Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochany Nasz Jareczku...życzę Ci taaaakiego torta

http://images34.fotosik.pl/61/6e5ed98503f80f51med.jpg

oraz

Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości......nie tylko od Świeta...

http://www.e-kwiaty.pl/images/bo070-xl.jpg

Dzięki, Jarek.... zdjątka dotarły....super masz te schody.....zaczęłam żałować że se takiego gresu nie kupiłam :roll: .

Niektóre hurtownie przyjmują zwroty :D:D:D. Swoje kafle kupowałem w M&M w Jastrzębiu - jest to jedyny chyba dystrybutor Polcoloritu w okolicy.

Barierka też rewelka....mało to ona chyba nie kosztowała :wink: :D .
No.. mało nie kosztowała ale barierki generalnie mało nie chcą kosztować ;-). Wyszła w każdym razie taniej (i to z fachowym montażem) niż każda z barierek składanych z elementów marketowych. Robiła mi to firma Tech Met z Radlina.

Kurka....Jarek...wchodzę na stronę tego TechMeta....patrzę...a tam w galerii Twoja balustrada :o :D ....kurrrde.... jak nic ino kariere w necie robisz :D .

A mogę się tak skromnie zapytać o cenę za metr bieżący ....na priv oczywiście :wink: :lol: .

No proszę...toż to już prawdziwa kariera :D :D :D . Powinni Ci płacić za to ze im pozwalasz :lol: . A tak serio....świetne masz te balustrady i na schodach i na balkonie.

Ja na schodach musze zrobić i zrobię...a na balkonie na razie jest prowizorka i pewnie tak zostanie az się nie rozleci i nie trza bedzie porządnej zrobić :wink: :D .

odbiorą, odbiorą :D ...taka jest:

http://images11.fotosik.pl/85/17f3af344ed0430emed.jpg

Jarek....a mogę się uśmiechnąć o zdjęcia łazienki z wykafelkowanym skosem? Kurcze...rochę się obawiam, bo te kafle to będa się trzymać na płycie kg :roll: ... Jakubek (kolega który mi kafelkuje) mówi, żebym sie nie bała...że zrobi tak coby było ok :roll: .

Gość Gosc***
wiecie co....chyba nie bede sie budowac w najbliższym czasie, tylko kupie dom i go troche podremontuje....troche jestem zmuszony do tej sytuacji (problemy z podziałem działki) a ten dom to naprawde okazja....