Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jasssne ... ale blokersi nie mają ogrodu z tarasem :wink: :lol:

najatńsze źródło to może i było 2 lata temu :evil: :wink:

mi podajnik (120 kilo) trzymał 6 dni ....ale teraz małz coś przestawia, kombinuje przy zaworze czterodroznym, klapce przy czopuchu , z ustawieniami kombinuje .... i obecnie ładował 30 listopada , a dziś jest jeszcze niecałe pół podajnika :wink: :D

Witajcie!!!

Czy za porotherm 25 kl15 -6,05 zł brutto (transport+ rozładunek)to dobra cena?

Pozdrawiam

Kasia

My mamy ofertę na razie 7,06 :((

Gdzie macie tak tanio ???

Uo rany, to ja 2 miesiace temu kupowalem po 6,2 brutto z transportem HDS! W Handlobudzie w Wodzislawiu Sl. Teraz przypuszczam, ze kupilbym po 5,5 pln. Na allegro chodza juz po 5 pln :)

pozdr.

Właśnie w handlobudzie dali mi taką ofertę. Ale jeszcze czekam- może ktoś się dołączy do negocjacji to będzie taniej.

Kupujesz u przedstawiciela, czy bezposrednio w sklepie? Od jakiej ceny wyjsciowej wogole zaczales negocjacje ? :) Jak chcesz, to dam Ci namiar na konkretnego przedstawiciela :)

pozdr.

To ja też poproszę o namiary :)

663 82 88 58 - Lukasz W. :-) Jak bedziecie dzwonic, to powiedzcie ze jestescie znajomymi Adama z budowy z Leszka i maja byc dobre ceny na wszystko he he ;-) To moj kumpel z podstawowki ale nawet gdyby nie byl - bardzo bym go polecal - konkretny, terminowy, zdecydowany chop :)

Aha - z gory mu dajcie do zrozumienia, ze interesuje Was stala wspolpraca i bedziecie brali wiekszosc materialu u niego, pod warunkiem najlepszych cen! Wtedy bedzie na pewno taniej :)

pozdr.

najatńsze źródło to może i było 2 lata temu :evil: :wink:

chyba wciąż nie należy do najdroższych tylko trzeba kupować w lecie (ale kto sobie wtedy zawraca głowę węglem...? ) bo na jesień cwaniaczki podbijają cenę...

myśmy sprowadzili nasz piec w sobote do kotłowni (w piwnicy) - nie było ławto bo pieron ciężki ale w pięciu chłopa jakoś poszło :)

To ja też poproszę o namiary :)

663 82 88 58 - Lukasz W. :-) Jak bedziecie dzwonic, to powiedzcie ze jestescie znajomymi Adama z budowy z Leszka i maja byc dobre ceny na wszystko he he ;-) To moj kumpel z podstawowki ale nawet gdyby nie byl - bardzo bym go polecal - konkretny, terminowy, zdecydowany chop :)

Aha - z gory mu dajcie do zrozumienia, ze interesuje Was stala wspolpraca i bedziecie brali wiekszosc materialu u niego, pod warunkiem najlepszych cen! Wtedy bedzie na pewno taniej :)

pozdr.

Dziekuje bardzo