daggulka 01.12.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ooo , super by było... nie zaglądałam dziś nawet-brak czasu ... nadgodzinki do 15 godzinki ... nie ma to jak pracoholizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.12.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wszystko śpi, atoli, czuwa piejar ... Jeszcze 3 strony postów i dogonimy grupę Górny Śląsk i okolice. A oni zaczynali Pon Lut 04, 2002 4:30 pm . A na starcie do James 007 pewien człowiek, sławny na tym forum napisał: umrze Ci ten topik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wszystko śpi, atoli, czuwa piejar ... Jeszcze 3 strony postów i dogonimy grupę Górny Śląsk i okolice. A oni zaczynali Pon Lut 04, 2002 4:30 pm . A na starcie do James 007 pewien człowiek, sławny na tym forum napisał: umrze Ci ten topik i jamles niech zgodna .......zaczyno sie na s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 cześć , ludziska i już niedziela...jutro zaś do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Przecież jeszcze cała niedziela przed nami. Po co się dołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 02.12.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Wszystko śpi, atoli, czuwa piejar ... Jeszcze 3 strony postów i dogonimy grupę Górny Śląsk i okolice. A oni zaczynali Pon Lut 04, 2002 4:30 pm . A na starcie do James 007 pewien człowiek, sławny na tym forum napisał: umrze Ci ten topik i jamles niech zgodna .......zaczyno sie na s W zasadzie, gdyby nie Ewelinka - tak by się stało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 02.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nie macie czasami jakiegoś namiaru na tartak który ma wolne moce przerobowe, krótkie terminy i za rozsądną kaskę zrobią więźbę No i namiar może na jakąś konkretną ekipę do dachu ( od A - Z ) PozdrArc Czuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.12.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Hmm.... nie byłem zadowolony ani z mojego materiału na więźbę ani z mojej ekipy więc nie pomogę. Szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.12.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dwa dni szukałem a myslałam, że tylko baby sa takie wrażliwe na punkcie swojego wyglądu ..a tu proszę ...nasz piejarek aż 2 szukał po to, coby się nam spodobać Sebek...przyznaj się...ile zdjęć przejrzałeś zanim stwierdziłeś że własnie "to"? a inni? Jo żech wzion porostu najświyższe zdjynci - i wcale dłogo ech nie szukoł Co najfajniejsze - dopiyri dzisio te wszystki laski co żech do nich startowoł w konkury mi godajom żechch wyszfarnioł i wymynżnioł - z leksza za nieskoro sie im spomniało Smoczek -woda żes spuściła??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Hmm.... nie byłem zadowolony ani z mojego materiału na więźbę ani z mojej ekipy więc nie pomogę. Szukaj dalej u Wiosny na Wiczy pytołeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dwa dni szukałem a myslałam, że tylko baby sa takie wrażliwe na punkcie swojego wyglądu ..a tu proszę ...nasz piejarek aż 2 szukał po to, coby się nam spodobać Sebek...przyznaj się...ile zdjęć przejrzałeś zanim stwierdziłeś że własnie "to"? a inni? Smoczek -woda żes spuściła??? Sebo8877 po co ciepło sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Wszystko śpi, atoli, czuwa piejar ... Jeszcze 3 strony postów i dogonimy grupę Górny Śląsk i okolice. A oni zaczynali Pon Lut 04, 2002 4:30 pm . A na starcie do James 007 pewien człowiek, sławny na tym forum napisał: umrze Ci ten topik i jamles niech zgodna .......zaczyno sie na s Ty, tam indianier lepiej nie zgaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tomek z moim ojcem spuścili w końcu ta wodę dla mojego spokojnego sumienia .... ile się dało... na pewno cos tam zostało bo nie sądzę cobby wszystko zeszło... mój instalator obiecał że podjedzie z butlą i wydmucha resztę ...oby prędko... bo ponoć zaś mrozy idą ale wodomierz mi rozpieprzyło ludziska... ten topik nie umrze ...nie może bo my wszyscy tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.12.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tomek z moim ojcem spuścili w końcu ta wodę dla mojego spokojnego sumienia .... ile się dało... na pewno cos tam zostało bo nie sądzę cobby wszystko zeszło... mój instalator obiecał że podjedzie z butlą i wydmucha resztę ...oby prędko... bo ponoć zaś mrozy idą ale wodomierz mi rozpieprzyło ludziska... ten topik nie umrze ...nie może bo my wszyscy tu jesteśmy Żeyny topik umrzył to Łysiejących Radlinioków, Indianerów z Rybnika, Smoków z Jaszczymbio, Hodowców Rybek Akwariowych z Rybnika, No i Śmierdzących Fusekli - skonś Tyś zaś jest ??? by musiało Braknyć Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tomek z moim ojcem spuścili w końcu ta wodę dla mojego spokojnego sumienia .... ile się dało... na pewno cos tam zostało bo nie sądzę cobby wszystko zeszło... mój instalator obiecał że podjedzie z butlą i wydmucha resztę ...oby prędko... bo ponoć zaś mrozy idą ale wodomierz mi rozpieprzyło ludziska... ten topik nie umrze ...nie może bo my wszyscy tu jesteśmy niech żyje 100 lat....ten topik daga ja mam wodomierz i rurki w piwnicy obłożone grubo wełną i jak narazie jest OK - oby tak dalej! kiedy te mrozy będę? prognoza na cały tydzięń +3 - +7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 nie życza sie mrozów do niedzieli przed Wilijom dyszczu i śniega tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 nie życza sie mrozów do niedzieli przed Wilijom dyszczu i śniega tyż Popieram w całej rozciągłości. Witam po dłuższej przerwie, melduję że od 3 tygodni jestem uboższa o woreczek żółciowy i całą jego zawartość/ kamienie/. Niestety przy okazji wykryto u mnie uszkodzenie wątroby przez co życie na wsi straci trochę na swoim uroku bez zimnego piwka latem pod wiatom albo winka zimą przy kominku no a najbardziej mi żal tej Selimmowej "babuszki" Dochodzę już do siebie na tyle, że mogę dłużej przy kompie posiedzieć i Was poczytać. Dziś już nawet zaszalałam i zaczęłam okrywać róże w ogrodzie, mam nadzieję że szlag ich nie trafił w czasie mrozów. pozdrawiam wszystkich tych nowych i starych/ stażem na forum oczywiście/ bywalców grupy Rybnickiej Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 EDZIUNIA duzo zdrowka ci zycze kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.12.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 EDZIUNIA duzo zdrowka ci zycze kochana Dziękuję FROSIU Póki co jest ok., oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Duuuużo zdrówka EDZIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts