Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yo. Ślonsko gańba - polski wstyd.

U mnie duże zmiany: cały plac wyrównany i posiana trawka. Tynki schną, szykuję się do ogrzewania ale najpierw "biały montaż" instalacji elektrycznej i uruchomienie instalacji w domu. Oczywiście wszystkie "szaltry" pooklejam żeby sie nie zasyfiło. Nie chcę mieć gołych drutów na wierzchu.

Rzutem na taśmę kupilem wełnę do ocieplenia URSA - chciałem Rockwoola ale wołają po 23 PLN/m2 - SZAJBA. Przeraziły mnie informacje na necie że fabryki "pierza" dają przyszłoroczne terminy realizacji.

Zapomniałem... dziś zamontowali mi 2 bramy garażowe. Zaraz po robocie jadę oglądać. Kupiłem Gros uchylne - niestety na panelowe brakło kasy.

Yno wom troszyczka na ambicja wjechac - a juz widza znaczonco popraw:)

Piejar yno spokojnie - dokładmnie sie pozalepiwj te szaltry - bo potym sie ciynszko glancuje :)

Jakoś ta Ursa kupił - jaki opor i jako grubość - i wiela Cie wyjszła ???

Sebo8877

Yo. Ślonsko gańba - polski wstyd.

U mnie duże zmiany: cały plac wyrównany i posiana trawka. Tynki schną, szykuję się do ogrzewania ale najpierw "biały montaż" instalacji elektrycznej i uruchomienie instalacji w domu. Oczywiście wszystkie "szaltry" pooklejam żeby sie nie zasyfiło. Nie chcę mieć gołych drutów na wierzchu.

Rzutem na taśmę kupilem wełnę do ocieplenia URSA - chciałem Rockwoola ale wołają po 23 PLN/m2 - SZAJBA. Przeraziły mnie informacje na necie że fabryki "pierza" dają przyszłoroczne terminy realizacji.

Zapomniałem... dziś zamontowali mi 2 bramy garażowe. Zaraz po robocie jadę oglądać. Kupiłem Gros uchylne - niestety na panelowe brakło kasy.

ni mom teraz czasu ,ale uwazej na tyn Gros

obejrz se czy wsystko mosz - zamki , osprzet itd...

kto Ci robił ten plac - ja sam sie od tygodnia z tym męcze i juz mam dosc :evil: ....z 40 taczek kamieni wywiozłem