EDZIA 11.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nooo, kochani .... było naprawdę super ...trza nam się częściej spotykać ....a kto zapomniał naklejki? No i ja wpadłam podziękować za miłe spotkanie.Jesteście bardzo sympatyczni. Daga popieram w całej rozciągłości, ze koniecznie trzeba się spotykać częściej A naklejka chyba Andrzeja została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.05.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jaka naklejka Jakieś pokątne naklejki były ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie pokątne a prostokątne a właściwie kwadratowe Ja mam chyba ze 3 sztuki to mogę odstąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Pytanie do tych co maja piwnice: jak duże macie w nich okna? mi projektant zaproponowała 60x40...a takie wydają mi się jakoś małe... Zadnych okien! Nie podobaja mi sie okna w piwnicy. Bedziesz musial rolety kupowac jak sobie tam bachniesz kino domowe A i zlodziej bedzie mial troche latwiej. Tylko wentylacje trzeba dobrze zaprojektowac bo bez okien i kratek nawiewnych nie ma wentylacji grawitacyjnej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie pokątne a prostokątne a właściwie kwadratowe Ja mam chyba ze 3 sztuki to mogę odstąpić. Nawet nie wiem o czym rzecz, ale ja pazerna na wszystko Przywieziesz mi na nastepne spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 to są takie żółte naklejki z logiem muratora .... ja miałam naklejona na tablicę informacyjna i na dom ... teraz juz nie mam żadnej bo tablica zdjęta a na dom położono tynki ale skoro ta jedna mi została bo ją Andrzej zapomniał to se może na szybe w samochodzie przykleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie podobaja mi sie okna w piwnicy. A mnie się bardzo podobają i zachęcam do ich wykonania. Niezdecydowanych zapraszam do zwiedzania moich piwnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie podobaja mi sie okna w piwnicy. A mnie się bardzo podobają i zachęcam do ich wykonania. Niezdecydowanych zapraszam do zwiedzania moich piwnic ja zwiedzałam piejara piwnice .... takich piwnic jak on to nikt chyba nie ma ..... kafelki wszędzie , czyściutko, bielutko ... pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 11.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 może warto spytać w Lubarze? ostatnio w sobotę w późnych godzinach szukałem jakiegoś ich pracownika (bezskutecznie) i zapuściłem się aż do samego końca magazynu...wydaje mi się że coś takiego widziałem....mam osobiście 2 takie zbiorniki, ale jak przestaną mi być potrzebne, to już są na nie chętni dałem 130zł za szt. A można wiedzieć gdzie je nabyłeś czy odkupiłeś od kogoś czy ze sklepu jakiegoś czy hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 11.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jak ktoś ma na zbyciu taki paletopojemnik zdatny do użytku to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMN 11.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 WitamMam pytanko,porotherm 25(klasa 150)- 5.95brutto ,dostawa+rozładunek gratis.Czy to dobra cena (budowa Żory),ewentualnie podajcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 11.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 może warto spytać w Lubarze? ostatnio w sobotę w późnych godzinach szukałem jakiegoś ich pracownika (bezskutecznie) i zapuściłem się aż do samego końca magazynu...wydaje mi się że coś takiego widziałem....mam osobiście 2 takie zbiorniki, ale jak przestaną mi być potrzebne, to już są na nie chętni dałem 130zł za szt. A można wiedzieć gdzie je nabyłeś czy odkupiłeś od kogoś czy ze sklepu jakiegoś czy hurtowni od moich wykonawców. Mieli ze swojej poprzedniej budowy. podpytam ich w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 11.05.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Nie podobaja mi sie okna w piwnicy. A mnie się bardzo podobają i zachęcam do ich wykonania. Niezdecydowanych zapraszam do zwiedzania moich piwnic stanęło w końcu na 80x60. jak się okażą za duże, to zawsze można zmniejszyc A Piejar, ciebie moja wizyta nie ominie, już ty się nie bój Nie tylko w kwestii piwnic ale i OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 adiqq ... bardzo dobra decyzja, mam nadzieje, że pompa ciepła to nie decyzja ostateczna i piejar Ci przegada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.05.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ... ciebie moja wizyta nie ominie Zapraszam. A od pompy ciepła nie zamierzam odwodzić absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.05.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 hm ...to może niech przyjedzie jeszcze raz do mnie - jak mu naopowiadam to zaraz zmieni zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Panowie i Panie - dawalem tutaj pare postow wczesniej namiar na taniego goscia od piasku i bergi -> COFAM - dajcie spokoj, o ile zwir i piasek pol roku temu jakos przywiozl tak na przywoz bergi umawial sie ze mna 5 razy - dwa razy czekalem na goscia po pol godziny, potem nie odbiera telefonow, a jak juz odbierze to sie bezsensu tlumaczy i mowi, ze jutro bedzie na pewno.. I tak juz miesiac minal i bergi nie widac.. I bardzo dobrze, bowiem znalazlem IDEALNY material na podsypki, o taki: http://www.vknpolska.pl/oferta/oferta2.php To tylko opis. Sprzedaja to gdzies pod elektrownia rybnicka - niedosc, ze wazy tylko 1,1t / m3 (normalny piasek 1,6t / m3), zageszcza sie ponoc perfekt (zalatwia mi to gosc ktory od lat wykonuje bruki i podsypki robi tylko i wylacznie tym), to jeszcze jest super tanie - 7 pln / t ! Mam juz zamowione cztery wanny po 25t - material wyjdzie jedyne 700 pln Transport nie wiem ale i tak calosciowo pewnie polowe taniej niz ta nieszczesna berga. Nie daje namiarow bo najpierw to sprawdze pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMN 11.05.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 porotherm25 ,dajcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 11.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 porotherm25 ,dajcie jakieś namiary Pytałeś w Lubarze, Handlobudzie, Budozbycie ?????? Tańszy 25 jest Leier z tego co wiem, ale nie wiem jak jakościowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 12.05.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Ja w lutym wyczesałam za 5,50 z Lubaru ale Leier nie narzekają na niego a poco przepłacać jak i tak trzeba ocieplać z dowozem i rozładunkiem na sztuce wielkiej różnicy nie ma ale jak kupujesz na całą budowę to zawsze się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts