sycz 26.08.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witajcie po dłuższej przerwie.Potrzebujemy namiar na miejsce gdzie możemy zakupić okna dachowe w miarę najtaniej oraz normalne okna ścienne.Na razie nie mamy autka bo stoi u mechanika i szukamy porady chwilowo u was. Jka macie namiary do kogos lub jakieś firmy to dajcie znać.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 26.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witajcie Mam wydane warnki na przyłączenie prądu.Skrzynkę muszę nabyć we własnym zakresie ?Co trzeba mieć, aby podłaczyli prąd na działkę?,Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 26.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witajcie Mam wydane warnki na przyłączenie prądu. Skrzynkę muszę nabyć we własnym zakresie ? Co trzeba mieć, aby podłaczyli prąd na działkę?, Z góry dzięki za pomoc. Skoro masz wydane warunki, to tam znajdziesz odpowiedź. O jaką skrzynkę pytasz? Jeśli o przyłączeniowo - pomiarową usytuowaną w granicy działki, albo na słupie, to koszty ponosi ZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witajcie po dłuższej przerwie.Potrzebujemy namiar na miejsce gdzie możemy zakupić okna dachowe w miarę najtaniej oraz normalne okna ścienne.Na razie nie mamy autka bo stoi u mechanika i szukamy porady chwilowo u was. Jka macie namiary do kogos lub jakieś firmy to dajcie znać.Pozdrawiamy. Kupowałam przez allegro ... okna dachowe przyjechały do mnie aż ze Szczecina, ale było warto ... 30% taniej niż u nas w hurtowniach Z tego co pamiętam wtedy konkurencyjne ceny mieli jeszcze w tej firmie: http://www.dachygold.com.pl/ kupowałam tam gont na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.08.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Okna do domu kupowałem w Izoterm na Wiejskiej a dachowe w GBI. Dachowe mam Roto ale nie polecam.Marwal - energetyka stawai Ci skrzynkę, z której póki co chyba nie możesz pobierać prądu. Do tej skrzynki łączysz prowizorkę i podpisujesz umowę na pobór prądu na plac budowy (bardzo nieopłacalną). Przyłączenie prowizorki i zgłoszenie musi zrobić Ci ktoś z uprawnieniami. Dopiero potem podpisuje się umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czesc Mamlasy ile sobie winszują za eko-groszek teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czesc Mamlasy ile sobie winszują za eko-groszek teraz ? zależy kaj sie pytosz http://pwatex.pl/cms/index.php?id=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czesc Mamlasy ile sobie winszują za eko-groszek teraz ? Jaki kulturalny... Mamlasy z wielkiej litery napisoł 550 za tonę z przywozem tel 502 225 676 lub 601 502 767. Ja u nich kupowałem, jakość OK. Przywożą z kopalni a nie z placu więc masz kwit ile tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 585 z transportem -chwałowicki ...żesz kuźwa...było robić gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ...żesz kuźwa...było robić gaz Nudziłoby Ci się w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Czesc Mamlasy ile sobie winszują za eko-groszek teraz ? Jaki kulturalny... Mamlasy z wielkiej litery napisoł 550 za tonę z przywozem tel 502 225 676 lub 601 502 767. Ja u nich kupowałem, jakość OK. Przywożą z kopalni a nie z placu więc masz kwit ile tego jest. o ile nie mają przystanku przy np. swojej chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.08.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ...żesz kuźwa...było robić gaz Nudziłoby Ci się w chałupie mnie nie ..ale mojemu chopu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.08.2008 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ...Przywożą z kopalni a nie z placu więc masz kwit ile tego jest. o ile nie mają przystanku przy np. swojej chałupie To je godka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 To jest przeszło stówa drożej niż w zeszłym roku co za ch...e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.08.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Podciągna ta dyskusyja, ida tematem i gwarą To terozki mi podpowiydzcie czy lepszy piecyk na gaz czy ten groszkowaty. Bo coś mi sie widzi, że w kosztach to bydzie to samo. I chasio nie trza wynosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Hasie sie pisze przez samo h Jak mosz reku w planach to gaz może Ci sie opłacić. Piec groszkowy je fest drogi. Prawdopodobnie różnica w opłacalności między gazem a groszkiem się zmniejszy ale niebojciesie gaz też zdrożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 28.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jo mom w planach kominek i zwykły piec na flot abo węgiel. A Ruscy nom za chwila pokożą jak się ten gaz opłaci. Jakoś nie wierza w rachunki za 250-300zł miesięcznie przy ogrzewaniu gazowym dla domu średniej wielkości. Nie godom, że by mi się nie podobało przy piecu nic nie robić ale całe lata od urodzenia żech mieszkoł w doma, yno teraz mi na bloki na chwila tak wyszło i ta "obsługa" pieca jakoś przeżyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.08.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Kurde a kaj to namalowane że hasi sie pisze przez "H" Musza se sprawić słownik Tak po prowdzie to piyrwszy roz pisza po ślonsku (fonetycznie) to sie trza namordować . Ten reku to mie powaloł na obie łopatki - cyna z ksiynżyca. Myślymy jeszcze o tym reku )) Edukuja sie tu na muratorku i hmmmmmmmmmm opinie rózne, bardzi to komfort niż zyski. No to jo chyba byłach w błyndzie, bo mi sie wydawało że Wy macie te kachloki na ekogroszek. Jak tak bydzie drożeć, to sie mi tyn gaz chyba opłaci. A na ryncie bydymy lotac z hasiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ja piernicze ...jak Ty Ewuś fajnie godosz ...ja tak nie umiem ja mam piec na ekogroszek, Piejar i Selimm też mają piece na ekogroszek... piec jak piec , tyle że trza nakładać ekogroszku w lecie raz w miesiącu , w zimie raz na jakies 4-5 dni ...trza popiół wybierać co drugi dzień, trzeba go czyścić co jakiś czas ... nie jest on całkowicie bezobsługowy jak gaz ekogroszek drożeje ....zgadzam się , ale gaz też drożeje i w dodatku nie wiadomo co to będzie z tym gazem dalej (Rosja )...a w zasadzie z cenami nie ma już teraz taniej energii ...jak jedno idzie w górę, to drugie i trzecie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 28.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 No widzisz Daggulka bo jo Hanyska od pradziadów ale dużo czytom i mi się spolszczyło. Te slepia od niczego się nie spsuły. No to tyz potemu chcymy ten kachloczek na gaz. Jak nas kasiurka przyciśnie bydymy lotac z hasiem, ładować te kohle do kohlkastle hehe ale mi sie nazewnictwo przypomino, az nie wierze , ze to pamiyntom. Kolega ma w Koniakowie chałupka i hajcuje gazem i godo , że dobrze wychodzi, ale automatyka musi być. I tej wersji sie na razie byda trzimać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts