daggulka 27.03.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ryba11... ja swoich mogłabym w zasadzie polecić, ale oni działaja w rejonie jastrzębie / zebrzydowice...więc na pewno do Rybnika nie pojechaliby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 piejar...kurrrde... możesz mi dać na maila jakieś fotki i napisać jak Ci się te schody sprawują? normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami jareczku, plissss... powiedz coś Wskakuj w auto i przyjeżdżaj. Odpowiedź masz w mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 28.03.2008 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gdzie w Rybniku lub okolicach znajduje się jakieś miejsce gdzie można się zaopatrzyć we wszystko (lub prawie wszystko) do budowy domu chodzi mi o materiały oczywiście no i najlepiej jakby jeszcze jakąś zniżkę za kompleksowe zamówienie dali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Lubar, Budozbyt, Hadex. Ten ostatni miałem b. blisko budowy więc korzystałem często. Jak teraz z rabatami to nie wiem. Powody widać w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 normalnie chciałam drewniane stopnie, podstopnie otynkowane...ale cholera...porządni stolarze się cenią jak nie wiem, a u wszysatkich i porządnych i nie terminy zaklepane na het do przodu....właśnie rozważam obłożenie schodów kaflami daggulka jesli zalezy Ci na drewnianych to nie rezygnuj, drewno to drewno, masz małą ( czy ona jeszcze taka mała?) córcię, a drewniane schody są znacznie bezpieczniejsze przy biegających dzieciach. Poza tym nie zrazaj sie terminami, wiem to z doswiadzcenia (zawsze mi sie wydawalo ze za dlugo trzeba czekac ), a gdybys sie jednak miala wprowadzic przy niezrobionych schodach to na chwile czyms przykryjesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 28.03.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut jaki jest adres budozbytu i bustera ? a kupował ktoś może DomBudzie w Rybniku co o nich sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 w Budozbycie da się negocjować, podobnie w Busterze w Gliwicach...... kolega telefonicznie negocjował ........Buster wygrał w Budozbycie transport i rozładunek płatne, w Busterze w cenie materiału, w końcu Budozbyt rezygnował z płatnego transportu, cena cegły kl.200 spadła z 1,35 na 1,00 ....spóźnili się o kilkanaście minut jaki jest adres budozbytu i bustera ? a kupował ktoś może DomBudzie w Rybniku co o nich sądzicie ? http://www.buster.com.pl/index http://www.budozbyt.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.03.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 z tymi schodami to jest tak, że drewniane nie zawsze są bardziej śliskie od gresowych jesli się zrobi schody z gresu szkliwionegoi ....takiego chropowatego to tak mi się wydaje że będą mniej śliskie niż drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 29.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ewelinka a my zrobiliśmy sobie wycieczkę na dziełkę, zeby pomarzyć Przed nami się już wprowadzili, za nami zaczynają budować..... Kurcze drogę pod lasem zaczynają już robić W następny weekend jedziemy zobaczyć budujący się dom z projektu, który nam się podoba. Ciekawa jestem. marzenia nakręcają robotę także marzmy rzeczywiście duży ruch budowlany tu u nas ostatnio widać - kilka domów ruszy w tym roku od lutego ruszyły roboty zw. z kanalizacja także Orzepowice rozkopane kiedy startujecie Wy? No mam nadzieję, że w ty roku coś zaczniemy. Plany były i są duże, ale się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 29.03.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Lubar, Budozbyt, Hadex. Ten ostatni miałem b. blisko budowy więc korzystałem często. Jak teraz z rabatami to nie wiem. Powody widać w stopce ...a gdzie jest Lubar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 29.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 ...a gdzie jest Lubar ? http://www.lubar.pl/ Prawda że proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 31.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie Ja w trzech sprawach 1. Szukam ekipy do wykonania przyłącza wodnego ( budowa Czuchów dz. Czerwionki-Leszczyn) 2. mam godnych polecenia dachowców, więc jeżeli ktoś reflektuje to na priv niech się odezwie 3. za 3,20/ netto mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ 120x250x380 - cena z transportem . Jak ktoś reflektuje to zapraszam gg: 2073540 kom. 0 601 317 841 Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ Arek w którym miejscu w Knurowie ..... Wilsona czy Kopalniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 31.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ani ta ani tamta Myślisz o hurtowniach budowlanych, nic z tych rzeczy kontakt na komórę Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 No mam nadzieję, że w ty roku coś zaczniemy. Plany były i są duże, ale się okaże. a projekt juz macie? fajnie będzie znów z okna obserwować jak rosną mury my zanczynamy sufity; chcę do końca roku mieć wylewki i ściany a cały przyszły sobie powolutku wykańczać - mam nadzieję że sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 31.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 WItajcie 3. za 3,20/ netto mam dostęp do atestowanych bloczków betonowych /fundamentowych/ 120x250x380 - cena z transportem . Jak ktoś reflektuje to zapraszam a jak się wściekałam 2 lata temu że podnieśli z 2,2 do 2,4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 ani ta ani tamta Myślisz o hurtowniach budowlanych, nic z tych rzeczy kontakt na komórę Pozdr to nie hurtownie, to producenci a ja już wybudowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 03.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ok / Masz rację , ale to od nikogo z Knurowa Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.04.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Piejar - cycu jedyn z okazji Twoich jutrzejszych 40 urodzin (juz eś je ryczący lew od jutr to dowej pozor na lwice) życza Ci moc sexu, dużo kasy, rodzinki udanej, by chałupa stoła i mało kosztowałaNajlepszego !!!!http://www.ppp.opole.pl/images/news/urodziny.jpg Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts