Ewelinka 02.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 - Ja cię stresuję, kur..?! Uczysz się tego piąty rok w szkole i na kursach, i wszystko to jak krew w piach! - Ta, krew, od razu... Czy to Misiek Koterski i odmień "to be" z "Dnia świra"? Dokładnie "to be ku...wa or not to be" film jest the beścior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 02.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... film jest the beścior Taaa... i nawet wiem dlaczego go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.03.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ... film jest the beścior Taaa... i nawet wiem dlaczego go lubię bo jest zajefajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 03.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Gdzieś po północy dostołech od Sebo SMS-a że już mo synka. Niech mu karlus rośnie zdrowo Seba wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spóźnione, ale jakoś dawno mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 KiR - dzięki ślicznie za życzonka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ludziska...wykończy mnie ta wykończeniówka ale już niedaleko... musza wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2008 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Pozdrawiam jo tyż z rybca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ładne masz zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 05.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Szukam dobrego murarza i ekipę do dachu. czy to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Graszka1970 co tak zaniedbalas swoj dziennik i komentarze?? Wszyscy sie tam martwia o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Pozdrawiam jo tyż z rybca no patrz! a może to Ty bedziesz u mnie robił parkiet pozdrawiam ps. jak Ty rybniczanin to cie pomecze jeszcze o ten mój teak znasz moze uczciwego stolarza, który zrobiłby mi balustarde z tauari? drzewo juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 07.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam,Ludziska, ratujcie....Pilnie potrzebuje sprawdzonego kachelkorza do posadzek i łazienki.Z góry dzięki za namiary, najlepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 11.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 takiee święto było w sobotę a panowie cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.03.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 faktycznie. Plama. No to najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jezzzu...ale tu ostatnio pustki . Sebka to rozumiem.... teraz to pewnie i na sen czasu nie ma .....ale gdzie się reszta podziała? Powiedzcie ludziska....mam podłogówki w łazienkach...i od kilku dni wylewki półsuche -z miksokreta. Rozgrzanie podłogówek będę miała gdzieś za 1,5 miecha dopiero....nie wiem, czy mogę wcześniej kafle na tych podłogach położyć- i jesli tak to kiedy . Jak to u Was było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 12.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witajcie. Pomóżcie mi z czego zrobić ściany parteru i poddasza .W projekcie mam porotherm 30 plus ocieplenie steropianem a czy nie taniej by wyszło porothermem 38 lub 44 ? A może inna kością ? Pomóżcie bo za 2 tydnie anie wiem na co postawić. A gdzie w naszej lub nie naszej okolicy najtaniej kupić kość oraz beton?Pomóżcie bo czas mnie goni. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Sycz....Moim skromnym zdaniem - jeśli ściana jednowarstwowa to tylko z betonu komórkowego klasy 400 lub w ostateczności 500 na zaprawę ciepłochłonną (ja tak mam) ...odradzam z porothermu. A jeśli chcesz najtańszą dwuwarstwową to pustak max + styropian. Radziłabym pospieszyć się z zakupem materiału.... nie wiadomo jak to będzie z cenami w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Popieram Daggulkę. Bałbym się stawiać ścianę z samego PTH nawet 50 cm bo ceny energii rosną. Przy 2 warstwowej tylko MAX plus styropian co najmniej 12 cm. Sam PTH 38 lub 44 bez styro jest zbyt zimny - zrujnujesz się na ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jezzzu...ale tu ostatnio pustki . Sebka to rozumiem.... teraz to pewnie i na sen czasu nie ma .....ale gdzie się reszta podziała? Powiedzcie ludziska....mam podłogówki w łazienkach...i od kilku dni wylewki półsuche -z miksokreta. Rozgrzanie podłogówek będę miała gdzieś za 1,5 miecha dopiero....nie wiem, czy mogę wcześniej kafle na tych podłogach położyć- i jesli tak to kiedy . Jak to u Was było? Ja bym nie kładł kafelek na dziko. Lepiej niech wylewki schną a potem się grzeją. Całe ściany możesz już wyfakelkować. Podłogę zostaw sobie na koniec (tak przecież zawsze się robi) i chłop zrobi Ci to w 2-3 dni - przecież łazienki przeważnie są najmniejszymi pomieszczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 12.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Sycz....Moim skromnym zdaniem - jeśli ściana jednowarstwowa to tylko z betonu komórkowego klasy 400 lub w ostateczności 500 na zaprawę ciepłochłonną (ja tak mam) ...odradzam z porothermu. A jeśli chcesz najtańszą dwuwarstwową to pustak max + styropian. Radziłabym pospieszyć się z zakupem materiału.... nie wiadomo jak to będzie z cenami w tym roku. popieram Dagę. też mam beton kom. 36 cm bez docieplenia. robiłam rozeznanie - ci co mieszkaja w jednowarstwówce z BK mówią że znakomicie spełnia swoje właściwości - w lecie w miarę chłodno w zimie ciepło - tylko co my za zimy teraz mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts