DjDario 24.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! jak znajdziesz kopaczy studni to daj namiary, znajomi szukają, jedna firma im wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_IRON_ 26.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 A czy ktoś może mi polecić skutecznego "szukacza studni" ? Bo sie okazało ze wodociągi nie podłaczą mi wodyi, więc musze kopac studnie. najlepiej jakby to był ktos z okolic Rybnika. Ewentualnie jakaś firma która szuka i wykonuje wszystko na gotowo? Dzieki! Namiary na studniarza: 691816451, kogos do szukania napewno poleci (prawdopodobnie z Grabowni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOD OF WAR 27.06.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam. Poradźcie i polećcie - gdzie można kupić okna dobre i tanie Którą z firm obecnych na regionalnym rynku możecie polecić? Którzy są szybcy, sprawni, fachowi i niedrodzy... są tacy? Będę wdzięczny za wskazania Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 27.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam!!Czy ktoś miał doczynienia z firmą http://www.kominkikris.com.pl/ zajmującą sie jak sama nazwa wskazuje kominkami:) Są z Rybnika i w sumie przedstawili mi najlepsza oferte zarówno cenową jak i czasową. Niestety nie mam żadnych informacji co do ich fachowości. jezeli ktos dysponuje jakimis informacjami bede wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 28.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 ...A my zaczynamy budować pod Wodzisławiem. Pozdro Aga A tak dokładniej? Witam przepraszam że dopiero teraz ale mieliśmy młyn fundamentowy. A budujemy w gminie Gorzyce, pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 .. A budujemy w gminie Gorzyce, pozdrawiam Aga Napisałbym, że to o rzut beretem ale taki mocny nie jestem. A gdzieś tam też budował się kolega selimm. selimm - żyjesz chopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakolekraci 29.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Myślę że znalezienie na forum kogoś budującego w promieniu 30km to już sukces i możliwa pomoc choćby przy wyborach typu gdzie kupić materiałPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 selimm - żyjesz chopie? chowie sie coby nie musioł flaszki na gyburstag postawić STO LOT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Selimm sie urlopuje , ale jak wróci to niech wie, że pamiętam Wszystkiego nalepszego Selimku... w te 17 jak zawsze urodzinki http://www.magiakobiet.pl/artykuly/wazony/wazon_szklany2.jpg A z najświeższych wieści..... MIESZKAM JUŻ U SIEBIE!!!!!!!!!!!!! Jest zaje...fajnie ...mimo tego, że nie ma wielu rzeczy jeszcze- drzwi wewnętrzne dopiero się obsadzają, nie ma progów, górnej łazienki uruchomionej , nie ma tarasu ....ale co tam ... ważne że u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 02.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Od prawie pół roku oglądam Twoje postępy prawie codziennie przeglądając Twój dizennik i jestem pełen wrażenia. W rok czasu odwaliliscie kawał porządnej roboty. Ja czekam na mapę u geodety i projekt indywidualny się robi ze względu na strasznie małą i wąska działkę. Budować będę w rodzinnych Chwałowicach. Niestety taklie bezczynne czekanie strasznie mnie wkurza na dodatek obok naszej działki podarowanej przez rodzicówi robili ostatnio nową kanalizację, której nie naniesiono jeszcze na mapy w UM. Toteż na mapkę do celów projektowych czekamy prawie 3 miesiące. Ma być teraz na piątek. A jeszcze przyłącza i pozwolenie i kredyt. Chcemy zatem ruszyć wiosną. Trudno mi się doczekać Całe moje niedługie życie mieszkałem w domu a teraz się męczę na blokach. Straszne. Podrowienia dla okolicznych teraźniejszych i przyszłych budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Marwal... na najbliższe dwa lata musiisz uzbroić się w mnóóóóstwo cierpliwości ... bez tego przy budowie ani rusz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Marwal... na najbliższe dwa lata musiisz uzbroić się w mnóóóóstwo cierpliwości ... bez tego przy budowie ani rusz . Dziołszko jak jo ci fest gratuluja - ni mosz nawet pojyncio - tera sie dychnij bo wiym ze nie bydzie Ci sie chciało robic prawie nic:) Pozdrowiom Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Sellim- no to jo tysz - nojlepszego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.07.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Daggulka - a pamiętasz co Ci się śniło pierwszej nocy? No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A mnie dziś mają zacząć robić drogę YES YES YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Daggulka - a pamiętasz co Ci się śniło pierwszej nocy? No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A mnie dziś mają zacząć robić drogę YES YES YES a na Euro 2012 zdążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Sebuś...chce czy nie chce (bardziej nie chce ) - robić trza ... jak se pomysle o rozpakowaniu tych worów z ciuchami, zabawkami i gratami które leżą w garażu to mi słabo ...ale dziś musze zacząć, bo kuźwa za tydzień moja młodsza wraca z wakacji i musi mieć już na "tip top" gotowe do zamieszkania . Najbardziej sen z powiek mi ten piec spedza...teraz to pikus bo se idzie na ciepłą wode ino (ustawiony automatycznie -na "tryb letni"), ale zimą jak zaczniemy grzać to se trza jakieś ustawienia wypracować coby na nie zeżarł z 10 ton za zime . Piejar ...kurrrcze pamietałam , ale otwarłam oczy i po pamietaniu ...ale chyba cos w miarę przyjemnego bom się z krzykiem nie zerwała . Kurrrcze... no z tą drogą to nie wiem za jakie sznurki pociągnąłeś że Ci ją zrobią...sie doczekałes wreszcie . To jest szansa że jak bede na drugi raz u Ciebie to se tam na tej drodze podwozia nie zostawie . A w ogóle ludziska ... przez tą budowe to bankrutacja totalna.... musze cos wymyslec jak z impasu wyleźć... trza jeszcze taras zrobić cobym se jeszcze w tym sezonie na nim kawe wypiła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.07.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Daggulka: - mnie od września zeszłego roku sie nie chce ale robię bo jak wiadomo życie to ciągła walka (przed obiadem z głodem, po obiedzie ze snem), - piecem się nie przejmuj - ja po długich próbach doszedłem do nastaw ... fabrycznych tzn 15 sekund podawanie, 45 sekund przerwa. Jak Ci teraz dobrze chodzi to zimą też będzie OK. U mnie idzie na tych samych nastawach co zimą i zasobnik starcza na ponad 5 tygodni, - za sznurki w sprawie drogi ciągnęliśmy już od 2006, wystarczył jeden list i jedno spotkanie z p. Burmistrz plus dużo dobrej woli plus zmiana nastawienia pewnych osób no i już . Droga ma być gotowa w 3 tygodnie więc są duże szanse, że zawieszenia nie urwiesz. - z bankrutacją to u mnie tak samo. Ale na wakacje jedziemy tydzień w Szklarskiej i tydzień w Lubiatowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 03.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Daggulka - a pamiętasz co Ci się śniło pierwszej nocy? No i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A mnie dziś mają zacząć robić drogę [/size]YES YES YES a na Euro 2012 zdążą Trzi tygodnie chopie, trzi sam w to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 03.07.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 daga superzaście kobieto!! niech sie Wam mieszka miło i przyjemnie ale nie nastawiaj sie na wielkie lenistwo bo przy domu robota jest non stop kolor z drugiej strony człowiek robi dla siebie i w tym jest największa frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts