Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc***
to gdzie moge znaleźć tę diete? zapodasz jakiegoś linka?

wpisz w googlach "Dieta Lutza" to znajdziesz dużo danych...ale szczegóły to już w książce "Życie bez pieczywa"

można ją kupić np tutaj: http://www.empik.com/produkt?productId=5420&gclid=CJepov_ChZACFRAUQgod43V0uA

Dieta niskowęglowodanowa

Gość Gosc***
nooo, gorzej z wykonaniem :roll:

eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... :wink:

przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja :)

A co ja się książek naczytałem ...

Nie pomogło :lol:

piejar, nie wystarczy tylko czytac :D , trzeba tez stosowac....ale wiesz, tez kiedys tak mialem, ale wreszcie sie udalo :)

nooo, gorzej z wykonaniem :roll:

eee tam, nie jest tak źle. na poczatku też tak myślałem.... :wink:

przeczytałem jedną książkę, potem drugą i heja :)

A co ja się książek naczytałem ...

Nie pomogło :lol:

piejar, nie wystarczy tylko czytac :D , trzeba tez stosowac....ale wiesz, tez kiedys tak mialem, ale wreszcie sie udalo :)

Odebrałeś mi ostatnią nadzieję. Myślałem że czytanie wystarczy. Pisałeś też o heyahu więc już ubierałem buty żeby jakiś starter za 10 zł kupić, ale pojawił sie ten post...

oj, ludziska... jak ja bym chciała znowu wleźć w ciuchy sprzed 2 lat :roll: ... się rozmarzyłam :wink:

ale prawda jest taka, że jeśli się ma pracę siedzącą i mało ruchu to choćbym ne wiem co jadła to i tak nie schudnę ... trza się chyba na aerobik zapisać.... 3*w tygodniu , faktycznie jeść połowę i przyjąć jedną zasadę...zero jedzienia po 18 :wink: ...i to w zasadzie powinno wystarczyć... tylko bez motywacji i wsparcia drugiego grubaska który cierpi na tej samej diecie ...to tak ciężko...samemu się zebrać :roll:

Gość Gosc***
oj, ludziska... jak ja bym chciała znowu wleźć w ciuchy sprzed 2 lat :roll: ... się rozmarzyłam :wink:

ale prawda jest taka, że jeśli się ma pracę siedzącą i mało ruchu to choćbym ne wiem co jadła to i tak nie schudnę ... trza się chyba na aerobik zapisać.... 3*w tygodniu , faktycznie jeść połowę i przyjąć jedną zasadę...zero jedzienia po 18 :wink: ...i to w zasadzie powinno wystarczyć... tylko bez motywacji i wsparcia drugiego grubaska który cierpi na tej samej diecie ...to tak ciężko...samemu się zebrać :roll:

glupoty gadasz, a myslisz ze ja niby to ciągle w ruchu jestem? Nie mam pracy siedzącej, ale często siedzę ;)......poczytaj troche, a potem pogadamy ;)

To może zbudujemy jakąś grupę wsparcia?

coś cienko to widzę...motywacja u mnie słaba... mąż mnie kocha taką jaką jestem i nie daje po sobie odczuć że mu coś nie pasuje :lol: ...ale dla samej siebie bym chciała... coby zadyszki nie mieć jak wchodzę po schodach na 5 piętro :roll:

Gość Gosc***
adiqq...jutro posznupię w necie , podrukuję se tabele i spróbujemy :wink: :D ... mam nadzieję, że wystąpisz w roli doradcy :wink: ... w razie niejasności :wink: :D

idę lulać...jutro do pracy :roll: :lol:

no ja tez dzisiaj w pracy... :lol: Gdzies nawet mialem jakis arkusz w escelu do przeliczania....teraz juz nie uzywam bo mi niepotrzebny (kwestia praktyki) jak go znajde, to ci podesle