Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...twardo stoję w przekonaniu , że nie ma wprowadzania

dopóki wszystko nie będzie gotowe

I to jest słuszna koncepcja.

Wesołych Świąt.

to ja do dzisiaj mieszkałbym u teściowej i myślę, że większość budujących wprowadza się

do niewykończonych domów, wszystko zależy od kasy, czasu(jeżeli robi się samemu)

i warunków w jakich się mieszka

poświąteczne bry :D

Ależ ja, nie żeby krytykować, znam siebie i wiem, że wykańczanie trwałoby lata,

więc nie będzie przeprowadzania , ale nam się nie spieszy :))

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ ja, nie żeby krytykować, znam siebie i wiem, że wykańczanie trwałoby lata,

więc nie będzie przeprowadzania , ale nam się nie spieszy :))

Wszystko zalezy. Teraz za to moge wstac z wyra i w bokserkach np. kleic kafle czy klasc panele :p Wczesniej zanim sie zebralem na budowe to troche czasu mijalo, no i czas na dojazd, powrot (mimo ze mialem bardzo blisko to jednak to zawsze pare minut). Takze sa plusy i minusy :-)

pozdr.

ja mam 8 :)

No ja mialem ok 2-3km, w nocy przy braku ruchu na drogach dojezdzalem w 4 minuty ;-) W dzien ok 10 min. Tak czy siak - teraz w zimie dochodzi chocby czas ubierania sie etc - mozna z godzine w ciagu dnia na tym stracic a to bardzo duzo :-)

BTW. Wlasnie skonczylem klasc kafle na podlodze w lazience - 8m2 - 5h, robilem pierwszy raz w zyciu kladlem i wyszlo bosko! ;-) Maszynka do ciecia glazury z pompa wodna daje rade - idzie jak brzytwa, nie tepi kantow, rowno, szybko :)

Jak kto ma rowne tynki czy posadzki to polecam zrobic te kafle samemu - robota prawie tak prosta jak kladzenie paneli, a duzo mamony w kieszeni zostaje :-)

pozdr.

mam do Was pytanie zupełnie nie Świąteczne:)

Czy ktoś z Was miał do czynienia z oknami Aluplast??

Dostałęm bardzo konkurencyjną ofertę na okna ALUPLAST IDEAL 4000, jak jest wasza opinia na temat tej fimy i tych okien??

czekam o jak najszybsze sugestie i odpowiedzi bo czas mnie goni:)

I Wesołych Świąt dla Wszystkich!!!!

witam, my mamy Aluplast ideal 4000 Round line - kolor: orzech. Są super. A z jakiej firmy miałeś ofertę? Ja miałam z firmy KOL-DAR. Byłam i jestem zadowolona.

mam do Was pytanie zupełnie nie Świąteczne:)

Czy ktoś z Was miał do czynienia z oknami Aluplast??

Dostałęm bardzo konkurencyjną ofertę na okna ALUPLAST IDEAL 4000, jak jest wasza opinia na temat tej fimy i tych okien??

czekam o jak najszybsze sugestie i odpowiedzi bo czas mnie goni:)

I Wesołych Świąt dla Wszystkich!!!!

witam, my mamy Aluplast ideal 4000 Round line - kolor: orzech. Są super. A z jakiej firmy miałeś ofertę? Ja miałam z firmy KOL-DAR. Byłam i jestem zadowolona.

Firma z Gliwic ale dokładnie niepamiętam teraz nazwy, czyli moge śmiało kupować??