jamles 14.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ludziska gdzie kupowaliście parapety? chodzi mi o konglomerat? no i jakie macie kolorki? cholewcia muszę sie szybko decydować - podoba mi się ta bianco carrara w Gliwicach, załatwiał mi gość od okien, ale gdzie to nie wiem ale to już trzy albo cztery lata wstecz Firma SAS na Kujawskiej, zaraz za byłą "Gondolą" przedstawiciel Thermoplasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 15.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Sycz....Moim skromnym zdaniem - jeśli ściana jednowarstwowa to tylko z betonu komórkowego klasy 400 lub w ostateczności 500 na zaprawę ciepłochłonną (ja tak mam) ...odradzam z porothermu. A jeśli chcesz najtańszą dwuwarstwową to pustak max + styropian. Radziłabym pospieszyć się z zakupem materiału.... nie wiadomo jak to będzie z cenami w tym roku. Witaj Daggula . A gdzie braliście beton komOrkowy ten 36 i po ile leciała 1sztuka ?Bo oglądałem na allegro to robią go w bielsku i kosztuje gdzieś 13,50 zł brutto tylko na pewno transport trochę szarpnie po kieszeni. Kupowaliście go tu w jakieś okolicznej hurtowni czy zamawialiście z bielska?Pozdrawiam sycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Sycz...info poszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sycz 17.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witajcie.Podjeliśmy z moja żonka jakis kompromis i budujemy na 100% ściane jednowarstwową bo jak chcielismy zrobi porotherm 30 plus wata to cena wyszła ponad 20 tyś a znależlismu hurtownie w zorach co ma beton komórkowy 36 z bielska po 13,40 z własnym transportem albo 14 zł. brutto z ich ransportem wtedy cena cegły na cały nasz dom zamyka sie w kwocie 14500 zł.Mam naadzieje że to jest optymalne wyjście bo tez tak jak daggulla mamy kredyt z banku wziety i każdy grosz się liczy. Co wy o tym rozwiązaniu myslicie?Pozdroweina sycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 17.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ewelinka a my zrobiliśmy sobie wycieczkę na dziełkę, zeby pomarzyć Przed nami się już wprowadzili, za nami zaczynają budować..... Kurcze drogę pod lasem zaczynają już robić W następny weekend jedziemy zobaczyć budujący się dom z projektu, który nam się podoba. Ciekawa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 17.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ewelinka a my zrobiliśmy sobie wycieczkę na dziełkę, zeby pomarzyć Przed nami się już wprowadzili, za nami zaczynają budować..... Kurcze drogę pod lasem zaczynają już robić W następny weekend jedziemy zobaczyć budujący się dom z projektu, który nam się podoba. Ciekawa jestem. marzenia nakręcają robotę także marzmy rzeczywiście duży ruch budowlany tu u nas ostatnio widać - kilka domów ruszy w tym roku od lutego ruszyły roboty zw. z kanalizacja także Orzepowice rozkopane kiedy startujecie Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Sycz...dopilnuj , żeby ten bk był klasy 400 ...a w ostateczności 500 ... im wyżej tym chłodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Sycz - żeby Ci zamieszać, to powiem tylko żebyć pamiętał o tynkach zewnętrznych i wewnętrznych. To również stanowi o cenie ściany. Sama robocizna przy ociepleniu styropianem to 30-35 PLN/m2 do tego jeszcze materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty. WESOŁYCH ŚWIĄT dla WSZYSTKICH KOCHANI !!!!! http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/887.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych Świąt rybnickim i okołorybnickim forumowiczom życzę http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/20/207.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.03.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kochani Rybniczanie i okolico Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym życzy Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 21.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Spokojnych i świętych Świąt Wielkiej Nocy I niech Wam zajączek przyniesie jakieś fajne rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Rybniczony Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc, życzę Wam Wesołych Świąt!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza wszyscy szukaja ....schodów jesionowe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.03.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ludzie.... ale tu cisza wszyscy szukaja ....schodów jesionowe polecam nie wszyscy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja mam betonowo - kafelkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba111 26.03.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jeżeli możecie podeślijcie mi nr tel. na wykonawców dachu. Na jesień będę potrzebował sprawdzonej i godnej polecenia ekipy. Niestety już teraz muszę sobie coś zaklepać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują? normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami jareczku, plissss... powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 27.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jeżeli możecie podeślijcie mi nr tel. na wykonawców dachu. Na jesień będę potrzebował sprawdzonej i godnej polecenia ekipy. Niestety już teraz muszę sobie coś zaklepać. Pozdrawiam ja swoją ekipę - z ul. Rudzkiej - nie bardzo polecam - ewentualnie w ostateczości pierwszy dzień robili jakieś 3 h - zrobili nie za wiele za to wiele butelek po wódce znalazłam w garażu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts