Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość Gosc***
Jesli chodzi o podbike to dach mamy kasztanowy, okna złoty dąb, brama garażowa złoty dab, podbitka ciemny braz - ale ladnie sie to komponuje z rynnami ktore tez sa ciemnobrazowe..wlasnie koncza mi robic....

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja brałem w firmie inter-decor z żor - można się dogadać, a ceny nawet atrakcyjne

Wystawiają, a przynajmniej wystawiali się na allegro (dawno nie sprawdzałem)

Popytaj też w firmie Atex bodajże - znajdziesz ich na necie (okolice gliwic), ceny też swojego czasu mieli bardzo konkurencyjne.

Nie wiem jak ta firma na tyłach elektrowni (za wordem jak się jedzie do gliwickiej) - miał ktoś z nią do czynienia? Jakieś opinie?

Firma za Elektrownią tania nie jest. Mają na stronie http://topkamien.pl cennik, więc można sprawdzić, ale jak brałem od nich w zeszłym roku to dawali rabaty do 20%. Poza tym mają materiał w dużym wyborze i na bieżąco, wszystko ważą, wystawiają rachunki. Może warto się z nimi skontaktować.

Hahaha, co to znaczy z "pokojowo nastawionym malarzem" ?

Nie dogadaliście się w końcu ?

Może dziwnie to zabrzmi, ale trudno powiedzieć, czy się dogadaliśmy. Jak ktoś mi proponuje, że mi coś zrobi, ale nie wtedy kiedy ja chcę (i mogę, bo jestem gotowy z innymi pracami), tylko wtedy kiedy on chce, no to trudno się dogadać. Jeśli do tego mam odwozić do domu ekipę po pracy (!) to trudno przyjąć takie warunki.

Zobaczymy w czerwcu, czy coś z tego wyjdzie. Nic na siłę. Pozdrawiam.:)

Kurcze, jeszcze nie rozpoczęłam budowy, a już mam jej dość. Powiedzcie mi, czy jest możliwe, aby cena stali w ciągu 1,5 miesiąca wzrosła o 1000 zł??? Mam wycenę z Budo-Zbytu z przełomu lutego i marca i cena stali w tamtym okresie wynosiła 1900 zł/t. Dziś rzucili mi ceną 2900 zł/t. Totalna porażka. Co teraz robić? Czekać, a może spadnie, czy kupować bo jeszcze pójdzie w górę? Potrzebuję dopiero na lipiec, dlatego wcześniej nie kupowałam (dobrze, że przynajmniej bloczki na piwnice już zapłacone). Jak to jest z tymi cenami w ciągu roku? Kiedy warto się zaopatrzać w materiały? Pewnie większość z Was już to przerabiała, poradźcie coś.

Pozdrawiam.

Kurcze, jeszcze nie rozpoczęłam budowy, a już mam jej dość. Powiedzcie mi, czy jest możliwe, aby cena stali w ciągu 1,5 miesiąca wzrosła o 1000 zł??? Mam wycenę z Budo-Zbytu z przełomu lutego i marca i cena stali w tamtym okresie wynosiła 1900 zł/t. Dziś rzucili mi ceną 2900 zł/t. Totalna porażka. Co teraz robić? Czekać, a może spadnie, czy kupować bo jeszcze pójdzie w górę? Potrzebuję dopiero na lipiec, dlatego wcześniej nie kupowałam (dobrze, że przynajmniej bloczki na piwnice już zapłacone). Jak to jest z tymi cenami w ciągu roku? Kiedy warto się zaopatrzać w materiały? Pewnie większość z Was już to przerabiała, poradźcie coś.

Pozdrawiam.

wlasnie dzwonilem do budo-zbytu i rybka, poodbno stal szla do gory po 300zl co 2 dni !!! masakra, ale podobno cos ma spasc na dol

Pozdrawiam.

Ja też miałem wycenę z budo-zbytu z lutego (1890zł) kupowałem teraz w w piątek i płaciłem 2959zł/t, MASAKRA! Jak bym wiedział że aż tyle cena podskoczy to bym wcześniej nakupił. Teraz już będę kupował materiały w okresie zimowym, bo to niesamowite przebicie cen.