Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Mam do sprzedania pustaki Mega Max Kozłowice pozostałość po budowie.

Mega-Max 250/238 P+W w ilości 60 szt (1 paleta).

Cena 5.9zł za sztukę.

http://www.cerpol.com.pl/pustak-mega-max-250-238p+w.php

Mega-Max 300/238 P+W w ilości 240 szt (3 palety)

Cena 5.9zł za sztukę.

http://www.cerpol.com.pl/pustak-mega-max-300-238p+w.php

Lokalizacja Nieborowice ok 8 km od Gliwic, odbiór własny.

Kontakt pod nr 669988134.

Witam na Forum.

Nigdy nie miałem zamiaru się logować na forum i wypowiadać, ale czytając sobie kolejne posty po prostu musiałem zareagować na posty w stylu a ja kupiłem to tu a tu bez Fvat????? Jakim ciężko mózgowcem trzerba być żeby tak pisać.

Kolejna sprawa to na śląslu a już na pewno w okolicach wodzisławia, bez problemu można odnaleźć Kierbuda za mniej niż 2000zł i to takiego który pomoże a nie zaszkodzi.

Witam na Forum.

Nigdy nie miałem zamiaru się logować na forum i wypowiadać, ale czytając sobie kolejne posty po prostu musiałem zareagować na posty w stylu a ja kupiłem to tu a tu bez Fvat????? Jakim ciężko mózgowcem trzerba być żeby tak pisać.

Kolejna sprawa to na śląslu a już na pewno w okolicach wodzisławia, bez problemu można odnaleźć Kierbuda za mniej niż 2000zł i to takiego który pomoże a nie zaszkodzi.

Ty madrala a o co ci właściwie chodzi. Nie miałeś zamiaru a jednak napisałeś. Na tym forum ludzie sobie pomagają a nie wymądrzają się. Jak ci się nie podoba to nie pisz i nie czytaj, przepłacaj za wszystko i nie chciej porady od nikogo. Przeczytałeś dwa posty i wszystkie rozumy pozjadałeś. Na razie geniuszu budowlany.

PS. Wiem o co ci chodzi z tym pisaniem o Vat ale nie uważasz że to nie twoja sprawa, że ktoś podaje takie informacje, więc przestań się czepiać.

potrzebuję deskę czołową - gdzie udać się po coś takiego?

do pierwszego z brzegu tartaku?

Możesz uderzyć do tartaku w Czyżowicach ale nie do Euroclassu tylko tego mniejszego obok. Oni robią również dobrej jakości boazerię którą używa się jako podbitkę. Polecam brałem to od nich.

A skoro już piszę to czy ktoś może mi pomóc w znalezieniu w naszej okolicy firmy montującej przydomowe oczyszczalnie ścieków.

@sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann??

Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą.

tak ja tez tam byłem tylko pytam jakie wziołeś bo mają do wyboru Brügmann lub Salomon??

Brügmann, a dokładniej model Prestige VIP

Leoni dostałeś maila?

@sergiq77 a powiedz mi jakie okna wziołeś Brügmann??

Okna zamówiłem w firmie Termo-Profil z Wodzisławia http://www.termoprofil.eu/, dwóch moich znajomych ma od nich okna i bardzo sobie je chwalą.

tak ja tez tam byłem tylko pytam jakie wziołeś bo mają do wyboru Brügmann lub Salomon??

Brügmann, a dokładniej model Prestige VIP

Leoni dostałeś maila?

tak dostałem dzięki :D

a powiedz ile musiałes czekac na realizacje zamówienia?? i jaki kolor wybrałeś:)