Artur69 10.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Artur ,co Cie tak dokładnie przy tej wykonczeniowce tak wykancza ??? No jak to co ? - chyba wszyscy którzy dotarli do tego etapu budowy wiedzą doskonale - BRAK KASY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.08.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Artur ,co Cie tak dokładnie przy tej wykonczeniowce tak wykancza ??? No jak to co ? - chyba wszyscy którzy dotarli do tego etapu budowy wiedzą doskonale - BRAK KASY . to jeszcze nie jest problem gorzej jak masz kase i nikt nie chce jej zarobić ...to dopiero szlag człowieka moze trafić wiem łatwo powiedzieć ...ja dopiero po tynkach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.08.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 U mnie zakończył się pierwszy tydzień ocieplania. Refleksje z tym związane doprowadziły do powstania podpisu pod moimi postami . Załączam foto północnej ściany garażu, Mnie się podoba http://piejar.republika.pl/images/north.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 15.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ktoś zadał pytanie - co jest najbardziej nerwujące w budowaniu i bardzo spodobała mi się odpowiedź w stylu - że brak fachowców którzy by chcieli nasza kasę.Potwierdzam.Jeszcze w maju mi zależałoPotem4 tygodnie murowanie ścian parteruteraz 4 tygodnie robienia stropustrop jeszcze nie skończony To takie moje marudzenie - spadliśmy na 2 stronęRozczarowana optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 I pewno Asia33 wysłuchuje, że "na pewno zdążymy", że "to jest standard", "damy radę", "jeszcze Pani nas będzie dobrze wspominać", "my robimy dobrze", "tak to może być" itp. Klasyka gatunku.Spadek na drugą stronę to chyba kwestia sezonu urlopowego. Będę podciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.08.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Kochane ślonzoki Prawie mom juz opucowane. Swoimi ryncami - no i mojigo taty dali my rada Zostało jeszcze pora ścian - wszystko tak jak w mojim podpisie. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Sebo ty żyjesz !!! Jużech myśloł żeś sie chlebym łod maksa udłowiył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Przeca pisołech że ida na budowlany urlop - Ojciec przijechoł i jak piszesz chlyb od maksa prziwiozł Zas ech sie mog zrobic wodzionka Pozdrowionka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Sie Ma ...Hanysy i prawie Hanysy Asia - u mnie tak zdązyli ze stanem surowym- ze wiezba całą zime goła lezała Sebo -wypoczety ??? Piejar jakaś ekipa Ci to robiła ?? znacie jakąs solidną firme od kominkow ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Sie Ma ...Hanysy i prawie Hanysy Asia - u mnie tak zdązyli ze stanem surowym- ze wiezba całą zime goła lezała Sebo -wypoczety ??? Piejar jakaś ekipa Ci to robiła ?? znacie jakąs solidną firme od kominkow ??? Ja wypoczynty - jak pieron wszysko mie boli ale kochom tyn ból bo to moj puc wychodzi sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Piejar jakaś ekipa Ci to robiła ?? Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 jestem zły pierwszy raz od paru lat musze w pracy pracować z ciekawosci jakie stawki są za ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 jestem zły pierwszy raz od paru lat musze w pracy pracować No kurde. To Cię ktoś lekko wytrącił z nirwany. Ja zmierzam w jej kierunku ale jeszcze mam daleko. Ale warto się starać nie ? A tak swoją drogą to nie ma tam u Ciebie jakiegoś wolnego biurka? Bym se też tak "popracował" . Nie mogę za bardzo narzekać na forum bo EDZIA pracuje w tej samej firmie co ja. Jeszcze się wyda kąsam żywicielkę ;-) z ciekawosci jakie stawki są za ocieplenie Ja płacę 18/m2 bez tynku (styro+siatka+klej) drogawo bo fachowiec dobry - przynajmniej sam tak mówi o sobie . Można znaleźć 25 PLN za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.08.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 jestem zły pierwszy raz od paru lat musze w pracy pracować O kurde - jakieś specjalne święto dzisiaj. A tak w ogóle kto to widział przychodzić do pracy w środku tygodnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Edzia ,przeklynte urlopy Piejar a tynkować kiedy bedziesz ?...tak a propos -mosz tam zielono trowa i drzewa ...jo mysloł ze tam ino kartki w wonglo fruwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Tynkowanie łod 22.08. Zielyni trocha je. Przed chałpom mom łan zbożo - ostatnio skoszony ale zaroz za nim je gruba. Te drzewa to je prawie grubski płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 to widok mosz cacy ,zresztą jo tysz mom nie lepszy a tak a propos to szukom działki w somym Rybniku i chyba zaczna od nowa ( pierd...tą całą wies ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A w kierej wsi sie stowoisz ? My ze starom też nie chcieli na wsi bo wszyndzie trza lotać abo jeździć. Na Emie momy cołko rodzina, basyn, kino, kościół, kerchof. No ale Rybnik to nie jest . Na fajno działka w Rybniku nie mieli my kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 to jak sie kiedy zgodomy na piwo to Ci powim znaczy sie jak postowisz je a tak powaznie to nigdy juz nie kupie dzialki z sąsiodami ktorzy tam mieszkają juz X lat ....taki ciekawy i zawistny narod to je tylko nowo-powstałe osiedla wchodzą w rachube miałem kole szpitala działke to mi widok komina nie pasił , ehhh człowiek to nie wie kiedy dobrze zrobi ile teraz trzeba liczyć za fajną działke w Rybniku ??? tylko bez lini wysokiego napięcia na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 selimmku w Radlinie działki uzbrojone kole bergi kosztowały w zeszłym roku po 1500 za ar. Wydowo mi sie że Rybnik to piźnie kole 3500-4500 Dewej pozor na te piroński gruby - szkody po pieronie u fotra na Głożynach chałupa mo 20 lot - ba piwnice i parter (bo wiyrch z drzewa) posżlo 25 ton stali (pytali sie go czy buker stawio) a do wypłacynio chałupy zostało jeszcze yno 5 cm Teraz przychodzom jom dzwigac przemurowywaci stawiac nowy kumin - wyobroźcie se tyn maras !!! Chce Ci sie od nowa zaczynac ??? Mosz pierońsko ciyrpliwość - a somsiadowi nasrej pod tyn okolnik to bydziesz mioł swiynty spokój. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts