fido84 27.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam mam taka prosbe ma ktos moze dachowke na dachu firmy Roben kolor kasztan glazurawana?albo harmonica kolor czerwian winna glazurowana ewentualnie futura czerwian winna glazurowana i ktora z tych dachowek bys cie mi mogli polecic?????z gory dzieki i prosze o jakies foto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geller 27.02.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam mam taka prosbe ma ktos moze dachowke na dachu firmy Roben kolor kasztan glazurawana?albo harmonica kolor czerwian winna glazurowana ewentualnie futura czerwian winna glazurowana i ktora z tych dachowek bys cie mi mogli polecic?????z gory dzieki i prosze o jakies foto pozdrawiam W tym temacie szukałes?: http://forum.muratordom.pl/pokazcie-swoje-dachy,t81343.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 27.02.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Fido84 - ja mam Roben monza plus kasztanowa, zdjecia w moim dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OP 28.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam!Czy ktoś może mi polecić dobrego fachowca od tynków gipsowych oraz kafelkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon123 28.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 fajne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 28.02.2010 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Daga&Adam będe musiał do Ciebie zgłosić się na jakieś szkolenie Jak robiłeś wszystko sam to byś mi pokazał jak się to je i z czym... Też myślałem o zbiorniku buforowym gdzieś 1000l I powiem że miałem takiego pomysła aby pod rurki z ogrzewania podłogowego dać maty elektryczne ale nie wiem czy tak można. I właśnie dogrzewać dom tymi matami w podłodze jak nas nie będzie przez jakiś czas. Pooo coooo poooo cooo ?? Jak masz bufor 1000l i podlogowke wodna, to poooo cooo Ci jeszcze drogie maty grzewcze ?? Nie taniej, szybciej i prosciej grzaleczka za ~300 pln w zbiorniku buforowym ? A do siebie zapraszam, ja u siebie zrobilem 100% instalacji - od CO (bufor 1000l + elektryczny Kospel + kominek z PW podlaczony przez wymiennik + 100% podlogowki w calym domu), przez CWU (bojler 300l z zaworem termostatycznym na wyjsciu i cyrkulacja), po instalacje odkurzacza centralnego, a takze m.in. elektryke z oswietleniem sterowanym przez PLC Fateka (i nie tylko oswietlenie - tzw. inteligentny dom). Lada dzien bede ciagnal instalacje wentylacji (rekuperator - brink renovent hr 400 juz wisi) polaczona z GWC "wodnym" z nagrzewnica (100mb rurki juz zakopane). Zaczalem tez kopac kolektor pod pompe ciepla (ale nie ma czasu zeby go skonczyc i robic jeszcze bede podgrzewany (z ciepla bufora) podjazd Zapomnialbym jeszcze o instalacji TV opartej na multiswitchu do 8-miu punktow w domku. Troche tych instalacji sie uzbieralo pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ... o instalacji TV opartej na multiswitchu do 8-miu punktow w domku. Dobrze, dobrze... A czy kolega pamiętał żeby w miejscu "domowego centrum audiowizualnego" mieć dwa kable do TV SAT? Coraz powszechniejsze są dekodery sat z dwoma wejściami antenowymi (jedno oglądasz, drugie nagrywasz np n-ka). Ja teraz muszę dziurkę w ścianie zrobić coby "pożyczyć" jeden kabelek z sąsiedniego pomieszczenia A 8 punktów z multiswitcha powinno wystarczyć. Ja mam 4 i to jest za mało, na szczęście można je rozszerzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CykuCyku 01.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Ogłaszam mamy mapy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 01.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam!Czy ktoś ma może namiary na dobrą firmę wykonującą studnie?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 01.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam! Czy ktoś ma może namiary na dobrą firmę wykonującą studnie? Pozdrawiam. Witam, mam telefon do gościa z Tych co wierci studnie, nr. wyśle na priv. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucia 01.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jutkap myśle że kominek kupimy na kratce bo tam są dosyć tanie. Daga&Adam widze że jesteś gość, na pewno się zgłosze na szkolenie nr. telefonu wysle na priv. Jednak po takich przemyśleniach chyba kupimy piecyk z podajnikiem tłokowym na miał, groszek itp. a do tego kominek z płaszczem wodnym jako dodatkowe grzanie a nie podstawowe.Myślałem o takich piecykach z SAS Eco lub Taurus Gaur. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 01.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam! Czy ktoś może mi polecić dobrego fachowca od tynków gipsowych oraz kafelkarza? Poszperałam w swoich starych zapiskach i znalazłam dwa namiary na dobrych tynkarzy gipsowych ( z polecenia ) : 1. "MASTERCRAFT" Żory - 032 43 51 477 i 514 149 022. 2. "INSTAL MIX" P. Roland Pawełek z Rudyszwałdu tel. 501-245-511 A ja ponawiam swoją prośbę : szukam dobrych malarzy......... Proszę o namiary, znacie kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Szukam Biura Projektowego w Rybniku jak i okolicach (Żory, Jastrzębie Zdrój, Wodzisław Śląskie). ja robiłam w ag projekt w Rybniku na ul. Skłodowskiej, stamtąd tez mam geodetę do wytyczenia budynku i kierbuda do nadzoru, projektował to niech teraz pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 01.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ... o instalacji TV opartej na multiswitchu do 8-miu punktow w domku. Dobrze, dobrze... A czy kolega pamiętał żeby w miejscu "domowego centrum audiowizualnego" mieć dwa kable do TV SAT? Nie. Przewidzialem, ze trzeba miec tam piec kabli Dwa do jednego tunera z PVR, dwa do drugiego tunera z PVR i piaty jako kanal zwrotny, zeby moc ogladac to co w salonie, w kazdym innym punkcie domu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 01.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 jutkap Jednak po takich przemyśleniach chyba kupimy piecyk z podajnikiem tłokowym na miał, groszek itp. pozdro I myślę, że to dobra decyzja. Ja mieszkam w domu, w którym mam kominek(rekreacyjnie). Teraz budujemy dom i mocno sie zastanawiamy, czy go w ogóle robić. Chcemy w calym domu ogrzewanie podłogowe i jedynie obawiam sie, czy w okresach przejściowych nie byłby wskazany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 01.03.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam.Mam pytanie.Czy ktoś budował z Leiera 25 P W z Lubaru? Albo może wiecie cos na temat jakości tego pustaka...Jesteśmy na etapie jego zamawiania,mąż jest przekonany ale ja chyba za duzo po necie czytam i mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 My kupiliśmy Leiera 25 w Lubarze,ale słowackiego.Słyszałam,że jest lepszy od polskiego,ale czy naprawdę to zobaczymy jak się coś zacznie dziać na budowie,bo narazie jeszcze wszystko w depozycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutkap 01.03.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czy ma ktoś do oddania/sprzedania gruz, który nadałby się do utwardzenia drogi? Druga sprawa - szukam desek szalunkowych, jak ma ktoś do sprzedania - proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiq 01.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czy ma ktoś do oddania/sprzedania gruz, który nadałby się do utwardzenia drogi? Druga sprawa - szukam desek szalunkowych, jak ma ktoś do sprzedania - proszę o kontakt. Mam dom do rozbiórki. Chetnie oddam gruz za rozbiórke. Gołkowice Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.03.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Poszukuję koparkowego z Rybnika,ale bliżej Gliwickiej w stronę Gliwic,bo ten z Rydułtów nie chce do nas podjechać.Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts