Ewelinka 16.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 no nie wiem czy mój rozsądek jest aż taki zdrowy a tak serio... pożarłam się wczoraj z moim... w rezultacie wyjął projekt w którym jak byk stoi zapisane: izolacja poddasza-wełna mineralna 15cm stanęło na tym, że ta decyzja leży na jego barkach ...nie biorę za nią odpowiedzialności ... a najgorsze jest to, że nawet jak latem bedzie na poddaszu 40st c , albo jak spalę na cały rok 10 ton groszku to nie udowodnię mu że to przez małą ilość wełny , bo nie będe miała na to dowodów w jakiejkolwiek postaci czyli skosy 20cm, sufit 15cm ..na tym zostało...ale nerwy mam takie jak o tym myslę , że &%$#@*&!@! masz nieużytkowe poddasze i dajesz 20 na skosy i 15 na strop? ja też będę mieć nieużytkowe poddasze i daje tylko 20 cm na strop (15 + 5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 mam użytkowe poddasze...nieużytkowy stryszek ...a izoluję poddasze...czyli tam gdzie będziemy mieszkać ...strychu nie ruszam...przeznaczony na graciarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 16.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 mam użytkowe poddasze...nieużytkowy stryszek ...a izoluję poddasze...czyli tam gdzie będziemy mieszkać ...strychu nie ruszam...przeznaczony na graciarnię aha graciarnia powiadasz - tego się włąsnie boję - człowkie odkłada staroci bo żal wyrzucić a potem zbiera się ładna kupeczka i robi sie burdelik mam tak teraz w domu - przyrzekam sobie że w swoim będzie inaczej....ale czy sie uda... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 nie będzie tak źle ... nie jestem typem chomika to co potrzebne zostawiam, to co niepotrzebne wyrzucam od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 nie będzie tak źle ... nie jestem typem chomika to co potrzebne zostawiam, to co niepotrzebne wyrzucam od razu nie uda się, będziesz miała jak Ewelinka teraz .....też tak mam a co do wełny to mam 15 między jętkami i 20 na skosach i jest dobrze .....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jezzzu...jamles...podniosłeś mnie na duchu.... to tyle samo co ja bede miała... i jak Ci tam? zimno czy ciepło? jak w lato, a jak zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jezzzu...jamles...podniosłeś mnie na duchu.... to tyle samo co ja bede miała... i jak Ci tam? zimno czy ciepło? jak w lato, a jak zimą? zawsze ciepło cały rok chodza w batkach no chyba, że goście się zjawią w "graciarni" w zimie zimno w upały jak w piekle w mieszkaniu jest ok, teraz grzeję praktycznie tylko w kominku, centralne grzeje tylko drabinki w łazienkach podłogówki już drugą zimę nie załączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 16.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Macie może namiary na kogoś, kto może zaprojektować przyłącze do sieci wodociągowej i kanalizacji?Czy musieliście do tego mieć mapkę w wersji elektronicznej? Pytam, bo takie wymagania ma rybnickie PWiK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 kurde...chopie...nie pomoge Ci bo mi wszystko architekt załatwiał (zresztą u mnie pewnie jest ineczej...Cieszyn ) jamles...podniosłeś mnie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Malmucowej Sto Lat !!!http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/5/8/2/5824_52485824_992.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Malmucowa.... Ile piwa jest w browarzeIle jest rosołu w garzeIle w Rybniku dziur w ulicyIle zbirów w tej dzielnicyIle jest w kurniku jajTyle Ci razy życzę Naj...Ile włosów masz na głowieTyle szczęścia życzę Tobie.W dniu urodzin wszystkiego najlepszego i słoneczka świecącego. http://torty.artmama.sk/files_to/images/torty%20031.preview.jpg STO LAT!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 daggulka i jamles wielkie dzięki jest mi bardzo miło i słodko po torciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 16.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 To ja też przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To ja też przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.01.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To ja też przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego! I ja, i ja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.01.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ...wyrzucić a potem zbiera się ładna kupeczka i robi sie burdelik mam tak teraz w domu - przyrzekam sobie że w swoim będzie inaczej....ale czy sie uda... ) Nie uda się. Ja też tak chciałem. Ale u mnie graciarnia jest w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Malmucowo - od mie tez wszyskigo nojlepszego - krotko - coby Ci sie darzyło wielce darzyło we wszyskim a nojbardzi to w sypialce Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 muszę się ugryźć w jęzor coby Sebkowi nic nie mówić...Sebek-Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 17.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 100 lat kobitko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 17.01.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ...wyrzucić a potem zbiera się ładna kupeczka i robi sie burdelik mam tak teraz w domu - przyrzekam sobie że w swoim będzie inaczej....ale czy sie uda... ) Nie uda się. Ja też tak chciałem. Ale u mnie graciarnia jest w piwnicy podziwiam tych którzy mają w piwnicach i strychach porządeczek, u mnie na strychu sa narty, ciuchy (również takie w których już pewno nie wyjdę), buty (to samo), materiały za studiów (w życiu mi nie będą potrzebna ale za chloerę nie mogę sie z nimi rozstać ), opony, chinka i kupę różbych innych rzeczy - dzięki Bogu w nowym domu będę mieć mały stryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts