jamaju 26.06.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam, poszukujemy ekipy do wylewek........najlepiej wylewanych z agregatu...... z góry dzięki za info.... pozdrawiam Kasia Namiary poszły via PW. Jorguś. Mogę również prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 27.06.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 poszukujemy ekipy do wylewek. najlepiej wylewanych z agregatu. Namiary poszły via PW. Mogę również prosić o namiary? Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plessek 27.06.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja też poproszę o namiary na wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 28.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Hej wszystkim ja może nie rybnik ale zaraz koło. Moje pytanie to: 1. gdzie po piasek? 2. kaj zamówić beton na ławy? piasek najbliżej i najtaniej: masz do Utexu w Roszkowie (chyba) beton na ławy: CERAMOT w Bukowie (cegielnia) są chyba najtańsi w okolicy. Ja kupowałem 03.06.2009 i zapłaciłem 210 za m3 razem z pompą. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Poszło na priv. Ja tez, ja tez - szukam pilnie wylewkarzy -> Ci, co polecasz sa dobrzy ? Zacieraja mechanicznie ? Bede wdzieczny za namiary! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 29.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Adas i reszta: typ nazywa sie Olszar, jest z Czyzowic, tel. na priv moge podac.mozna u mnie zobaczyc robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.06.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Adas i reszta: typ nazywa sie Olszar, jest z Czyzowic, tel. na priv moge podac. mozna u mnie zobaczyc robote. Baaaardzo bylbym wdzieczny Nie wiesz jak on tam stoi z terminami ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jorgus1719501924 29.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Poszło na priv. Ja tez, ja tez - szukam pilnie wylewkarzy -> Ci, co polecasz sa dobrzy ? Zacieraja mechanicznie ? Bede wdzieczny za namiary! pozdr. Dobra, skoro tylu chętnych to podam tutaj, może mnie moderator nie wyrzuci... U mnie robili goście z tej firmy: Master-Bud Christian Stalmach, Żory, tel. (509) 429 503 Ja potrzebowałem tylko 40m2 w 3 piwnicach co jest problemem, bo za dużo na ręczne robienie, a trochę mało dla niektórych "agregatowców". Przywieźli piach i cement samowyładowczą ciężarówką, nadmiar cementu zabrali (piachu nie zabierają). Mają agregat z długimi wężami, niwelator do wyznaczania identycznego poziomu we wszystkich pomieszczeniach. Położyli folię, dylatacje do ścian, wylewkę. Na końcu całość zatarli mechanicznie (tarcza tak z pół metra na oko, napędzana silnikiem elektrycznym). Całość zrobili w 5 godzin. Oczywiście dalsze codzienne polewanie do utwardzenia zostawili już mnie. Po dwóch dniach jak się szara zaczęła robić zacząłem polewać. Ceny nie podaję, bo zależy od grubości wylewki i stopnia nierówności podłoża. U mnie grubość wyszła od 3,5cm (w kilku najcieńszych miejscach), przeciętnie ok. 5-6cm do prawie 10cm w nagłębszych dziurach. Ale jestem zadowolony z efektów - równo, nie pęka, nie pyli. Czekam już na kafelkarza, który ma wykończyć całość gresem szkliwionym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 29.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 adam pod koniec kwietnia to byla kwestia 2 tygodni, bo bardziej mi tak pasowalo, wiadomo 1 dzien.Z tego co wiem to moj dom byl jakims setnym w tym roku, takze respecta a robota elegancka i klienta sie sluchaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.06.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 adam pod koniec kwietnia to byla kwestia 2 tygodni, bo bardziej mi tak pasowalo, wiadomo 1 dzien.Z tego co wiem to moj dom byl jakims setnym w tym roku, takze respecta a robota elegancka i klienta sie sluchaja. Dzieki wszystkim! Podzwonilem tez troche po ogloszeniach i znalazlem jednego sensownego fachmana, ktory na haslo "czy zacieracie mechanicznie?" nie odpowiedzial "tak, wylewki robimy agregatem" i dodatkowo uzywa niwelatora laserowego I rzeczywiscie terminy sa calkiem krotkie - najdluzej czeka sie w firmach, ktore robia zarowno tynki jak i posadzki.. Same posadzki niektore firmy robia 350m2 / dzien jak sie dowiedzialem - rzeczywiscie respekt pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 02.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mam pytanko, możecie polecić, sprawdzonego / wymagającego kierownika budowy? Takiego który przypilnuje mi cały kramk jaki przewiuje sie przez mój przyszły domek, no i jak bedzie trzeba to doradzi? Budwa rybnik / kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 06.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam Za jakiś czas będą mi potrzebne stemple, tak na 2,70 m około...może ma ktoś do odsprzedania używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 06.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Już pytałem ale pytanko pozostało bez odzewu więc zapytam ponownie. Polećcie mi proszę firmę na naszym terenie produkującą okna, czy ktoś z was miał do czynienia z firmą Termo-Profil z Wodzisławia Śl. To samo pytanko a w zasadzie prośba dotyczy bramy garażowej. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Kochani, bardzo proszę Was o pomoc : PILNIE POSZUKUJĘ TYNKARZY !!!!!! Osobiście skłaniam się do tynków cementowo-wapiennych, ale mogą tez być gipsowe. Sprawa jeszcze do rozstrzygnięcia. Proszę Was o namiary SPRAWDZONYCH i NIEDROGICH ekip. W miarę możliwości proszę również o podanie ich cen za metr kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 07.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Za jakiś czas będą mi potrzebne stemple, tak na 2,70 m około...może ma ktoś do odsprzedania używane? Moje stemple będą wolne gdzieś w połowie sierpnia, jak się harmonogram robót nie opózni...część stempli krótsza(piwnica), ale dokupywałem 50 szt 2,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 07.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Już pytałem ale pytanko pozostało bez odzewu więc zapytam ponownie. Polećcie mi proszę firmę na naszym terenie produkującą okna, czy ktoś z was miał do czynienia z firmą Termo-Profil z Wodzisławia Śl. To samo pytanko a w zasadzie prośba dotyczy bramy garażowej. Z góry dzięki Znajomi kupowali tam - tyle że okna. - w oddziale w pszowie. Są bardzo zadowoleni z okien i z z montażu - 12 chłopa przyjechało i bardzo szybko zamontowali wszystkie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 07.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Już pytałem ale pytanko pozostało bez odzewu więc zapytam ponownie. Polećcie mi proszę firmę na naszym terenie produkującą okna, czy ktoś z was miał do czynienia z firmą Termo-Profil z Wodzisławia Śl. To samo pytanko a w zasadzie prośba dotyczy bramy garażowej. Z góry dzięki Znajomi kupowali tam - tyle że okna. - w oddziale w pszowie. Są bardzo zadowoleni z okien i z z montażu - 12 chłopa przyjechało i bardzo szybko zamontowali wszystkie okna. Dzięki za info. Pytałem o nich bo wczoraj byłem wycenić okna właśnie tam i firma wydawała mi się bardzo profesjonalna i rzetelna. Więc chyba się na nich zdecyduję jeżeli cena będzie konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 07.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Za jakiś czas będą mi potrzebne stemple, tak na 2,70 m około...może ma ktoś do odsprzedania używane? Niedługo będziemy mieć stemple do odstąpienia (przełom lipiec/sierpień) jest ich ponad 500 szt. Proszę o namiary na sprawdzonych instalatorów elektr. i c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Proszę o namiary na sprawdzonych instalatorów elektr. i c.o. Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 07.07.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Już pytałem ale pytanko pozostało bez odzewu więc zapytam ponownie. Polećcie mi proszę firmę na naszym terenie produkującą okna, czy ktoś z was miał do czynienia z firmą Termo-Profil z Wodzisławia Śl. To samo pytanko a w zasadzie prośba dotyczy bramy garażowej. Z góry dzięki bramę mam z firmy Gros - mają oddział w Rybniku na Gliwickiej. Jak narazie sprawuje sie OK. Cena tez była przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts