pstryczek_elektryczek 19.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Mam pytanie w jakich cenach jest dobrze kupić wełnę mineralną na ocieplenie poddasza ostatnia propozycja jaka znaleźliśmy to 16 zł za 15 cm - metrową grubość czy to cena dobra czy szukać dalej aha i jeszcze jedno pytanie nie znam się bardzo na rodzajach a jest ich kilka który najlepiej wybrać. Rozglądamy się także za membraną dachową różnie różne osoby doradzają czy coś na ten temat też moglibyśmy się dowiedzieć, ponoć z netu idzie dość tanio ją kupić. Hurtownie znam od ok 10 lat. http://www.allegro.pl/item613613918_welna_szklana_uni_mata_gr_150mm_isover_promocja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smarki 20.04.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Wszystkich Walcze z budowa na zamysłowie (obecnie zakopuje fundamenty czy jak sie to zwie) i dajcie jesli mozecie jakies namiary na tani pasek z dowozem oczywiscie i moze na najtansza firme ktora robi przylacza wody jesli znacie. Pozdrawiam i niech was sily i checi nie opouszczaja Popytaj tutaj - 668 146 638, transport czteroosiówką. Zobacz tez to - http://www.allegro.pl/item609328839_piasek_zwir_kruszywa.html Najtaniej to wiadomo od sąsiada za miedzą który akurat wykop robi, ale to prawie jak wygrana na loterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smarki 20.04.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Szukam stempli budowlanych na już - ok 100szt, długość najlepiej ok. 270cm. Jak ktoś ma niech da znać - tel. 600 288 658 lub tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajanusz 21.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 WitajcieU nas po przerwie zimowej wreszcie ruszyło. Murarze wczoraj zaczęli murować ściany fundamentowe.Przyjmę ziemię i gruz.Witaj MyszkaGdzie budujesz, bo my w Radoszowach ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 21.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A mi się dzisiaj murarz wygrażał "wiechą" na ścianach fundamentowych jutro . Wyłazimy z ziemi, hip, hip hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 22.04.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wyłazimy z ziemi, hip, hip hura to zazdroszcze, najgorsze już za Wami bo my dopiero włazimy w ziemie a kopania jest troche pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tak więc już kiedyś obiecywałam, ze jak się wprowadze to zrobimy nasiadówę w fajnym gronie - co prawda ja nie z Rybnika ale ludzie z tego wątku są mi niezmiernie bliscy, więc wychodze z propozycją coby się w moich skromnych progach spotkać jak za starych czasów u Edzi .... co wy na to? wiem, ze Edzia bedzie , z piejarem się Edzia skontaktuje ...czekamy na pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 22.04.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witajcie U nas po przerwie zimowej wreszcie ruszyło. Murarze wczoraj zaczęli murować ściany fundamentowe. Przyjmę ziemię i gruz. Witaj Myszka Gdzie budujesz, bo my w Radoszowach ? Pozdrowionka no my w Kokoszycach będziemy wybywać z Rydułtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tak więc już kiedyś obiecywałam, ze jak się wprowadze to zrobimy nasiadówę w fajnym gronie - co prawda ja nie z Rybnika ale ludzie z tego wątku są mi niezmiernie bliscy, więc wychodze z propozycją coby się w moich skromnych progach spotkać jak za starych czasów u Edzi .... co wy na to? wiem, ze Edzia bedzie , z piejarem się Edzia skontaktuje ...czekamy na pozostałych Jestem ...za Pozostali dostali cynk na priv. Piejara biorę na siebie. Najważniejsze to selimma zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 zajmę się motywowaniem selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 acha... oczywiście jeśli ktokolwiek jeszcze z pobliskich ludzików miał ochotę zajrzeć do mnie , to serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 23.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 23.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Daggulka ja chętnie przyjadę mam zaległą obiecaną kawkę na tarasie .... Edzia do mnie pisała :0 Pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterzolt 23.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Szukam stempli budowlanych na już - ok 100szt, długość najlepiej ok. 270cm. Jak ktoś ma niech da znać - tel. 600 288 658 lub tutaj. Ja mam do opchnięcia jakieś 100 stępli (nie wiem dokładnie) na zebrzydowickiej - po 4.5 zeta za sztukę tel. do mnie 601142773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Piejara biorę na siebie. No i wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No to może jakieś propozycje terminu co?U mnie w majowe weekendy pełny luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no to po co czekać nie wiadomo ile .... to może w niedzielę 10 maja? pasuje wszystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 23.04.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. Witam! Ja jestem umówiony z murarzami na 9 tys. poziom zero(bez piwnic), i po 12 tys. za każdy poziom. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 23.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. 30 tyś SSO całość z kominami, izolacjami etc. dom 150m użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozek_zory 23.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam. Interesuje mnie ile Państwo płacili za koszta robocizny. Chodzi mi o przybliżone ceny np. za wymurowanie piwnicy/parteru/piętra, wykopanie fundamebtów, wykonanie zbrojenia, dachu itp. Pozdrawiam.. moje ceny z roku 2007/2008: - 4tys kondygnacja - 4tys strop W sumie calosc (piwnice, parter, poddasze) 20tys bez dachu. W tym bylo wszystko po drodze, a wiec kominy z cegly, schody betonowe itp. Ekipa rozpoczynala prace od murowania piwnicy - lawy fundamentowe wykonalem we wlasnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts