MaciekKamila 06.05.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 o FUCK :/ wlasnie napisali na onecie takie cos : "Fatalne wieści pogodowe. Ma padać do czerwcahttp://m.onet.pl/_m/61730d20a933fc33e92481880674fa48,5,1.jpg Parasol może pomóc w czasie deszczuhttp://wiadomosci.onet.pl/_i/_logo/afp.jpg Pada i będzie padać, prognozy pogody nie pozostawiają żadnych złudzeń. Wszystkich, którzy planowali urlop w maju, może spotkać niemiła niespodzianka. Od początku maja pogoda w Polsce nie rozpieszcza, pokrzyżowała plany wielu Polakom związane z długim weekendem, teraz prognozy są zatrważające – opady deszczu, które nawiedzają nasz kraj skończą się dopiero w… czerwcu. Prognozy na najbliższe dni dla całego kraju są bardzo podobne. Będzie mokro, zarówno w Polsce południowej, jak i północnej. Na terenie całego kraju spodziewane są również burze. Prognozy przewidują znaczącą poprawę aury dopiero na przełomie maja i czerwca.":bash: sprzedaz stali tak spadnie, ze beda ja nam wciskac za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 06.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Również szukam projektanta do instalacji gazowej oraz wykonawcy do podłączenia instalacji. Proszę o ewentualne namiary na wykonawców lub projektanta oraz o podanie kosztów wykonania w/w/ prac. Witam jeśli chodzi o instalacje to mogę polecić firmę Permont s.c, która istnieje od 1990roku. Jej szef jest moim sąsiadem wielokrotnie robił u nas z gazem w domu jest rzetelny fachowy gorąco polecam. Zajmuje się on instalacjami gazowymi, ma uprawnienia, instalacje wodne, kanalizacja, centralne ogrzewanie, podłogówka, kotłownie gazowe i węglowe, klimatyzacja, wykonastwo we wszystkich technologiach łącznie ze spawaniem. Jest odpowiedzialny idzie się z nim dogadać doradzi wytłumaczy i na wszystko daje gwarancję. Nieraz już poprawiał po innychwykonawcach. Można spróbować i się przekonać oto jego numer:602683253. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję wam za informacje tymi namiarami próbuję się wam trochę odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 06.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam jeśli chodzi o instalacje to mogę polecić firmę Permont s.c, która istnieje od 1990roku. Jej szef jest moim sąsiadem wielokrotnie robił u nas z gazem w domu jest rzetelny fachowy gorąco polecam. Zajmuje się on instalacjami gazowymi, ma uprawnienia, instalacje wodne, kanalizacja, centralne ogrzewanie, podłogówka, kotłownie gazowe i węglowe, klimatyzacja, wykonastwo we wszystkich technologiach łącznie ze spawaniem. Jest odpowiedzialny idzie się z nim dogadać doradzi wytłumaczy i na wszystko daje gwarancję. Nieraz już poprawiał po innychwykonawcach. Można spróbować i się przekonać oto jego numer:602683253. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję wam za informacje tymi namiarami próbuję się wam trochę odwdzięczyć. Zapomniałamjeszcze podać namiary na pana projektanta, który współpracuje z tym panem Bogdanem z firmy Permont jego namiary to 602692518. Zatem można załatwić wszystko za jednym razem i projekt i wykonastwo i fachową pomoc i doradztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 07.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wiatam. Poszukuje cegł z rozbiórki. Czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie taką cegłe można tanio kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiq 07.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam, możecie polecić kogoś do wykonania tynków gipsowych? Miał ktoś do czynienia z firmami Bassbud z Czyżowic lub Asco z Jastrzębia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 07.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wiatam. Poszukuje cegł z rozbiórki. Czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie taką cegłe można tanio kupić?? chesz coś utwardzać??? bo jeśli budować to nie opłacalne:] stara kosztuje 50 g a nowa 65:] (bez rachunku:] ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszma 08.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 chesz coś utwardzać??? bo jeśli budować to nie opłacalne:] stara kosztuje 50 g a nowa 65:] (bez rachunku:] ) Potrzebuje cegieł na obmurówke wieźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 08.05.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Zapomniałamjeszcze podać namiary na pana projektanta, który współpracuje z tym panem Bogdanem z firmy Permont jego namiary to 602692518. Zatem można załatwić wszystko za jednym razem i projekt i wykonastwo i fachową pomoc i doradztwo. A skąd jest ta firma? Z Rybnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 08.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 witam poszukaj na allegro, ja kupiłem tanio, firma była bodajże z Skarzyska-kamiennej, dowiezli gratis przy okazji transportu do opola, produkują wszystko słupki i siatkę, maja bardzo dobre ceny, u nas w okolicy szukałem i były dużo wyższe. a co do montażu wypozyczyłem wiertnice do gleby za 100zł / dzien i 60 słukpów zrobilismy na gotowo w 10 godzin. pozdrawiam A możesz się podzielić namiarem na wypożyczalnię takiego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosienka2404 08.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 A skąd jest ta firma? Z Rybnika? Firma Permont ma swoją siedzibę w Rybniku ale jej szef pan Bogdan jest z Żor i jest moim sąsiadem. Posiada doświadczenie i daje gwarancje na to co wykonuje. Można się z nim skontaktować na pewno udzieli wskazówek, doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 09.05.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam,czy ktos ma okna z roletami zewnetrznymi schowanymi w murze?O ile trzeba zwiekszyc wysokosc otworu okiennego?(15cm?)I czy ta wielkośc jest standardowa niezalęznie od firmy produkujacej rolety i okna czy tez zmienia sie w zależności od rodzaju okna?Będę wdzięczna za kazdą informację:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 09.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam, moge też poprosić namiary na tego goście z Grabowni co szuka wody i umie znaleźć pozdro witam,czy ja mógłbym również prosić o namiary na tego pana z Grabowni który szuka wody,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 09.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 A możesz się podzielić namiarem na wypożyczalnię takiego ustrojstwa? witam jasne, to jest sklep elektronarzędzi KORBEX w Rydułtowach => ul. Raciborska 495 oprocz zakupu mozna u nich wypozyczyc elektronarzedzia i nie tylko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 09.05.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 a ja ponawiam pytanie: szukam dobrego kafelkarza z okolicy ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sero0 09.05.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ma ktoś może jakiegoś murarza ew. dwóch?Budowa parterówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 09.05.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witam jasne, to jest sklep elektronarzędzi KORBEX w Rydułtowach => ul. Raciborska 495 oprocz zakupu mozna u nich wypozyczyc elektronarzedzia i nie tylko pozdrawiam Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 09.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Przyłączam się do Bulajeva - różdżkarza pilnie szukamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc*** 10.05.2010 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ja w zeszłym roku rozmawiałem z różdzkarzem zaraz po zimie, to mowil mi ze ziemia musi troche podeschnac, bo inaczej nie znajdzie mi dobrze wody. Nie wiem jak to sie ma do intensywnych opadow deszczu jakie teraz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 10.05.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Przyłączam się do Bulajeva - różdżkarza pilnie szukamy !!!! Namiary poszły na priva. To starszy dziadek z Golejowa i trzeba po niego pojechać i odwieźć bo niemobilny jest Mnie skasował w zeszłym roku 100 zł za te cuda na działce. Wody w studni mam dobrych 8 m więc chyba się sprawdził. Z innej beczki, ile bierze geodeta za wytyczenie domu na działce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 10.05.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 geodeta okolo 300 zl, Dereń Jerzy 609233409 dostalem ten numer tu na forum, bardzo fajny facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts