daggulka 09.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bo gdyby nie ten domek to nie musiałabym iśc na to prawko.....jak juz zdam to pewnie sie przyzwyczaje i będę jeździć.....tylko co tu kurna zrobić coby w końcu zdać ten porąbany egzamin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Bier Chopa - auto i szoruj po uliczkach osiedlowych - najsynsownij sie tak nauczyć Po 1. - auta musisz przestać sie boć Po 2 - a wsteczny bieg to taki sam co do przody tylko auto jedzie do tyłu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Wiem wiem....ja to wszystko wiem....tylko wytłumacz to na egzaminie temu Panu poobwieszanemu jak choinka w biżuterię który minę ma typu "no, kobietko ...nie staraj się tak, i tak Cię uwalę" . I jeszcze dochodzi element stresu .....nawet nie wiecie jakie głupoty potrafi za kierownicą robic zestresowana kobieta kiedy jej taki patafian na ręce i nogi patrzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No własnie nogi i biust - uwydatnij te częsci ciala i nie będzie patrzył na drogę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jassssne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gdyby tylko to wystarczyło to mogłabym iśc na egzamin nago.....byleby zdać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gdyby tylko to wystarczyło to mogłabym iśc na egzamin nago.....byleby zdać . Może warto spróbowac ...?? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Krajanie ! Dzięki za pozdrowienia Sebo Można zmienić miasto zdawania.To też jest sposób na zdanie egzaminu.Czasami lepiej zmienić egzaminujących, niż podchodzić X razy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Gdyby tylko to wystarczyło to mogłabym iśc na egzamin nago.....byleby zdać . To trochę zbyt ekstremalne rozwiązanie ale warto "dobrze się ubrać". Metoda prosta i chyba stara jak świat . Jeżeli chcesz to mogę wyszperać gdzieś namiar na gościa który nauczył moją żonę jeździć. Stało sie to gdzieś po 4 oblanym egzaminie . Działa w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Piejar..... w zasadzie to mam dobrego instruktora i naprawde nieźle radzę sobie na drodze .... tylko ja strasznie się stresuję na wszelkiego rodzaju egzaminach. Po prostu nagle pustka w głowie i panika w oczach. Z reguły panowie egzaminatorzy to stare bardzo zasadnicze pryki bez poczucia humoru i jakiegolkolwiek luzu. Chyba nikt nie lubi być oceniany..... a jeśli jeszcze od tej oceny coś zależy (np.otrzymanie prawka co dla mnie jest bardzo ważne) to ja odpadam w przedbiegach.....tym bardziej że jestem choleryczką i bardzo szybko sie denerwuję . Po pierwszym egzaminie byłam na siebie tak wściekła że norrrrrmalnie...... . Jeśli miałabym to prawko w ręku i miałabym już jeździć to poradziłabym sobie bez problemu. Ja wiem że nie powinnam pytać w miejscu publicznym.....ale może ktoś ma jakiś pomysł jak to zgrabnie ominąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 09.11.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja wiem że nie powinnam pytać w miejscu publicznym.....ale może ktoś ma jakiś pomysł jak to zgrabnie ominąć ? Czy to warto ? Ukręcą Cię jeszcze jakąś kamerą. Każdy się denerwuje przed egzaminem - nie tylko choleryk. Ja na próbnym egzaminie skręciłem w lewo kiedy instruktor powiedział mi żeby w prawo. Na egzaminie właściwym przy cofaniu minąłem się z bramą o pół auta ale zdałem (był to jakiś 1987). Na jazdach jeździłem tragicznie. Poćwicz jeszcze trochę i zdasz z palcem w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No własnie nie wiem czy warto.....musiałby być taki "pewniak"....a niestety nie znam nikogo takiego . Pewnie za kilkunastym razem z kolei zdam . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.11.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja sobie tak mysle ze powinnaś pojezdzić u kogos na kolankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja sobie tak mysle ze powinnaś pojezdzić u kogos na kolankach Świnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.11.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 no co ...kobita musi tremy sie pozbyć i być pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.11.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No, no, Selimm......... ja już Ci wiszę buziaka o ile dobrze pamiętam.....ale żeby od razu na kolankach.....ja taka łatwa nie jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to sie nazywa kolezenskie wsparcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 No Ty si enie tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Pozdrawiam, dobrego dnia życzę .... przypominam że dziś piątek....jutro wolne-święto, niedziela wolne.....żyć nie umierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 10.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Noo Dziś - zasuwam na budowie do północka, jutro cały dzionek a dopiero w niedziele se dychne ) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts