CykuCyku 05.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie straszcie co wiem wiem dramatyzuje z tym oczekiwaniem ale ja już bym tak sobie podziałała na działce i budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 05.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ...Ogladasz te setki kolorowych, sphotoshowanych zdjec ... i dostajesz oczoplasu, a mozg sie lasuje ... Dokładnie tak. Jeszcze przez rok po zakończeniu budowy kiedy przejeżdżałem obok marketu budowlanego to na sam widok miałem mdłości Dobrze, że mam to z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 05.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Za aranżację salonu wzięła ode mnie 1 tys. zł. Namiary mogę wysłać, daj znać. ...to ja też poprosze namiary na tą fajną Panią ... do meblowania jeszcze mam daleko ale wole już teraz o tym myśleć, salon nie duży, mało ustawny i już teraz mnie to gryzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie straszcie co wiem wiem dramatyzuje z tym oczekiwaniem ale ja już bym tak sobie podziałała na działce i budowie Taaaaa, ja sobie podziałałam cały poniedziałek na powietrzu ( od godz. 7.00 ) z wyrównywaniem naszej działki ( w końcu skończyliśmy !!! ), ale ze względu na to, że był przymrozek zmarzłam jak diabli i teraz ścina mnie grypa. Świńska chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Sylwia, poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiR 05.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 NO a ja dostałam warunki w Vattenfalla. Prąd w kwietniu podłączą. Dobrze, że coś do przodu. Wodociągi dalej pod znakiem zapytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 05.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czyli w tym tygodniu, jak dobrze pójdzie będę miała trzy wyceny drzwi, ha ! To mi się podoba, uwielbiam takie castingi. A ja chętnie skorzystam, jak już wyrobisz sobie opinię z kim warto rozmawiać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 05.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 NO a ja dostałam warunki w Vattenfalla. Prąd w kwietniu podłączą. Dobrze, że coś do przodu. Wodociągi dalej pod znakiem zapytania... nie przejmuj się bo ja do dzisiaj nie mam wody na działce do budowy część mieliśmy z deszczówki a reszte od sąsiada...nie było żadnego kłopotu z wodą i jeszcze zostało, tak oszczędzaliśmy i zbieraliśmy każdą kapkę że trzeba będzie ją teraz wylać, żeby nie zamarzła w zbiorniku zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 05.11.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 otóż pani ta jest z Rogowa. Jest znakomita w tym co robi. I przesympatyczna, można powiedzieć, że się zaprzyjaźniłyśmy troszeczkę. Czy możesz mi podać namiary ja też jestem z Rogowa pewnie ją znam, wystarczy Imię i Nazwisko, albo do świętego spokoju daj numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 07.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mamy do sprzedania garaż blaszany, może ktoś jest zainteresowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 07.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 poproszę o informację na temat ceny garażu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 07.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Odkupie deski szałunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sergiq77 07.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Czyli w tym tygodniu, jak dobrze pójdzie będę miała trzy wyceny drzwi, ha ! To mi się podoba, uwielbiam takie castingi. A ja chętnie skorzystam, jak już wyrobisz sobie opinię z kim warto rozmawiać. Pozdr. Wirecki z tego co wiem to AGA zdecydowała się na tego stolarza którego ja jej poleciłem. Namiary masz kilkanaście postów wcześniej, tobie również polecam bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 08.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam pora się pochwalić po 5 miesięcznym boju sezon budowlany zamknięty to co było założone do zrobienia na ten rok wykonane tz domek z dachem. Mamy piękny dach na naszym domciu - fotki w dzienniku . Teraz czas odpoczynku psychicznego od budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba77 08.11.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 co do wnętrz polecam te studio projetów http://www.manufakturastudio.pl/main.php widziałem u znajomych gotową realizacje i chyba tez skorzystam z projektu łazienek i salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 08.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 jesli ktos szuka kolesia do gladzi (lub ewentualnie ocieplen) to moge z czystym sumieniem polecic. widze ze nie tylko ja mam problem z drzwiami wew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 08.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 orientujecie sie gdzie mozna kupic najtaniej pianke do styropianu? bede duzo tego potrzebowac....zreszta nie tylko tego. Chce juz kupic jak najwiecej materialow tych co moge, zeby zaraz na poczatku stycznia złożyc wniosek na zwrot vatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 jesli ktos szuka kolesia do gladzi (lub ewentualnie ocieplen) to moge z czystym sumieniem polecic. widze ze nie tylko ja mam problem z drzwiami wew Dawales jeszcze na "nasze" tynki gladzie ?? Czy gipsowales poddasze? Ja zamierzam je w srode potraktowac Sniezka Grunt, wczesniej przecierajac lekko papierem sciernym zeby poodpadaly te drobne ziarenka:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.Bud 08.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 adas, szlifowalem żyrafą z krazkami 80, potem gruntowalem i bylo juz ok .........ale pomyslalem o jednym: wszelkie poprawki czy inne drobne naprawy na naszym tynku bedzie widac roznice miedzy ori, probowalem nawet filcowac ale z efektu nie bylem zadowolony,a taka gladz to wezmiesz kazda lepsza to tu poprawisz , tam i nie widac czy cos bylo robione,a napewno jeszcze nie raz trzebabedzie co kuc albo ciac. gladzie dalem : pierwsza warstwa twarda alpol 021 a potem 022 i euromix. teraz szlifuje i jest luksior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 08.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 adas, szlifowalem żyrafą z krazkami 80, potem gruntowalem i bylo juz ok .........ale pomyslalem o jednym: wszelkie poprawki czy inne drobne naprawy na naszym tynku bedzie widac roznice miedzy ori, probowalem nawet filcowac ale z efektu nie bylem zadowolony,a taka gladz to wezmiesz kazda lepsza to tu poprawisz , tam i nie widac czy cos bylo robione,a napewno jeszcze nie raz trzebabedzie co kuc albo ciac. gladzie dalem : pierwsza warstwa twarda alpol 021 a potem 022 i euromix. teraz szlifuje i jest luksior Kurde nie chce mi sie gipsowac 700m2 A probowales uzywac dokladnie tej samej warstwy ostatecznej, co nasi tynkarze uzywali ? To byla o ile pamietam "szlichta cementowa", tylko jakiej produkcji ? Chyba nie alpola, to bylo opakowanie z misiem na opakowaniu - nie pamietam producenta Marcin mowil, ze mam tego uzywac i wyjdzie identycznie! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts