piejar 05.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Piejar padoł - jak wyście mie tak długo robili w ciu...a z tym piecym to jo Wos teraz z kasom Sebo8877 Ja, jo tak padoł ale tyn chop co to sprzedowoł mioł mie kajś i nie chcioł mi tego kotła sprzedać i nawet nie chcioł dyskutować. Każdy normalny hanys by go oloł ale mie zależało na tym kotle a lejków nikt sam nie sprzeduje poz nim. Kasa żech dostoł dzisio o 7:24 Głębokie ukłony dla pana Jarosława z firmy Malejka, który wykazał się dużym zrozumieniem i uratował całą sytuację. Kara - namiary poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Szukam Pana, który wywierci studnie tanio, oczywiście znacie takiego kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz123 06.10.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Witam wszystkich z Rybnika .Oczywiście mieszkam i buduje w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 hej ludkowie! Poszukujemy sprawdzonej ekipy wykonujacej tynki wewnetrze .Bierzemy pod uwage tynki tradycyjne i gipsowo-wapienne , grunt aby wykonawca byl solidny i niedrogi . Z gory dzieki za pomoc Witam! My też jesteśmy w trakcie castingu... Jeden gościu to już miesiąc nas zwodzi, co do spotkania.....Roboty nie chce czy co????Jak ma tak tynkować, jak umawaic się z nami.... Jak znacie kogoś "logicznego" - to proszę o namiary. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Akwarysta , jakie chcesz tynki miec? Czesc Morfeusz przeglądałem dzisiaj stare bambetle i znalazłem troche kaset TSA - no i sie buzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 07.10.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz123 07.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie A ja chętnie bym ci kogoś polecił ale niestety tych od tynków cem-wap. to miałem ciaproków a tych od gipsu maszynowego to też nie polecam (zaookrąglili sobie metrarz o 60m2 w górę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 TSA - klasyka. Jak to dobrze, że trzymamy w domu jeszcze magnetofony kasetowe.Jest to powód, by ich sie nie pozbywać Ach wspomnienia.... Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Ze tak powiem -mam widoki na pewną ekipe z tego co widze to dobrze robią przemysl te gipsowe tynki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Sprawa jest otwarta.Wiem, że tynki cementowo- wapienne są lepsze. Teraz w mieszkaniu mamy płyty kartonowo- gipsowe i podoba się nam ta gładkość . Innym rozwiązaniem (dyskutowanym i częściowo wyśmianym na forum ) jest tynk c-w i na to gładź gipsowa, ale chyba wyjdzie drożej. Gdyby cena nie powaliła nas na kolana , może zdecydujemy się na ten wariant. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Czemu wysmiewanym ??? ja bym sie w zyciu nie zamienił na tynki gipsowe u mnie z tego co pamietam brali 10zł za robocizne wiem ze maszynowo biorą po 8 zł ,ale ja tam wole robote ręczną jesli chodzi o materiał -to juz dawno przestałem liczyć ...nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.10.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Co do tynków - w piwnicy cementowo- wapienne, na górze tynki maszynowe - gipsowe. Masz kogoś - Selimmie Posłałem namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Troche zniesmaczony jestem dzisiaj - kupiłem kominek zarobił zabojad objezdziłem wszystkie markety budowlane -wszedzie tylko francuskie kominki ! nie dają wyboru psubraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 trzebabyłlo godać mom polskiego wytwórcę nie tylko kominków na pomorzu. Ceny moze i trochę wyższe ale za to rzemieślnicza kowalnicza robota na wieki Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 W Obiboku widziałem coś co miało nalepkę firmy o polsko brzmiącej nazwie. Nie pamiętam niestety firmy. Cena poniżej 1 kPLN - coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Chciałem kupic Tarnave dzwoniłem do Zor ze 7 razy ,ale nikt nie odbierał telefonu na Allegro model ktory chciałem ,był owszem wystawiony ale okres oczekiwania 3 tyg. olałem sprawe i kupiłem za 996zł - podobno nawet dobry w sumie i tak mi to na poprawe nastroju ma słuzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Te te tani to nie som na ciągłe polenie -tylko tak dal oka na 2-4 h Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 w opisie było jako- stałopalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A czy ty wiysz że papiór je ciyrpliwy. Wroż tyn zapis pomiyndzy bajeczki Ale co tam spróbowac mozesz - pol w nim np 3 dni pod rząd non stop - Gwarancja przeca mosz Nie przejmuj sie Sell - jak se uświadomisz że mosz kotłownia na środku izby bydziesz yno przepaloł (mosz przeca cyntralne ni??) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Jo chyba też kupia jakiś kominek bo póki co ni mom cyntralnego a te pieroństwo idzie bela jak ustowić i se hajcować. Na obudowa jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.10.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ja kruwa ćma yno trza miec dymowy pod to ustrojstwo -jo bych sie tysz taki cos zalozył yno ni mom kanała sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts