na tych pobocznych drogach to norrrmalnie masakra...nieodśnieżone, maź na drodze a pod nią lód ...uwierzcie mi...więcej niż 40 nie jechałam ....a gorąco mi było że hej....ze strachu Stres, stres i jewszcze roz stres - jedynym lekiym na taki stan jest sex Tak wiync jak przidziesz do dom to zaros skokej na Starego Sebo8877 nie no...oczywiście co mógł napisać typowy facet? jest jeszcze jeden lek, trzeba było machnąć pięćdziesiątka na odwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jassne...wtedy to dopiero bych miała podwójne widzenie ... jakby tak faktycznie jakas stłuczka (tfu tfu) była to nic ino chuchnąć policjantowi ... i tak ciżko zdobyte prawko papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 12.11.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 he he świat jest mały. My mamy odległy nr chyba 105 będzie. a ja 99 Ewelinka jednak będziemy sąsiadkami My mamy działkę na 103 a nie na 105, zaraz za tym polem, które nas dzieli. A gdzie na 99 cos się buduje? a gdzie na św. Józefa są w ogóle działki budowlane?!? Jestem w cięzkim szoku, moja żona też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jassne...wtedy to dopiero bych miała podwójne widzenie ... jakby tak faktycznie jakas stłuczka (tfu tfu) była to nic ino chuchnąć policjantowi ... i tak ciżko zdobyte prawko papa Sprawe dałoby się uratować - .... sexym Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 12.11.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 he he świat jest mały. My mamy odległy nr chyba 105 będzie. a ja 99 Ewelinka jednak będziemy sąsiadkami My mamy działkę na 103 a nie na 105, zaraz za tym polem, które nas dzieli. A gdzie na 99 cos się buduje? kurna ciulnęło mi się na 99 to teraz mieszkam a moja działka jest na 97 czyżby Twoja działka to była ta niedawno ogordzona zilonym płotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 12.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 a gdzie na św. Józefa są w ogóle działki budowlane?!? Jestem w cięzkim szoku, moja żona też są są jak widzisz ale rzyeczywiście zakupiłam ją troche dawno - 4 lata temu jeszcze po nomralnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jassne...wtedy to dopiero bych miała podwójne widzenie ... jakby tak faktycznie jakas stłuczka (tfu tfu) była to nic ino chuchnąć policjantowi ... i tak ciżko zdobyte prawko papa Sprawe dałoby się uratować - .... sexym Sebo8877 już nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Kurde Sebo mo smaki . Używej se chopie póki możesz bezkarnie oczywiście z małżonkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 13.11.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czyżby Twoja działka to była ta niedawno ogordzona zilonym płotem? Nie, nie ta. Nasza jest ta duża między tym białym gospodarczym domkiem a właśnie tą nowo ogrodzoną. Boże ile my się na Józefa działki naszukaliśmy. Mieliśmy brać tą na 99 za jasną parterówką, ale kilka rzeczy nam nie pasowało. I dobrze, bo teraz mamy 1000 razy fajniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.11.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 czytam czytam a tu różne temty sie przeplatają św Józef, sex piejar przegapiłam czy jak? ale nic nie piszesz jak sie teraz do pracy dojezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 potrzebuję ze 3 komputery z 3 parami myślących rąk do pracy pogoda do d... , praca do d.... chyba mam doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 13.11.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 e no daggulka głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts