sylwiap-w29 21.05.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam ...pochwalę się tym że dziś zalano nam fundamenty ... jupi teraz to już się będzie kulało ... tak myśle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 22.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ewus - tak na szybko znalazłem kilka linków....może to coś pomoże....to tak odnośnie drewna jeszcze...gdzieś też czytałem że ludzie dawają panele przeznaczone pod podłogówkę....ale szczegółów nie pamiętam. Będę szukać, jak będzie tak daleko... http://forum.muratordom.pl/drzewo-egzotyczne-czy-to-mozliwe,t47627.htm?highlight=drzewo%20pod%B3og%F3wka http://forum.muratordom.pl/ogrzewanie-podlogowe-a-parkiet-debowy,t103386.htm http://forum.muratordom.pl/ogrzewanie-podlogowe-pod-drewnem-w-sypialni,t114557.htm?highlight=ogrzewanie%20pod%B3owgowe http://forum.muratordom.pl/jaki-parkiet-mozaika-przemyslowy-na-ogrzewanie-podlogowe,t114250.htm?highlight=ogrzewanie%20pod%B3owgowe http://forum.muratordom.pl/ogrzewanie-podlogowe-a-parkiet,t103336.htm?highlight=ogrzewanie%20pod%B3owgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 22.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dziękuje Adiqq . Poedukuję się mocno ) Jak pamiętasz wałkowałam ten problem z Ghostem u Daggulki Sylwiu - gratulacje ogromne )) teraz w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 rzecz gustu, ale w domu to jednak jakiś gres A dlaczego gres ??? za i przeciw poproszę bo troszkę kołowata jestem. bo ja tak mam A konkretniejsze argumenty , Jamles wybacz to za mało , że Ty tak masz czytałem muratora, forum, onkel w Niemcach tak mo i śledziłem mieszkanie Kasiorka i zapadła decyzja, że dajemy gres polerowany kupowałem w Gliwicach w Sanimexie cena chyba 65zł/mkw to była promocja, takie gresy, który nam się (żonie) lepiej podobały kosztowały ponad stówę za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 22.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam Przymierzam się do rozpoczęcia budowy w Rybniku. Mam nadzieję, że wesprzecie mnie kilkoma radami w przyszłości. I od razu pierwsze pytanie Czy macie lub znacie kogoś kto ma do sprzedania garaż blaszany na budowę? Nówki są po 1300 i wydaje mi się, że to trochę drogo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 22.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 rzecz gustu, ale w domu to jednak jakiś gres A dlaczego gres ??? za i przeciw poproszę bo troszkę kołowata jestem. bo ja tak mam A konkretniejsze argumenty , Jamles wybacz to za mało , że Ty tak masz czytałem muratora, forum, onkel w Niemcach tak mo i śledziłem mieszkanie Kasiorka i zapadła decyzja, że dajemy gres polerowany kupowałem w Gliwicach w Sanimexie cena chyba 65zł/mkw to była promocja, takie gresy, który nam się (żonie) lepiej podobały kosztowały ponad stówę za metr. Ja jeszcze jestem w trakcie czytania, ale granit już zamówiłam )) i do tego żeby "ocieplić" wstawkę z drewna, nawet wiem jakie drewno bo mi pasuje do ogólnej wizji. Zobaczę co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 22.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam ja mam mniejsze powody do chwalenia się ale choć dla mnie to i tak ogromny krok do przodu - - jutro kopiemy dół pod dom . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam ja mam mniejsze powody do chwalenia się ale choć dla mnie to i tak ogromny krok do przodu - - jutro kopiemy dół pod dom . Pozdrawiam dół jest ważny, bez dołu nie byłoby domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasdzi 23.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Gdzie można dostać tani cement i jak się kształtują ceny betonu B15 i B 20 W srode zalewalem lawy i z bukowa jest beton najtanszy B-20 213zl z gruszka a B-15 195zl razem z pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 24.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 przy takiej cenie b15 nie oplaca sie krecic w betoniarce, dodajmy 90zl kruszywo (po 40zl/tona mieszanki), 10 worów cementu,prund,woda - juz przekroczylo. Gdyby nie ta doplata za transport to chetnie lałbym towarowym i podmurówki i inne ciulstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 24.05.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Gdzie można dostać tani cement i jak się kształtują ceny betonu B15 i B 20 W srode zalewalem lawy i z bukowa jest beton najtanszy B-20 213zl z gruszka a B-15 195zl razem z pompa u nas wyszło trochę drożej...230 zł B-20 beton z Lubaru ale podkreślam że zamawialiśmy beton w dniu wylewania, dlatego myślę że mogłoby być jeszcze nieco taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coen 25.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Czy mozecie polecić jakąś firmę z regionu od tynków, najlepiej sprawdzonych na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 26.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nówki są po 1300 i wydaje mi się, że to trochę drogo. Jakieś 4 lata temu dałem 1400 za nówkę więc widać że nawet staniały . Napisz do graszki z tej grupy. Ona kupiła ode mnie, może już nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 26.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 tak ze słyszenia .....daj se siana z Piastem i ........ z Atexem Ale dlaczego konkretnie? Jakieś zarzuty? Oszukują dodając kamienia czy jak? I jaką mam alternatywę? Hastech z 720zł/tonę z Chwałowic. Jeszcze jakieś w okolicy lub z transportem? Piast z natury ma gorszy węgiel, a w Atexie mają brunatny z Czech, jakiś z Ukrainy z Murcek, Piasta, pewnie też z Chwałowic i innych też, mają kruszarki, sami workują ..... ale ja tylko słyszłem, nieużywam ekogroszku Wiem, że Piast kiepski, dlatego pytałem o ile Piekary lepsze od Chwałowic. I na to pytanie nie odpisałeś. A że w Atexie mają też brunatny to wiem, ceny na brunatny mają odpowiednio niższe, co i tak nie skłoni mnie do palenia nim w moim piecu. Natomiast jeśli nieużywałeś ich węgla i nie masz doświadczeń, to napisz skąd słyszałeś, że fałszują - bo takie oskarżenie przed chwilą przedstawiłeś i wypada je podeprzeć jakimś dowodem. Zwłaszcza, że w październiku 2007 sam ich polecałeś na tym forum. My bierzemy od pewnego czasu z Atexu i jestesmy bardzo zadowoleni, raczej nie mieszaja, popiolu nie zostaje prawie wcale, na pewno nie jest zbyt tanio, ale chociaż pewnie, bo braliśmy kiedyś tutaj z Ryubnika z jakiegoś składu opałowego, to naprawdę groszek tragiczny, chyba mieszany.. ile włożyliśmy, prawie tyle samo wyjeliśmy, więc mogę polecić, ale nie wiem dokładnie który bierzemy, ponieważ mąż zawsze zamawia. W razie czego jorgus pisz, to zapytam męża i napiszę Ci dokładnie jaki kupujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 26.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mam pytanko, bo wcześniej pytałam, ale chyba gdzieś umkneło, więc pytam ponownie Szukam taniej i dobrej ziemi ogrodowej, najlepiej gdzieś w Rybniku, lub Wodzisławiu, żeby było niedaleko... Czy macie może jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.05.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Mam pytanko, bo wcześniej pytałam, ale chyba gdzieś umkneło, więc pytam ponownie Szukam taniej i dobrej ziemi ogrodowej, najlepiej gdzieś w Rybniku, lub Wodzisławiu, żeby było niedaleko... Czy macie może jakieś namiary? w piaskowni w Pilchowicach jest humus, ale czy dobra to nie wiem, raczej czarny piasek pH pomiędzy 7 a 8, ale dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 27.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nówki są po 1300 i wydaje mi się, że to trochę drogo. Jakieś 4 lata temu dałem 1400 za nówkę więc widać że nawet staniały . Napisz do graszki z tej grupy. Ona kupiła ode mnie, może już nie potrzebuje ja dałem 750 za używany...co ciekawe, facet sam się do mnie zgłosił, zamieściłem tylko ogłoszenie na http://www.rybnik.com.pl , nie pamiętam dokładnie w jakim dziale, ale chyba motoryzacja to było, za parę dni facet zadzwonił i szybko dobiliśmy targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgielka 27.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 jamles, wielkie dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 27.05.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 coen, jeśli chodzi o firmę do roboty elewacji to polecam tą http://www.zrb-pila.com.pl/bdumk.htm . Zrobili u nas robotę na 6-stkę, ale nie są tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 27.05.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Odkupie deski na szalunki. Proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts