dadon 09.05.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witamy wszystkich na dzis tylko szybko zeby powitaćudujemy juz od jakiegos czasu, teraz rozpoczelismy wykonczeniowkejak bedzie troche czasu to postaram sie zrobic jakis dzienniczek tego co bylo i co ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DjDario 10.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja czekam teraz na mapki do celów projektowych. Znajomy geodeta obiecał, że będą gotowe za 2 tygodnie. Czy nie mając tych mapek moge już teraz zwrócić się do Energetyki i Wodociągów o warunki dostawy prądu i wody na moją działkę? Ile czeka się na odpowiedź z ich strony? Zalezy mi na tym, aby działkę jak najszybciej ogrodzić, ale jest to prawie niemożliwe skoro nie mam tam jeszcze wody ani prądu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 10.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja czekam teraz na mapki do celów projektowych. Znajomy geodeta obiecał, że będą gotowe za 2 tygodnie. Czy nie mając tych mapek moge już teraz zwrócić się do Energetyki i Wodociągów o warunki dostawy prądu i wody na moją działkę? Ile czeka się na odpowiedź z ich strony? Zalezy mi na tym, aby działkę jak najszybciej ogrodzić, ale jest to prawie niemożliwe skoro nie mam tam jeszcze wody ani prądu... mozna. trzeba miec tylko mape 1:5000 i mape 1:500 lub 1:1000 (do kupienia w geodezji w UM) i można składać papiery o Warunki techniczne. Energetyka dala mi odpowiedz po 3 dniach, na wodociagi czekam. Maja chyba czas max 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DjDario 10.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 adiqq dzięki za odpowiedź. To mnie chyba coś geodeta w bład wprowadził, bo powiedział mi ze musze czekac na mapki od niego i dopiero z nimi bede mógł walić do energetyki i wodociągów... ehh chyba myle pojęcia cuś A te mapki kupuje się w urzędzie miasta od reki, czy trzeba czekać? (ile?) I kolejna sprawa: gdzie w okolicy najtaniej kupię siatkę zieloną powlekaną o wysokości 1,5 m i słupki do tego? orientuje sie może ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadon 10.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ja kupowalem siatke w siatexpol.pl na grunwaldzkiej w Rybnikunie wiem czy najtaniej ale szybki , bez problemu, potrzebowalem rolke 11 zamiast 10 m dlugosci to tez nie bylo problemuale nie pamietam po ile dokladnie byla siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DjDario 10.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 OK to w przyszłym tyg. sprawdze ten siatexpol thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 10.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 adiqq dzięki za odpowiedź. To mnie chyba coś geodeta w bład wprowadził, bo powiedział mi ze musze czekac na mapki od niego i dopiero z nimi bede mógł walić do energetyki i wodociągów... ehh chyba myle pojęcia cuś A te mapki kupuje się w urzędzie miasta od reki, czy trzeba czekać? (ile?) I kolejna sprawa: gdzie w okolicy najtaniej kupię siatkę zieloną powlekaną o wysokości 1,5 m i słupki do tego? orientuje sie może ktoś? Na te 1:5000 czekalem chyba 3 dni. Jak składałem wniosek o te 1:500 i 1:1000 to była pani i od ręki mi załatwiła jak się do niej ładnie uśmiechnąłem 1:5000 kosztowała mnie coś kolo 20zł, 1:500 i 1:1000 około 30zł (to zależy ile egzemplarzy) Mi też mówili że potrzebuję mapę do celów projektowych(od geodety), ale do WT wystarczą mapy z geodezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.05.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Jest też jakiś producent siatki na Zamysłowie ale nazwa firmy mi wyleciała z głowy. Jak pojedziesz z Rybnika to jakieś 200 m przed skrzyżowaniem na Paryżu jest drogowskaz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kupowałam siatkę , słupki, bramę i furtkę w castoramie ...nie pamiętam już ile zapłaciłam, ale cena atrakcyjna . Siatka i słupki firmy Betafence (czy jakoś tak )... już jest zamontowana...jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 13.05.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Mam do zagospodarowania jeden róg w dużym pokoju, tak 1,5 x 1,5 x 2,6 , marzy mi się barek alkoholowy. Macie kogoś kto robi takie rzeczy, moze jakieś propozycje rozwiązań . PozdrArc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmcarlos 14.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam Jak większość w tej grupie - buduję w okoilicach Rybnika Zaczęliśmy 28 kwietnia - zobaczymy jak pójdzie dalej Pozdrowienia dla reszty budowlańców RAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.05.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam Rybnik, czy możecie polecic wykonawcę mebli kuchennych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregN 14.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam, Czy ktoś z forumowiczów może polecić dobrego instalatora mającego doświadczenie w pompach ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 małaMi .... jezzzuuu...kochana, zapomniałam o Tobie na śmierć otóż ten mój kolega jak najbardziej może się podjąć, może z Tobą umowe spisać, może zrobić Ci kuchnię i nie jest drogi przede wszystkim (jak już napisałam kuchnię wenge długość 3,60m zrobi mi za 3000zeta), pewnie cena będzie zależeć od tego co tam chcesz mieć, zjakiego materiału...czyli musielibyście sie spotkać osobiście jeśli byś reflektowała (pewnie on do Ciebie by podjechał) jeśli jesteś chętna to napisze Ci na priv jego numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.05.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 małaMi .... jezzzuuu...kochana, zapomniałam o Tobie na śmierć otóż ten mój kolega jak najbardziej może się podjąć, może z Tobą umowe spisać, może zrobić Ci kuchnię i nie jest drogi przede wszystkim (jak już napisałam kuchnię wenge długość 3,60m zrobi mi za 3000zeta), pewnie cena będzie zależeć od tego co tam chcesz mieć, zjakiego materiału...czyli musielibyście sie spotkać osobiście jeśli byś reflektowała (pewnie on do Ciebie by podjechał) jeśli jesteś chętna to napisze Ci na priv jego numer telefonu szukam dla mojej mamy, bo ja już mam wykonawcę dla siebie, ale to trochę kilometrów ode mnie. a jakieś zdjęcia tego co już zrobił ? na pw ofkors moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 info poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Szukam ekipy do budowy domu w okolicach Jastrzębia Zdroju (Śląsk) od podstaw.... na gwałt ... mojej koleżance w ostatniej chwili odmówiła ekipa ...SPRAWA BARDZO PILNA - PROSZĘ O POMOC (kredyt załatwiony, pierwsza transza na koncie a ekipy niet ) . Babeczka załamana...trza pomóc . Jeśli ktoś coś wie, proszę info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadon 15.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ja tez poproszeo jakies namiary na kuchnie i jesli ktos ma sprawdzonego wykonawce do obudowania kominka, potrzebuje kogos z plotem i niestandardowymi pomyslami bo usytuowanie kominka jest lekko nietypowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ja tez poproszeo jakies namiary na kuchnie i jesli ktos ma sprawdzonego wykonawce do obudowania kominka, potrzebuje kogos z plotem i niestandardowymi pomyslami bo usytuowanie kominka jest lekko nietypowe np. Forest- Natura z forum, albo firma Paw-pol z Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadon 17.05.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 niestety Paw Pol odpadl, nie obudowuja cudzych kominkow tylko jesli kupi sie kominek u nich, poza tym "szef nie lubi kominkow z pw " wiec takich nawet nie tykaja i nie sprzedaja, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts