piejar 16.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 tylko nowo-powstałe osiedla wchodzą w rachube Coś tam jest takiego na wjeździe do Zwonowic ale to nie centrum miałem kole szpitala działke to mi widok komina nie pasił , ehhh człowiek to nie wie kiedy dobrze zrobi Humane errarum est (sorry za jakieś łacińskie ort-y) Co do cen działek to wystarczy kupić gazetę albo poszperać w internecie. Póki co drogie i chyba jeszcze drożeją. Balon rośnie i pewno kiedyś pęknie tylko nikt nie wie kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 selimmku w Radlinie działki uzbrojone kole bergi kosztowały w zeszłym roku po 1500 za ar. Wydowo mi sie że Rybnik to piźnie kole 3500-4500 Dewej pozor na te piroński gruby - szkody po pieronie u fotra na Głożynach chałupa mo 20 lot - ba piwnice i parter (bo wiyrch z drzewa) posżlo 25 ton stali (pytali sie go czy buker stawio) a do wypłacynio chałupy zostało jeszcze yno 5 cm Teraz przychodzom jom dzwigac przemurowywaci stawiac nowy kumin - wyobroźcie se tyn maras !!! Chce Ci sie od nowa zaczynac ??? Mosz pierońsko ciyrpliwość - a somsiadowi nasrej pod tyn okolnik to bydziesz mioł swiynty spokój. Sebo8877 Jo zanim kupiyłech działka to żech se poszoł oglądać mapy osiadania. U mie jest mało ale na Głożynach to była masakra. Bez to nie chciołech budować na tych działkach Świerkowa, Sosnowa, Modrzewiowa itp. Niby jest uzbrojenie i drogi ale szkody większe i do centrum dalej. Łobejrzymy co czas prziniesie. Kole mie som chałpy po 30 lot i som OK yno to je blisko gruby a gruba pod sobom nie fedruje (chyba). Jak zamknom staro Ema to se mogom spomnieć ło tych hektorach pod bergami i pod samom grubom. Wtedy bydzie sajgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 W Orzepowicach to i po 100 tys. za działki se wołają idzie do przodu nam ten Rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 16.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Sie Ma ...Hanysy i prawie Hanysy Asia - u mnie tak zdązyli ze stanem surowym- ze wiezba całą zime goła lezała Sebo -wypoczety ??? Piejar jakaś ekipa Ci to robiła ?? znacie jakąs solidną firme od kominkow ??? Czyżbym za bardzo narzekała... Ale kto im kazał dawać obietnice na piśmie że z dachu zejdą 14.08.2006??? Powiecie - obiecać nie grzech........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.08.2006 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 U mnie dali obietnicę na piśmie że zejdą 30.11.2005 a zeszli ok 15.05.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.08.2006 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 W Orzepowicach to i po 100 tys. za działki se wołają idzie do przodu nam ten Rybnik W Orzepowicach uważaj na przyszły przebieg obwodnicy. Z własnych obserwacji wiem też że niezbyt fajnie pachnie wzdłuż Rudzkiej za przepompownią Nacyny - przejeżdżam czasem wieczorem to czuję (chyba powoduje to oczyszczalnia). Myślę, że teraz nie jest najlepszy czas na kupowanie tam działki. Jest boom a to powoduje wzrost cen. Inna rzecz, że cena wywoławcza a cena nabycia to dwie różne rzeczy. Pewnikiem życie zweryfikuje marzenia pewnej grupy sprzedających. Póki co można jeszcze w miarę tanio kupić usługę budowlaną. Moim zdaniem w najbliższym czasie ceny tych usług wzrosną bo fachowcy poczują się "mocni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 W Orzepowicach to i po 100 tys. za działki se wołają idzie do przodu nam ten Rybnik W Orzepowicach uważaj na przyszły przebieg obwodnicy. Z własnych obserwacji wiem też że niezbyt fajnie pachnie wzdłuż Rudzkiej za przepompownią Nacyny - przejeżdżam czasem wieczorem to czuję (chyba powoduje to oczyszczalnia). Myślę, że teraz nie jest najlepszy czas na kupowanie tam działki. Jest boom a to powoduje wzrost cen. Inna rzecz, że cena wywoławcza a cena nabycia to dwie różne rzeczy. Pewnikiem życie zweryfikuje marzenia pewnej grupy sprzedających. Póki co można jeszcze w miarę tanio kupić usługę budowlaną. Moim zdaniem w najbliższym czasie ceny tych usług wzrosną bo fachowcy poczują się "mocni". A drugo połowa pojechała na zachod - dojdzie do tego że czy bydymy tego chcieli czy ni wszysko cza bydzie se zrobic samymu. Jo nie placza i tak walcza som sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Poszukuję skrzynki elektrycznej na budowę, ma ktoś do sprzedania? A moze znacie kogoś kto chce się tego czegoś pozbyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Dobrze wiedziec o tych Orzepowicach coś co do krzynki to sprawdze czy jeszcze lezy czy juz nog dostała Sebo -jakies fotki z urlopu byś wstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Jak dom rada to dzisio cos cykna - moznej mi sie udo uplołdowac moja www Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 17.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zamierzom kupic okna z Izotermu, profil Rehau (5k). Mo ktos takowe? Jak sie spisuja? No i czy cena przystepna. Zas firma od dachu przesunela termin o miesiac Mysla juz nad zmiana firmy, ale nie wiem czy szybko znejda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 17.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Jo mom Izoterm Rehau ale 3k. Nie som złe, łokrongłe ramki z łobu stron. Pozdrów tam pani Joasia ode mie. Cynowo nie boło źle. Dobre ceny mieli tyż w łoknach z Krakowa ale to gorole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Na jedłowniku sie spytej - kompla tam mom (ale inforamtykym je to może nie wiela pomoc) robiom na winkhausowych zawiasach - a zawiasy tyż ważno rzec Kraków to lajkoniki - najgorsze gorole som w stolycy sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1976 17.08.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Zamierzam budować w Chwałęcicach, ale zaczynam myśleć, że na zamiarach się skończy, bo ciągle nie mam firmy budowlanej. Proszę, dajcie namiary na jakąś w miarę rzetelną i niedrogą.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 17.08.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zamierzom kupic okna z Izotermu, profil Rehau (5k). Mo ktos takowe? Jak sie spisuja? No i czy cena przystepna. Sprawdź jeszcze okna u Dudy ( W Gaszowicach). Producent okien na profilu KBE, okucia Winkhaus. Dla nas oferta była lepsza niż z Rehau. Jest producentem.Ma ceny bez dodatkowych marż sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.08.2006 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Na KBE robi jeszcze ESOX Radlin. Ceny mieli dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 18.08.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Sprawdź jeszcze okna u Dudy ( W Gaszowicach). Producent okien na profilu KBE, okucia Winkhaus. Dla nas oferta była lepsza niż z Rehau. Jest producentem.Ma ceny bez dodatkowych marż sklepowych. Tyz juz sprawdzom u Dudy. Mom oferta z AP (Aluplast) i ze salonu okien z Paruszowca (Schuco). Ta ostatnio oferta mie powalila, o 5 tys. wiecej niz AP. Teraz czekom na Izoterm i na Dude, moze jeszcze Termoprofil z Wodzislawia. Narazie mie wk... dekarze. Jakby ktos potrzebowale sztomple to jeszcze trocha mom. Zostaly mi porothermy 25, calo paleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 18.08.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Narazie mie wk... dekarze. Ochłodnij chopie. Jeszcze nie roz Cie ktoś wk ... Zostaly mi porothermy 25, calo paleta. Na działówki Ci nie bydom potrzebne? Jo też żech sprzedoł a potym żech kupowoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 18.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Na działówki Ci nie bydom potrzebne? Jo też żech sprzedoł a potym żech kupowoł Dzialowki mom juz wymurowane, te 25 zostaly mi z garazu. Chyba ze buda do psa wymuruja . Juz zech ochlonol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.08.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Chopy nojwazniejsze to sie nie nerwować - lepij na wieczor wypić małe piwko niż sie narwować sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts