Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Czy 2000 zł za cały nadzór nad budową to dużo, mało czy w sam raz?

To zależy. Ja mojemu zapłaciłem 2,5 tys a teraz moge stwierdzić, że wart był chyba z 10k.....

1. załatwił mi tańszy strop

2. uchronił mnie przed kilkoma poważnymi błędami

3. był zawsze pod telefonem i miał b.dobą wiedzę na temat sposobu wykonania i materiałów, co dla mnie (w owym czasie laika) było bezcenne

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc***
Roznie - ale to wylewki wiec mysle ze 2-3 tyg wczesniej to maksimum - a moze uda sie im Cie upchnac szybciej :) Wylewki robia jeden dzien cala chate :-)

Mnie skasowali 30 pln / m2 - na gotowo, z materialem, tasmami dylatacyjnymi, zbrojeniem, grubosc bez znaczenia - u mnie akurat wszedzie bylo 7-8cm bo na podlogowke :)

pozdr.

potwiedzam :)

Wczoraj zrobili poddasze i parter, dzisiaj piwnice zrobili. Umawiałem się 2 tygodnie temu - poslizg 2 dniowy wyszedl...cena 30/m2

Jak dobieraliście kolor podbitki? Do koloru stolarki okiennej, elewacji, dachu? Zawsze myślałem, że do stolarki, ale dziś okazało się, że niekoniecznie.

Jak to wygląda u Was?

Artur,

ja dobierałam do koloru stolarki - tak mniej więcej.

Wygląda dobrze.

Co do wylewek - tylko wspomniany p. Olszar !

30 zł / m2 na gotowo - z materiałem.

Robota w jeden dzień.

Wylewki lux.

Ceny tynków w naszym regionie - od 19 - 27 zł / m2 ( cementowo - wapienne ).

Gipsowe o kilka złotych tańsze, albo w tej samej cenie.

Edytowane przez AGA NR 1
pomyłka

Jak dobieraliście kolor podbitki? Do koloru stolarki okiennej, elewacji, dachu? Zawsze myślałem, że do stolarki, ale dziś okazało się, że niekoniecznie.

Jak to wygląda u Was?

My mamy podbitke w kolorze okien orzech a dachówkę grafit, moj brat natomiast do okien w kolorze złoty dąb i dachówki grafit zrobił podbitke grafitową sam nie wiem jak lepiej , Mi podoba się grafitowa do grafitowej dachówy:) Żona jest zadowolona z tego że dobrała do koloru okien :) Jest to kwetia gustu więc ciężko doradzać. Mogę podesłać foty na priv. Pozdr. i życze powodzenia w doborze koloru