mapan 07.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witam, w związku z postępem prac na naszej budowie mam na zbyciu schody młyńskie na czas budowy. Zapewniają szybką i bezpieczną komunikację z piętrem na czas budowy. Wystarczą do kondygnacji o wysokości ok.3 m. Są znacznie wygodniejsze i bezpieczniejsze od drabiny. Można je obejrzeć i odebrać w Nieborowicach. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borsukm 08.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Angar. Garaże, bramy garażowe, wiaty44-325 Mszana, Wodzisławska 3 woj. Śląskie, pow. wodzisławski, gm. Mszana Dobra i solidna firma. Przyjadą i zamontują. W tamtym roku garaż mnie kosztował 1450 zł. teraz służy jako pomieszczenie na różnego rodzaju graty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 09.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. A ja już wykańczam i czy ktoś z WAS kochani nie wie gdzie w okolicy jest sklep z kominkami. Byłem już w Chwałowicach i w Rybniku u Krisa. Proszę o namiar na markę kominka jaki kupiliście i gdzie.HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.04.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. A ja już wykańczam i czy ktoś z WAS kochani nie wie gdzie w okolicy jest sklep z kominkami. Byłem już w Chwałowicach i w Rybniku u Krisa. Proszę o namiar na markę kominka jaki kupiliście i gdzie.HELP http://www.allegro.pl -> kupisz wszystko duzo taniej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izeczka11 09.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja zamawiam kominek u Wilczoka na Wodzisławskiej w Rybniku,ma duży wybór i ceny tez umiarkowane,oni kominki montuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pawpol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek_zory 09.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. A ja już wykańczam i czy ktoś z WAS kochani nie wie gdzie w okolicy jest sklep z kominkami. dobry sklep (nie wiem jak z montażem) jest w Żorach na ul. Bałdyka. Wybór spory, mnie interesował wkład BeF blanzek, kupilem i jestem z niego mega zadowolony. Gdzieś w moich fotkach nawet było zdjęcie przed zabudową. Jeśli chodzi o ceny, na necie oczywiście jest taniej, z tym że różnice wcale nie są jakieś powalające po uwzględnieniu dostawy. W przypadku, gdy sam będziesz montował obudowę warto poszukac na allegro, albo innych sklepach na www. Jeśli chcesz to zlecic, bardziej opłaca się kupic w zwykłym sklepie z montażem i miec problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianek9999 10.04.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Dziękuję za info Wszystkim Jutro jadę do Żor i zrobię rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arco1 10.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Mam do sprzedania bloczki betonowe fundamentowe 12x25x38 w dwóch klasach betonu , oczywiście z atestem : 1. klasa betonu pomiędzy B15-b202. klasa betonu b25 1 - w cenie 2,45 zł / szt ( w okolicach Knurów, Rybnik, Gliwice z transportem 2,90) - przy ilości (14 palet x 72 szt=1008 szt) 2. cenie 2,90 / szt ( w podobnych okolicach z transportem i HDS - +- 3 zł / km z Gliwic - wchodzi 10 palet po 60 szt. = 600 szt. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt :696 325 520 - Arek lub mailem : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.04.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wesolutkiego Alleluja i baaardzo mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 11.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 smacznego jojka ps: swieta a ja dzis cialem flexą i spawalem na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 11.04.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img145.imageshack.us/img145/1141/easter04h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 13.04.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Udanego Dyngusa dla wszystkich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 15.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam WszystkichWalcze z budowa na zamysłowie (obecnie zakopuje fundamenty czy jak sie to zwie) i dajcie jesli mozecie jakies namiary na tani pasek z dowozem oczywiscie i moze na najtansza firme ktora robi przylacza wody jesli znacie. Pozdrawiam i niech was sily i checi nie opouszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 16.04.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich Walcze z budowa na zamysłowie (obecnie zakopuje fundamenty czy jak sie to zwie) i dajcie jesli mozecie jakies namiary na tani pasek z dowozem oczywiscie i moze na najtansza firme ktora robi przylacza wody jesli znacie. Pozdrawiam i niech was sily i checi nie opouszczaja Ci co sprzedają tanio piasek nie mają transportu tam gdzie mają transport piasek już bedzie trochę droższy - ja kupowałem u Matuszka w Wodzisławiu drugi gatunek 25 pln za tonę - przy zakupie 15 ton i więcej transport gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 16.04.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich Walcze z budowa na zamysłowie (obecnie zakopuje fundamenty czy jak sie to zwie) i dajcie jesli mozecie jakies namiary na tani pasek z dowozem oczywiscie i moze na najtansza firme ktora robi przylacza wody jesli znacie. Pozdrawiam i niech was sily i checi nie opouszczaja Ci co sprzedają tanio piasek nie mają transportu tam gdzie mają transport piasek już bedzie trochę droższy - ja kupowałem u Matuszka w Wodzisławiu drugi gatunek 25 pln za tonę - przy zakupie 15 ton i więcej transport gratis. ale ten gratis to chyba tylko w najbliższej okolicy podejrzewam że ja osobiścia najtaniej dostanę w Lubarze, bo tam mam najbliżej - 2km(koszty transportu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiJ100 17.04.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 w nawiązaniu do wcześniejszego posta - wykop zrobiony - jak ktoś potrzebuje czarnej ziemi to mam do oddania ok. 3 do 4 wywrotki na już. Szczegóły Czerwionka 662179054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 19.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Mam pytanie w jakich cenach jest dobrze kupić wełnę mineralną na ocieplenie poddasza ostatnia propozycja jaka znaleźliśmy to 16 zł za 15 cm - metrową grubość czy to cena dobra czy szukać dalej aha i jeszcze jedno pytanie nie znam się bardzo na rodzajach a jest ich kilka który najlepiej wybrać. Rozglądamy się także za membraną dachową różnie różne osoby doradzają czy coś na ten temat też moglibyśmy się dowiedzieć, ponoć z netu idzie dość tanio ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts