sycz 30.05.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witajcie.Macie może namiary na jakiegoś gościa co ma ciężarówkę 10 tonową bo będę zasypywał ściany fundamentowe i będę potrzebował dużó piasku .Jak by co dawajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plessek 01.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A gdzie i w jakiej cenie można dostać beton B20 w okolicy Rybnika ,Wodzisławia Jastrzębia,Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja brałam beton w Dombud w Warszowicach...zadzwoń sobie (namiary znajdziesz w necie) i zapytaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 01.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 A gdzie i w jakiej cenie można dostać beton B20 w okolicy Rybnika ,Wodzisławia Jastrzębia,Żor Lubar, Budozbyt, Hadex - namiary na stronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 A jo w piontek jada do Radlina:) A propos tych scian co dychajom - pieronie po naszymu powiym dejcie im spokoj niech sie dychajom a ze tym styropianym to je tak:) Co je lepszy zrobić cwitr zeżrać czy go oblyc:) - tak więc styro pod g-k - błąd- mo nie być - styro na dwór ok moze być Jak pianiok (beton komórkowy) to ni ma synsu nojmyńszego dowac tego styropianu - bo tyn mur bydzie ciynżko dychoł A fachowo - popierdoli sie tam z punktym rosy i przy dużych róznicach temperatur może się tam pomaluśku pokazywac grzibeczek. Kiedy to jedziecie na tyn zjadz ??? - tak sie głosno myśla możnej bych sie wzion z Wami..?? - juz ech sie dowiedzioł że był to sie nie sztresujcie tym pytaniym:) Czamu rzodyn nie pisze jako było??? Pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 03.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pilne dwa pytania 1. gdzie najtaniej w okolicy kupię pręty zbrojeniowe ?2. gdzie najtaniej w okolicy kupię bloczki fundamentowe ? i jedno i drugie z transportem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Pilne dwa pytania 1. gdzie najtaniej w okolicy kupię pręty zbrojeniowe ? 2. gdzie najtaniej w okolicy kupię bloczki fundamentowe ? i jedno i drugie z transportem oczywiście. http://www.teskosteel.com.pl/ http://www.metallco.pl/ Budozbyt, Lubar, Hadex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Noż kuźwa Sebuś....aleś zawalił na całej lini ..trza było pisac że masz chęć i podjechać ...ja byłam z Piejarem i Edzią - było naprawdę super . Zdjęcia sa do obejrzenia na wątku o zlocie forumowym (pierwszy wątek na głównej stronie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 03.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam, czy znacie taką firmę z Rydułtów Antoniego Piła, mam się zdecydować na wykonanie ocieplenia i nie wiem o nich prawie nic. Może mnie ktoś oświeci, bo tak wstępnie to sprawiają dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wisia30 - nie znam. Dużo stali brałem z Centrostalu w Gotartowicach tel 32 422 60 31 Bloczki były z Budozbytu ale baaaardzo dawno temu - 31.12.2004 sebo - za rok zaś bydzie zlot to sie z nami weźniesz. Lasek było moc, znając twojo popularnośc na forum byłbyś wyściskany na maksa i przesiedziołbyś na damskich kolanach całe spotkanie jako misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nooo, i pomyśl Sebuś co Cię minęło Jarek...jak winogronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 wisia30 - nie znam. Dużo stali brałem z Centrostalu w Gotartowicach tel 32 422 60 31 Bloczki były z Budozbytu ale baaaardzo dawno temu - 31.12.2004 sebo - za rok zaś bydzie zlot to sie z nami weźniesz. Lasek było moc, znając twojo popularnośc na forum byłbyś wyściskany na maksa i przesiedziołbyś na damskich kolanach całe spotkanie jako misiaczek A ty mi tak jeszczegodej:) pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jarek...jak winogronka? Stojo i rosno dominikams zasypała mnie informacjami nt uprawy - dwa sążniste maile. A teraz ściągam książkę dotyczącą uprawy winorośli. Trzymajcie kciuki to za 2-3 lata będzie co łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Jarek...jak winogronka? Stojo i rosno dominikams zasypała mnie informacjami nt uprawy - dwa sążniste maile. A teraz ściągam książkę dotyczącą uprawy winorośli. Trzymajcie kciuki to za 2-3 lata będzie co łyknąć te a wiela tego mosz - wiela hektarow Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 04.06.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jarek...jak winogronka? Stojo i rosno dominikams zasypała mnie informacjami nt uprawy - dwa sążniste maile. A teraz ściągam książkę dotyczącą uprawy winorośli. Trzymajcie kciuki to za 2-3 lata będzie co łyknąć te a wiela tego mosz - wiela hektarow Sebo8877 Dwa krzoczki ze spotkania i 15 swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.06.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 w tym moje szczepki na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 05.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witajcie .W końcu dzisiaj podpisałem z żonka certyfikat z bankiem na kredyt hipoteczny.Pierwsza transza gdzieś do 5 dni powinna być na koncie .Mam do waś prośbę czy wie ktoś gdzie idzie wykonać w miarę tanio projekt przyłącza wody i kanalizacji bo w gminie świerklany nie cha tego zrobić(lynie )? Pozdrowionka. Ja zleciłem projekt wodzisławskim wodociągom. Nie wiem czy tanio, bo 736 zł brutto (woda + kanaliza), ale mają mniejsze wymagania papierkowe niż rybnickie wodociągi... A to nie musi być w swoim mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 05.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witajcie po długiej przerwie Dawno mnie tu nie byo, bo plany budowlane na bok odsunięte, mam nadzieję, że na niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.06.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ... A to nie musi być w swoim mieście? Projekt nie musi, wykonawstwo też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 06.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ... A to nie musi być w swoim mieście? Projekt nie musi, wykonawstwo też nie. to dobrze, bo sąsiad pracuje w Wodzisławiu w wodociągach właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts