selimm 07.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Lenia mam okropnego. Wprowadzisz się to też go poznasz potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.01.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dogodołech sie bezprobmymowo - odchodza 18-stego stycznia ja zaczynam mój ostatni tydzień - wszyski baby w biurze płaczom juz za mnom A jo nie wiym czamu ??? Sebo8877 nie wiesz......? ich mężowie się pewnie cieszą sebo to u Ciebie ciekawy rok sie zapowiada nowa praca bobas powodzonka Same nowości - nom będize jazda A co do tych meżów - to widze ze będą mieli teraz sporo roboty :):) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Lenia mam okropnego. Wprowadzisz się to też go poznasz potwierdzam prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 wszystko nowe.wszystko nowe?oj, nie wierzta,byćcie zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Noż kurcze...nie wierze....retrofood nam przyszedł porymować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.01.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Noż kurcze...nie wierze....retrofood nam przyszedł porymować Tjaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ludziska....czy ktoś sam ocieplał poddasze i montował płyty kg? czy robili wam to fachowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ludziska....czy ktoś sam ocieplał poddasze i montował płyty kg? czy robili wam to fachowcy? ocieplenie razem z żoną, płyty szwagier do pomocy PS. fachowcy to .......my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.01.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Kurcze-Jamles , kominy tez se sam murowałeś ..a ja się boję se słupki wymurować Bieremy się za to poddasze ... tylko wieszaki muszę dziś kupić wieszaki i profile ... stresa mam troche, ale jest wujek do pomocy więc w trójkę chyba damy radę coś razem wymysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ludziska....czy ktoś sam ocieplał poddasze i montował płyty kg? czy robili wam to fachowcy? my też będziemy sami robić - to chyba nic skomplikowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ludziska....czy ktoś sam ocieplał poddasze i montował płyty kg? czy robili wam to fachowcy? my też będziemy sami robić - to chyba nic skomplikowanego hej ocieplalismy sami montaz stelazu i płyt zleciliśmy masz rację to nic skomplikowanego, ale nakłoniłam męża zeby zawołać kogoś do sufitów bo już w ogóle nie będę go w domu widywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 09.01.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ludziska Szukam sprawdzonej ekipy do dachu od podstawwięźba,dachówka ceramiczna,rynny ...dom 2 x dwuspadowy dach , 3 kominy, bez okien dachowych , 2 wyłazy, 210m2Robota praktycznie na jużMacie kogoś wolnego ???? PozdrArc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Kurcze-Jamles , kominy tez se sam murowałeś ..a ja się boję se słupki wymurować Bieremy się za to poddasze ... tylko wieszaki muszę dziś kupić wieszaki i profile ... stresa mam troche, ale jest wujek do pomocy więc w trójkę chyba damy radę coś razem wymysleć Kup se też maskę na dzióbek. Mnie wełna strasznie gryzła w gardło i nos a ocieplenie robiła mi firma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olund 09.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich Was. Święty czas się przedstawić i przywitać, bo forum poczytuję już jakiś czas, a piszę nie wiele. Zresztą na razie nie ma o czym . Tak więc słowem wstępu. Jesienią kupiliśmy z mężem 23 arową działeczkę z czego 8 ar jest budowlane w Łukowie Śląskim. Jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów do pozwolenia na budowę i mamy gorącą nadzieję, że jeszcze w tym roku uda nam się zacząć budowę. Tak wiem jeszcze strasznie długa droga przed nami. Naszym domkiem marzeń jest Sielanka pracowni Dom na horyzoncie, choć nie obejdzie się bez drobnych modyfikacji. Pewnie będę Was męczyć pytaniami zwłaszcza o ekipy budowlane . Ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ludziska....czy ktoś sam ocieplał poddasze i montował płyty kg? czy robili wam to fachowcy? my też będziemy sami robić - to chyba nic skomplikowanego studiów do tego nie trzeba kończyć wystarczy dokładność i cierpliwość, albo odwrotnie, firmy robią szybko tylko czy dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 dzieki, kochani za podniesienie na duchu... mamy juz maski i śliczne gogle ...tatuś przyniósł mi z kopalni a ja dzis czuję sie jak sflaczały balonik.... no to powiem co sie stało: zawiozłam Kasie do przeszkola, zaparkowałam jak zwykle w dogodnym miejscu , poszłam zaprowadzić, wychodze po 2 minutach z przedszkola i co widzę: bok mojego samochodu wgnieciony .... nikogo żywego w pobliżu niet z daleka jakiś facet z psem mi tylko krzyczy , że to był ciemny długi samochód którego prowadził facet w czerwonej kurtce- ....po czym zniknął za blokiem i nawet nie zdążyłam wziąc jego numeru telefonu, więc notabene świadka tez nie mam wróciłam do tego przedszkola zapytać czy kucharki cos z okien widziały ...nie widziały, porozmawiałam z dyrektorką żeby popytała, powiedziała że popyta wśród rodziców kto to mógł być i zwrócą uwagę jutro rano czy ktoś taki przyjedzie pojechałam na policję , powiedzieli że nie mam żadnych dowodów, świadka... sprawa nie do wyjaśnienia i kuźwa, czuję się taka wściekła i bezradna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 10.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich Was. Święty czas się przedstawić i przywitać, bo forum poczytuję już jakiś czas, a piszę nie wiele. Zresztą na razie nie ma o czym . Tak więc słowem wstępu. Jesienią kupiliśmy z mężem 23 arową działeczkę z czego 8 ar jest budowlane w Łukowie Śląskim. Jesteśmy na etapie kompletowania dokumentów do pozwolenia na budowę i mamy gorącą nadzieję, że jeszcze w tym roku uda nam się zacząć budowę. Tak wiem jeszcze strasznie długa droga przed nami. Naszym domkiem marzeń jest Sielanka pracowni Dom na horyzoncie, choć nie obejdzie się bez drobnych modyfikacji. Pewnie będę Was męczyć pytaniami zwłaszcza o ekipy budowlane . Ściskam serdecznie Powodzenia życzę i cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ... pojechałam na policję , powiedzieli że nie mam żadnych dowodów, świadka... sprawa nie do wyjaśnienia i kuźwa, czuję się taka wściekła i bezradna Jak masz AC to likwiduj na koszt ubezpieczyciela i cześć. Jesteś świeźym kierowcą więc pewno mocno podniosą Ci składkę ale i tak będzie to mniej niż koszt usunięcia szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no właśnie kurcze szkoda mi tych składek.... chyba zrobię tak, że sama pokryję koszt (oczywiście sprawca się nie znalazał ).... to jest fiat cinqecento...więc nie będzie to jakiś ogromny koszt...liczę , że nie więcej niż 300-500zeta ...w zasadzie połowa boku do wyklepania...ale dam do znajomego , zrobi za pół ceny a w ogóle to nie mogę się doczekać jutra.... bo jutro zaczynamy pracować przy ociepleniue dachu...wreszcie cos będę robić a nie siedzieć na d... i zażerać chipsy z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 11.01.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 daga a mi ukradli z budowy rusztowania (12 szt), wcześniej przed Świętami zniknęła drabina 4 m, kalfas i rajbetki - i jak sie tu nie wkur..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts