piejar 04.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Sprzedawcy od zawsze straszą że zdrożeje. Ale jak drożeje to kupujcie póki tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 04.06.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No nie straszą ( podrażały porothermy nam fakro okienka też ( wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 04.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No nie straszą ( podrażały porothermy nam fakro okienka też ( wrrrrrrrrrrrrr Ale Ewus to było do przewidzenia bo w okresie zima, wczesna wiosna zawsze jest taniej a później ciut drożeje, mam nadzieję że aż tak nie podrożały co? By the way porotherm już mam kupiony od lutego ale też nie wiem czy nie trzeba będzie dokupić, okien też jeszcze nie mam (przymierzamy się do Fakro) ale to raczej w przyszłym roku... Lepiej nie robić paniki bo sprzedawcy rzeczywiście zaczną podnosić puki co jeszcze mamy w miarę tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 04.06.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam, poszukujemy ekipy do wylewek........najlepiej wylewanych z agregatu...... z góry dzięki za info.... pozdrawiam Kasia Namiary poszły via PW. Jorguś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 06.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 To ja również poproszę o te namiary na solidne wylewki. Z góry dzięki. A tak przy okazji. Czy ktoś może polecić/odradzić firmę Inter-Decor z Żor w zakresie wylewek właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marwal 06.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 może jakąś kwaterę nad polskim morzem możecie polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 07.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 może jakąś kwaterę nad polskim morzem możecie polecić ? Polecam kamienicę ogrodową w centrum Sopotu http://www.ogrodowa20.pl/glowna.php rewelacyjna lokalizacja parking itp. Byłem kilka lat temu jeszcze przed remontem (można było wynajmować pokoje na "sztuki") ale dla dużych rodzin myślę super oferta.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 07.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Odradzam każdemu tartak pana Kuligi z Suszca.Ktoś mi go polecił i wziąłem deski na szałowanie.Okazało się , że rzadko która jest prosta. Budowlańcy nieżle się z tego powodu nakleli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 08.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam Czy ma ktoś może namiary na dobrą ekipę budującą w YTONG-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 08.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Słuchajcie o jaką moc przyłączeniową wnioskowaliście do Vattenfalla na czas budowy?I ile płaciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 My wnioskowaliśmy o 10kW,chyba ok.102zł za 1kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 09.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wnioskuj o moc rzędu 7-10 kW, czyli zabezpieczenia 16A-20A.Mniejsze zabezpieczenia będzie wyrzucać przy włączaniu urządzeń typu szlifierka, piła, spawarka, pompa... Oczywiście więcej mocy nie zawadzi, ale raczej nie skorzystasz z tego za co zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 09.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A rozumiem, dzięki. A słyszałam gdzieś, że jak się wnioskuje mniej a jak już podłączy ZE wnioskuje się o zwiększenie to wtedy jest taniej? Ale czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 09.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ktoś Ci namieszał trochę.Opłata za przyłączenie energii wynosi ILOŚĆ kW x STAŁA CENA.Jeśli teraz zamówisz 5kW to zapłacisz ~500zł, jeśli domówisz później kolejne 5kW to zapłacisz znów ~500zł. Czyli dokładnie tyle samo co zamawiając od razu 10kW. Prąd budowlany jest droższy i zamawiając go należy zastanowić się nad mocą i czasem użytkowania. Te niuanse powinien Ci wyjaśnić Twój "nadworny" elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruter 10.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam! Sprzedam pozostałości po budowie deska szalunkowa (wystarczyła na strop 84m2+schody) paleta porotherm 30cm+kilka sztuk 25cm Oddam gruz (max jedno auto) telefon 791 566 046 Odbiór z Gaszowic Aktualizacja, Deski i kamienie sprzedane, pozostały kantówki 8x8cm, dosyć długie odcinki (4,5m 3,5m). Za jakieś 2 tygodnie będą również stemple( ponad 200szt.) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 10.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki wielkie za dokształcenie prądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 10.06.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Czy mozecie polecić jakąś firmę z regionu od tynków, najlepiej sprawdzonych na własnej skórze Na własnej skórze to nie ale u sąsiada robiła firma INSTAL MIX z Rudyszwałdu i odwalili kawał dobrej roboty tynk jednolity bez przebarwień. Namiary znajdziesz w necie wstukaj INSTAL MIX Marcin Pawełek i ci wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 10.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 A co dokładnie ci jest potrzebne? Projekt? Położenie instalacji? Remont starej? Solary? Pompa ciepła? Inne? Pytanie zadałeś trochę ogólne, tak jakbyś spytał - potrzebny mi mechanik... W sumie masz rację Potrzebuję kogoś kto mi zaprojektuje / wykona instalację CO - częściowo będzie podłogówka, częściowo grzejniki, kocioł węglowy, zasobnik. To raczej wszystkie założenia. polecam tego człowieka Dawid Piszczan tel.501266042. Robi CO. kompleksowo u mnie będzie robił dokładnie takie jak u ciebie+solary widziałem robione przez niego instalacje działają bez zarzutu. PZDR A tak przy okazji spytam z jakiej firmy brać lub nie brać okna+drzwi wejściowe możecie coś polecić (chodzi o okna plastikowe) niekoniecznie najtańsze chciałbym po prostu dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 10.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Szukam ekipy do ocieplenia dachu i zabudowy płytami G-K. Proszę o namary na sprawdzonych wykonawców na prv. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 10.06.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Szukam ekipy do ocieplenia dachu i zabudowy płytami G-K. Proszę o namary na sprawdzonych wykonawców na prv. Z góry dziękuję. O, mi też by sie ktoś taki przydał. Mam do docieplenia strop poddasza (nad nim jest nieużytkowy strych). Tak więc ja też poproszę o taki namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts