Ewelinka 30.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czyżby dieta MŻ? mówi się NŻD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czyżby dieta MŻ? mówi się NŻD Łatwo się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, gorzej z wykonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, gorzej z wykonaniem eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to gdzie moge znaleźć tę diete? zapodasz jakiegoś linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, gorzej z wykonaniem eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja A co ja się książek naczytałem ... Nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 to gdzie moge znaleźć tę diete? zapodasz jakiegoś linka? wpisz w googlach "Dieta Lutza" to znajdziesz dużo danych...ale szczegóły to już w książce "Życie bez pieczywa" można ją kupić np tutaj: http://www.empik.com/produkt?productId=5420&gclid=CJepov_ChZACFRAUQgod43V0uA Dieta niskowęglowodanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, gorzej z wykonaniem eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja A co ja się książek naczytałem ... Nie pomogło piejar, nie wystarczy tylko czytac , trzeba tez stosowac....ale wiesz, tez kiedys tak mialem, ale wreszcie sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 możesz zacząć np. tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dieta_niskow%C4%99glowodanowa#Dieta_dr_Lutza Jak chcesz, mogę ci pożyczyć "Życie bez pieczywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nooo, gorzej z wykonaniem eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja A co ja się książek naczytałem ... Nie pomogło piejar, nie wystarczy tylko czytac , trzeba tez stosowac....ale wiesz, tez kiedys tak mialem, ale wreszcie sie udalo Odebrałeś mi ostatnią nadzieję. Myślałem że czytanie wystarczy. Pisałeś też o heyahu więc już ubierałem buty żeby jakiś starter za 10 zł kupić, ale pojawił sie ten post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 http://nasza-klasa.pl - to naprawdę wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 oj, ludziska... jak ja bym chciała znowu wleźć w ciuchy sprzed 2 lat ... się rozmarzyłam ale prawda jest taka, że jeśli się ma pracę siedzącą i mało ruchu to choćbym ne wiem co jadła to i tak nie schudnę ... trza się chyba na aerobik zapisać.... 3*w tygodniu , faktycznie jeść połowę i przyjąć jedną zasadę...zero jedzienia po 18 ...i to w zasadzie powinno wystarczyć... tylko bez motywacji i wsparcia drugiego grubaska który cierpi na tej samej diecie ...to tak ciężko...samemu się zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 To może zbudujemy jakąś grupę wsparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nie bede gorszy.... nie ma co prawda zdjec klasowych, ale zawsze http://nasza-klasa.pl/profile/767883 widze żeśmy do tego samego liceum chodzili Mało tego, nawet do równoległych klas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 30.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 oj, ludziska... jak ja bym chciała znowu wleźć w ciuchy sprzed 2 lat ... się rozmarzyłam ale prawda jest taka, że jeśli się ma pracę siedzącą i mało ruchu to choćbym ne wiem co jadła to i tak nie schudnę ... trza się chyba na aerobik zapisać.... 3*w tygodniu , faktycznie jeść połowę i przyjąć jedną zasadę...zero jedzienia po 18 ...i to w zasadzie powinno wystarczyć... tylko bez motywacji i wsparcia drugiego grubaska który cierpi na tej samej diecie ...to tak ciężko...samemu się zebrać glupoty gadasz, a myslisz ze ja niby to ciągle w ruchu jestem? Nie mam pracy siedzącej, ale często siedzę ......poczytaj troche, a potem pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 To może zbudujemy jakąś grupę wsparcia? coś cienko to widzę...motywacja u mnie słaba... mąż mnie kocha taką jaką jestem i nie daje po sobie odczuć że mu coś nie pasuje ...ale dla samej siebie bym chciała... coby zadyszki nie mieć jak wchodzę po schodach na 5 piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 adiqq...jutro posznupię w necie , podrukuję se tabele i spróbujemy ... mam nadzieję, że wystąpisz w roli doradcy ... w razie niejasności idę lulać...jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 01.12.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 nie bede gorszy.... nie ma co prawda zdjec klasowych, ale zawsze http://nasza-klasa.pl/profile/767883 widze żeśmy do tego samego liceum chodzili Mało tego, nawet do równoległych klas ano i skąd o tym wiem? z naszej-klasy rzeczywiście stronka jest gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 01.12.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Czyżby dieta MŻ? mówi się NŻD Łatwo się mówi wiesz niby masz rację - ale jak człowiekowi naprawdę zależy na zrzutce zbędnych kg to się da mówię Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 01.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 adiqq...jutro posznupię w necie , podrukuję se tabele i spróbujemy ... mam nadzieję, że wystąpisz w roli doradcy ... w razie niejasności idę lulać...jutro do pracy no ja tez dzisiaj w pracy... Gdzies nawet mialem jakis arkusz w escelu do przeliczania....teraz juz nie uzywam bo mi niepotrzebny (kwestia praktyki) jak go znajde, to ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts