Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

o FUCK :/

wlasnie napisali na onecie takie cos :

"Fatalne wieści pogodowe. Ma padać do czerwca

http://m.onet.pl/_m/61730d20a933fc33e92481880674fa48,5,1.jpg Parasol może pomóc w czasie deszczu

http://wiadomosci.onet.pl/_i/_logo/afp.jpg

Pada i będzie padać, prognozy pogody nie pozostawiają żadnych złudzeń. Wszystkich, którzy planowali urlop w maju, może spotkać niemiła niespodzianka.

Od początku maja pogoda w Polsce nie rozpieszcza, pokrzyżowała plany wielu Polakom związane z długim weekendem, teraz prognozy są zatrważające – opady deszczu, które nawiedzają nasz kraj skończą się dopiero w… czerwcu.

Prognozy na najbliższe dni dla całego kraju są bardzo podobne. Będzie mokro, zarówno w Polsce południowej, jak i północnej. Na terenie całego kraju spodziewane są również burze. Prognozy przewidują znaczącą poprawę aury dopiero na przełomie maja i czerwca.":bash:

sprzedaz stali tak spadnie, ze beda ja nam wciskac za darmo

• Odpowiedzi 9,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Również szukam projektanta do instalacji gazowej oraz wykonawcy do podłączenia instalacji. Proszę o ewentualne namiary na wykonawców lub projektanta oraz o podanie kosztów wykonania w/w/ prac.

Witam jeśli chodzi o instalacje to mogę polecić firmę Permont s.c, która istnieje od 1990roku. Jej szef jest moim sąsiadem wielokrotnie robił u nas z gazem w domu jest rzetelny fachowy gorąco polecam. Zajmuje się on instalacjami gazowymi, ma uprawnienia, instalacje wodne, kanalizacja, centralne ogrzewanie, podłogówka, kotłownie gazowe i węglowe, klimatyzacja, wykonastwo we wszystkich technologiach łącznie ze spawaniem. Jest odpowiedzialny idzie się z nim dogadać doradzi wytłumaczy i na wszystko daje gwarancję. Nieraz już poprawiał po innychwykonawcach. Można spróbować i się przekonać oto jego numer:602683253. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję wam za informacje tymi namiarami próbuję się wam trochę odwdzięczyć.

Witam jeśli chodzi o instalacje to mogę polecić firmę Permont s.c, która istnieje od 1990roku. Jej szef jest moim sąsiadem wielokrotnie robił u nas z gazem w domu jest rzetelny fachowy gorąco polecam. Zajmuje się on instalacjami gazowymi, ma uprawnienia, instalacje wodne, kanalizacja, centralne ogrzewanie, podłogówka, kotłownie gazowe i węglowe, klimatyzacja, wykonastwo we wszystkich technologiach łącznie ze spawaniem. Jest odpowiedzialny idzie się z nim dogadać doradzi wytłumaczy i na wszystko daje gwarancję. Nieraz już poprawiał po innychwykonawcach. Można spróbować i się przekonać oto jego numer:602683253. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję wam za informacje tymi namiarami próbuję się wam trochę odwdzięczyć.

Zapomniałamjeszcze podać namiary na pana projektanta, który współpracuje z tym panem Bogdanem z firmy Permont jego namiary to 602692518. Zatem można załatwić wszystko za jednym razem i projekt i wykonastwo i fachową pomoc i doradztwo.

witam

poszukaj na allegro, ja kupiłem tanio, firma była bodajże z Skarzyska-kamiennej, dowiezli gratis przy okazji transportu do opola,

produkują wszystko słupki i siatkę, maja bardzo dobre ceny, u nas w okolicy szukałem i były dużo wyższe.

a co do montażu wypozyczyłem wiertnice do gleby za 100zł / dzien i 60 słukpów zrobilismy na gotowo w 10 godzin.

pozdrawiam

A możesz się podzielić namiarem na wypożyczalnię takiego ustrojstwa?

Witam,czy ktos ma okna z roletami zewnetrznymi schowanymi w murze?O ile trzeba zwiekszyc wysokosc otworu okiennego?(15cm?)I czy ta wielkośc jest standardowa niezalęznie od firmy produkujacej rolety i okna czy tez zmienia sie w zależności od rodzaju okna?Będę wdzięczna za kazdą informację:)Pozdrawiam.

Gość Gosc***
ja w zeszłym roku rozmawiałem z różdzkarzem zaraz po zimie, to mowil mi ze ziemia musi troche podeschnac, bo inaczej nie znajdzie mi dobrze wody. Nie wiem jak to sie ma do intensywnych opadow deszczu jakie teraz mamy :)

Przyłączam się do Bulajeva -

różdżkarza pilnie szukamy !!!!

Namiary poszły na priva. To starszy dziadek z Golejowa i trzeba po niego pojechać i odwieźć bo niemobilny jest :p Mnie skasował w zeszłym roku 100 zł za te cuda na działce. Wody w studni mam dobrych 8 m więc chyba się sprawdził.

Z innej beczki, ile bierze geodeta za wytyczenie domu na działce?

Pozdrawiam :)